خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشاوره درسی انسانی های 95

سلام بر همه سومی های عزیز و داوطلبان کنکور 95 ...
      من امسال کنکور انسانی دادم و توی درس هایی مثل فلسفه و منطق و علوم اجتماعی و اقتصاد وروان شناسی میتونم بهتون در هر زمینه ای کمک کنم
      هر سوالی داشتین بنده در خدمت هستم

دیگه دارم به اخر میرسم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من دیپلم ریاضی دارم ومیخواهم کنکور انسانی ۹۵شرکت کنم چه جوری هر درسی روبخونم که بتونم موفق شوم۰فلسفه ومنطق وعلوم اجتماعی روکه مفهومی میدن واقتصادهم که مساله هاش زیادشده دراین زمینه منو راهنماییم کنید۰ممنون میشم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته زبان و ادبیات عرب چطوره؟خوبه از لحاظ بازار کار؟
      دوستم قبول شده سردرگمه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام تربیت معلم عربی دانشگاه فرهنگیان؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام نه،تربیت معلم نیست

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setare_zf نمایش پست ها
      دوستم قبول شده سردرگمه
      رشته بدی نیست
      انشجویان این رشته از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی می توانند نیاز ادارات مختلف امور خارجه - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - کتابخانه های عمومی - سازمان میراث فرهنگی - رسانه های گروهی و غیره را از لحاظ زبان عربی و تا حدودی تحقیقاتی برآورده نمایند اگر دروس تربیت دبیری را بعداً انتخاب نمایند می توانند به سمت دبیری زبان عربی در وزرات آموزش و پرورش استخدام شوند وعلاوه برآن توانایی ادامه تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری کسب نمایند.

دیگه دارم به اخر میرسم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salehi نمایش پست ها
      سلام من دیپلم ریاضی دارم ومیخواهم کنکور انسانی ۹۵شرکت کنم چه جوری هر درسی روبخونم که بتونم موفق شوم۰فلسفه ومنطق وعلوم اجتماعی روکه مفهومی میدن واقتصادهم که مساله هاش زیادشده دراین زمینه منو راهنماییم کنید۰ممنون میشم
      سلام
      توصیه میکنم برای درس اقتصاد روی مساله ها تاکید زیادی داشته باشید شما میتونین از کتاب مشاوران اموزش استفاده کنید چون واقعا خیلی قشنگ مساله هارو توضیح داده حتی
      به متن کتاب خیلی توجه کنید چون نکته های زیادی داره اصلا از متن غافل نشید
      فلسفه رسی هست که باید چند بار ازروش بخونی تا بتونی درکش کنی درس مفهمومی حفظیه شما اگر به کتاب درسی فلسفه مسلط باشید مشکلی پیس نمیاد
      فلسفه سوم خیلی اسونه چند درس بیشتر نیست
      برای منطق خیلی زیاد باید کار کنین تا هر جایی میتونید تمرین و تست سال های قبل کار کنین چون منطق خیلی مفهومیه

دیگه دارم به اخر میرسم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون۰برای تاریخ ادبیات وقافیه عروض چطور بخونم که درصدبالایی بزنم۰اگه امکانش هست درصدهای درسات توکنکور رومیگی۰دوباره میگما اگه امکانش هست۰بازم ممنون

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ممنون۰برای تاریخ ادبیات وقافیه عروض چطور بخونم که درصدبالایی بزنم۰اگه امکانش هست درصدهای درسات توکنکور رومیگی۰دوباره میگما اگه امکانش هست۰بازم ممنون
      خواهش میکنم .من همیشه با درس تاریخ ادبیات مشکل داشتم تاریخ ادبیات 1 و 2 درصد خوبی هم نزدم فقط میتونم بگم مرور و تکرار
      تقریبا دوعفته مونده به کنکور تاریخ ادبیات هارو دوره کنید و هر روز سعی کنید حداقل نیم ساعت تاریخ ادبیات بخونید چون درس فراری هست
      براتون درصد هامو پ خ میکنم
      عروض و قافیه :تست زیاد کار کنید باید تمرین و تکرار روی وزن ها و ارکان ها داشته باشید شعر زیا تقطیع کنید تا دستتون روان بشه اگر بتونید تقطیع خوب کار کنید برای پیدا کردن وزن و رکن ها مشکلی نخواهید داشت
      بازم اگر کمکی بود من در خدمتم

دیگه دارم به اخر میرسم

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setare_zf نمایش پست ها
      دوستم قبول شده سردرگمه

رشته بدی نیست....زرنگ باشه وباسواد دبیر میشه....دوستم ارشد عربی از علامه داشت معدل18 ولی راضی نب.ود

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام درموردآزمون کجاشرکت کنم؟نظر خودم شرکت توآزمونای قلم چی است برنامه راهبردی خوبی داره اما نمیدونم اگه شرکت کنم میرسم تودوهفته همه ی برنامه راهبردی روبخونم؟یانه۰ چون رشته ای که میخواهم کنکوربدهم انسانی نبوده یه خورده کارم روسخت کرده۰

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام نظرشمادرموردشرکت درآزمون قلم چی چیه؟امسال هم قلم چی شرکت کردم ازبرنامه اش راضی بودم فقط یه خورده حجمش زیاده برا منی که کتابای انسانی روتازه دارم میخونم خوندن اونها طبق برنامه تودوهفته یه خورده مشکله؟ممنون میشم راهنماییم کنید

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام نظرشمادرموردشرکت درآزمون قلم چی چیه؟امسال هم قلم چی شرکت کردم ازبرنامه اش راضی بودم فقط یه خورده حجمش زیاده برا منی که کتابای انسانی روتازه دارم میخونم خوندن اونها طبق برنامه تودوهفته یه خورده مشکله؟ممنون میشم راهنماییم کنید
      سلام
      شما میتونید این دوهفته رو تقسیم بندی کنید
      مثلا هفته اول پایه و هفته دوم پیش
      یه جوری برنامه ریزی کنید که بتونید درسارو بخونید باید ببیند خودتون چطوری هستید ؟
      این مشکل رو من داشتم ولی درس هایی که قاره ازش ازمون گرفته بشه رو تقسیم بندی کردم هر روز یک عمومی و یک اختصاصی خوندم و توننستم با برنامه پیش برم
      اگر حجمش زیاده شما کمش کنید یعنی هر روز رو بزارید برای درس های مختلف تا بتونید توی دو هفته همه درس هارو بخونید
      بازم سوالی بود من درخدمتم

دیگه دارم به اخر میرسم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن