نوشته اصلی توسط فاطمه زهرا دعا کنیم خدا ایمان حقیقی رو بهمون بده (اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) ایمان حقیقی..چیزی که این روزا گم شده....
مشاوره و انگیزش تحصیلی
امشبم التماس دعا دوستان منو یادتون نره دعا کنید
اول منو دعا کنید ممنون ... خدایا هر چی مریضه شفاش بده ..بزرگترین دعایی که دارم همینه ...
نوشته اصلی توسط Hellion اول منو دعا کنید ممنون ... خدایا هر چی مریضه شفاش بده ..بزرگترین دعایی که دارم همینه ... منم شفای مریضارو میخوام - خصوصا طراح ها ی کنکور سراسری
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi منم شفای مریضارو میخوام - خصوصا طراح ها ی کنکور سراسری من برخلاف بقیه خیلی اونارو دوست دارم چون بلدن چطوری حال بقیه رو بگیرن بخصوص اونایی که ادعاشون میشه
نوشته اصلی توسط Hellion من برخلاف بقیه خیلی اونارو دوست دارم چون بلدن چطوری حال بقیه رو بگیرن بخصوص اونایی که ادعاشون میشه تیکه اخر میچسبه به بعضیا خداییش
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi تیکه اخر میچسبه به بعضیا خداییش باور میکنی خیلی نابغه هم هستن .. خدایی خیلی سوالاشون سخت و نفسگیره و تو هیچکدوم از کتابای مدعی بازار نیست ...
نوشته اصلی توسط Hellion باور میکنی خیلی نابغه هم هستن .. خدایی خیلی سوالاشون سخت و نفسگیره و تو هیچکدوم از کتابای مدعی بازار نیست ... خب اندازه ی سن بابای من طراح سوال بودن - نابغه نباشن ؟ الان سمت چپ مغزشون عین یه گنبد ورم کرده
برا مادربزرگ منم دعا کنید خوب شه الهییییییییییی العفوووووووو
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi خب اندازه ی سن بابای من طراح سوال بودن - نابغه نباشن ؟ الان سمت چپ مغزشون عین یه گنبد ورم کرده شما بهت میگفتن 500000 نفرو با 30 سوال برام فیلتر کن چیکار میکردی خدایی کارشون سخته هر چند عمه نداشته باشن بهتره
نوشته اصلی توسط Hellion شما بهت میگفتن 500000 نفرو با 30 سوال برام فیلتر کن چیکار میکردی خدایی کارشون سخته هر چند عمه نداشته باشن بهتره میگن صرفا عمو دارن به هر حال قدر این شب های قدر رو بدونیم .
شب آخره...امیدوارم همه بهره برده باشن...
تموم شد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها