خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question اردو های نوروزی شهر تهران

سلام می خواستم ازتون خواهش کنم اگه اطلاعاتی از اردوهای نوروزی تهران دارید یه کم منو راهنمایی کنید .
      خیلی دوست دارم تو این اردو ها شرکت کنم ولی چون تهران زندگی نمیکنم نمی دونم کدوم آموزشگاه ها این اردو ها رو برگزار می کنن و کدوما بهتره ! در ضمن اگه شبانه روزی باشه واسه من بهتره ! اگه حتی فقط اسم آموزشگاه هایی که این برنامه رو دارن بهم بگین خودم تماس می گیرم باهاشون ! لطفا راهنماییم کنید !
      ویرایش توسط Tia : 13 اسفند 1396 در ساعت 16:40 دلیل: عنوان

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست من من پارسال تو شهر خودمون شرکت کردم ، دوستی هم دارم که تو تهران تو این کلاس ها شرکت کرده بود ولی این کلاس ها فقط و فقط جنبه ی جمع بندی داره و اصلا" برای کسانی که در مباحث عقب افتادن و نیاز به وقت دارن تا جبران کنن فقط باید خودشون بخونن و این جور کلاسها براشون وقت تلف کردنه...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم واسه جمع بندی می خوام ممنون میشم اگه از دوستتون واسم یه ذره اطلاعات بگیرید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشورت شما درباري ي اردوي نوروزي

سلام دوستان
      من يه برنامه واسه امتحان نهايي ريختم به اين صورت كه اين مدت كه تا عيد مونده رو رو درساي نيم سال دوم خوب خوب تمركز كنم و تعطيلات عيد رو بزارم واسه جمه بندي و ميخوام از برنامه راهبردي كانون استفاده كنم و با اون پيش برم . ولي يه مشكلي دارم و اينه كه ما عيد بايد بريم شهرستان ولي من نميخوام با خانواده برم و ميخوام تو تهران درس بخونم ولي يه چند تا مشكل مث خورد و خوراك و ... هست كه تصميم گرفتم از اردوي نوروزي استفاده كنم ولي اطلاعات زيادي راجبش ندارم ميخوام از شما و اونايي كه شركت كردن بپرسم كه تو اردوي نوروزي چه كار هايي ميكنن ؟ يعني جمع بندي ميكنن يا نه ؟ وفضاي مطالعه چجوريه؟ آرومه ؟ بعد اينكه غذا هم ميدن ؟ معمولا تا ساعت چند اونجا هستيم ؟ اونايي كه شبانه روزي هست خوابگاه ميدن؟
      و از همه مهمتر شما كدوم موسسه رو واسه اردوي نوروزي پيشنهاد ميكنين؟ كانون خوبه ؟ پولش مهم نيستا فقط ميخوام امكاناتش خوب باشه
      و از اون مهمتر نظر شما كه توصيه ميكنين كه تو اين اردو ها شركت كنم يا خونه بمونم؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام اگر الان دارید خوب درس می خونید خونه بهتر هست
      ولی اگر تا الان خوب نخوندید و از خود راضی نیستید اردو برید بهتره. چون جو عوش میشه و تو جو درس قرار می گیرید.
      اگر پسر شیطون هم هستید(تنها باشی) و.. اردو مناسب خواهد بود.
      اگر فقط بخاطر مشکل خورد و خوراک میخوای بری اردو که منطقی نیست غذا میدن؟
      خب بعضی رستوران ها با قیمت خیلی مناسب را غذا را میارن خونه.
      ساندویچ بخور و خودت آشپزی کن و..
      من همیشه خونه را به همه جا ترجیح میدم مگر اینکه خونه جو درس خواندن نداشته باشم و نیاز به روحیه و تغییر مکان باشه
      اکر با 2-3 از دوستاتون جمع بشید خونتون خیلی بهتر میشه
      غذا را هم نوبتی کنید.
      مثلا شنبه نهار با میلاد هست و یکشنبه با علی و...
      با هم رفع اشکال هم می کنید
      موفق باشد.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      ولی اگر تا الان خوب نخوندید و از خود راضی نیستید اردو برید بهتره. چون جو عوش میشه و تو جو درس قرار می گیرید.
      من همیشه خونه را به همه جا ترجیح میدم مگر اینکه خونه جو درس خواندن نداشته باشم و نیاز به روحیه و تغییر مکان باشه
      غذا را هم نوبتی کنید.
      موفق باشد.
      دقیقا

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      غذا را هم نوبتی کنید.
      موفق باشد.
      حرف شما درسته آقاي مهندس ولي اولا دوستاي من پايه اين كار نيستن بعدشم هدف من راضي كردن پدر و مادر واسه شهرستان نرفتن و درس خوندنه وگر نه كه آشپزيم كه توپه:yahoo (4): ولي چون ميترسم راضي نشن از اين راه ميخوام وارد شم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من دنبال یه همچین اردو های نوروزی میگردم تو کرج کسی سراغ داره؟؟
      من برای معلم و ... مهم نیست من خودم میخوام جمع بندی کنم و درس بخونم فقط نیاز به جایی دارم که ۱۳ روز عید رو بشه از هفت صبح تا ۹ شب توش موند و درس خوند چون ایام نوروز تو خونه نمیشه درس خوند و کابخونه ها هم تعطیلن

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nadi_roby نمایش پست ها
      سلام می خواستم ازتون خواهش کنم اگه اطلاعاتی از اردوهای نوروزی تهران دارید یه کم منو راهنمایی کنید .
      خیلی دوست دارم تو این اردو ها شرکت کنم ولی چون تهران زندگی نمیکنم نمی دونم کدوم آموزشگاه ها این اردو ها رو برگزار می کنن و کدوما بهتره ! در ضمن اگه شبانه روزی باشه واسه من بهتره ! اگه حتی فقط اسم آموزشگاه هایی که این برنامه رو دارن بهم بگین خودم تماس می گیرم باهاشون ! لطفا راهنماییم کنید !
      اردو افبا890تومنه فک کنم
      برا قلم چی هم برو بع لینک زیرثبت نام اردوی نوروزی 94 (حضوری) در تهران

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن