بله سخته خیلی سخت و لازم نیست همشو بزنیم من خودم متاسفانه خیلی دیر با این کتاب آشنا شدم و نتونستم ازش تست بزنم اما بعد کنکور از بخش شیمی دو چندتا تست زدم بعضی تستاش 5 تا ده دیقه وقتمو گرفت تست های خیلی جونداری داره و زدنشون خالی از لطف نیست اما در کل تنها کتابیه که تیت های خوبی داره. مبتکران خیلی سبز و گاج که تست هاش آسونه و فکر نمی کنم دیگه به درد کنکور 95 بخوره

این که مبتکران و سبز به درد کنکورای جدید نمیخورن که شکی درش نیست اما دیگه قرار هم نیست چون کنکور عوض شده تست 5-10 دقیقه ای زد..نظر کارشناسا این بود که کنکور امسال سخت نبود و ایده ای بود.ایده رو در هر کتابی حتی ضعیف میشه یافت ولی اون چیزی که مهمه شیمی 2 به کلی در کنکور تغییر پیدا کرده و چون شیمی 2 مبتکران جدید رو تست نزدم نمیتونم اظهار نظر کنم من صفر کلوین رو زدم. راضی بودم..اونم چون معلممون گفت بزنید، زدم.خب به کنکور شبیه نبود ولی اون چیزایی که میخواستم به عنوان ایده بگیرمريال گرفتم..فارم که نزدیکای اردیبهشت زدم خیلی زد تو ذوقم و اون موقع سنجش هم میدادیم. شیمی سنجش هم سخت بود دیگه به کلی از شیمی نا امید شده بودیم! یادش بخیر

من تموم حرفم اینه که شما هر کتابی رو بخونید باید خودتون رو بدارید جای طراح ببینید به چی فکر میکنه...فار تستاش الکی سخت بود! اصولا تست های سخت کمکی به آموزش فرد نمیکنن و تستای ایده دار هستن که ذهن رو باز میکنن.احتمال داره به کمک چند تا از بچه ها ما اینجا سوالای ایده دار از کنکورای 93و94 طرح کنیم.به عنوان کتاب اگه از من میشنوی واسه شیمی2 صفرکلوین میگفتن میخواد تا هفته دیگه یه ادیت مثه کنکور 94 بده بیرون رو بزن..واسه شیمی 3 هم که خیلی سبز و پیش هم مبتکران..هر موقع که شیمیت خفن شد..ما هم تستای ایده دار میذاریم، اونا رو حل کردی بعد برو سراغ فار هم پایه هم پیش..بازم میگم توی یه کتاب تو نباید دنبال تست سخت باشی..کنکور 94 پر از ایده های تستی قشنگ بود..دنبال این باش که ایده بگیری و خوب فکر کنی..موفق باشیم

تا اونجایی که من میدونم صفر کلوین شیمی 2ش هفته دیگه میره واسه چاپ. چون یکی از دوستام خیلی پیگیر بود همش به منم میگفت ولی پیش1 حدود آخرای مرداد میاد بیرون ولی متاسفانه نمونه صفحه ای از این کتابا در دسترس نیست که ببینینم چی شده..فار رو بعد از عید بزنید . البته اگه به خودتون اعتماد دارید..من اردیبهشت که شرایط خیلی سخته شروع کردم به زدمن درسته نا امید شدم ولی به خودم ایمان داشتم که بالا میزنم توی کنکور...امیدواریم بتونیم اینجا هر هفته یه مجموعه ی ایده ای بذاریم تا همه بچه ها استفاده کنن
من ازمونا شیمی رو80 میزدم ولی خب کنکورو نتونستم خوب بدم بخاطر شرایطم ولی مبتکران عالیه من همونا رومیخوندم درصدام تو ازمونا عالی بود البته من یه پیشنهاد دارم براتسی دی های مهندس بازرگانی رو تهیه کنفک کنم دونه ای8تومن برای آموزش عالیه فقط یه کم وقت گیره وباتوجه به اینکه الان تابستونه وقت زیاده سی دی هاش خوبه البته سی دی شیمی2یه نموره قدیمی هستش ولی خب عالیه توضیح داده من زیاد از مدل خیلی سبز خوشم نمیاد یه جورایی کپی ای از روی مبتکران هستش فقط خلاصه تر ولی من قول میدم اگه بتونی کتابای مبتکرانو ببلعی نه فقط یه دور خوندن شیمیت بالا میره...
شیمی 3هم ببین میتونی از جایی شیمی مبتکران2جلدیشو گیر بیاری چاپ90-91اونم کتاب به دردبخوریه...
موفق باشی راستی برای پیش فعلا نگیر گویا کتابا عوض شدن
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

واسه پیش همونطور که گفتید اصن نباید کتاب بگیرید فعلا چون فصل سینیتیک تغییرات خیلی زیادی داشته و کتابایی که الان تحت عنوان منطبق بر 94-95 اومدن قطعا کیفیت لازم رو ندارن
واسه شیمی 2 و 3 و4 کلا آموزش آقای بازرگان کتاباشون خیلی خوبه منتها از لحاط منابع تستی کتابا باید بروز بشن و به نظرم هنوز هیچ کتابی نشده..اینکه شما 80 میزنید نشون دهنده ی اینه که شما با کتاب مهندس بازرگانی به علم کافی رسیدید ولی کنکور 94 فقط علم نمیخواست...شما باید ماهر می بودید تا تست ها رو حل میکردید یعنی یه چیزی ورای علم..امیدواریم کتابای بازار بهتر بشن...
اندیشیدن به پایان هر چیز

اندیشیدن به پایان هر چیز
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)