خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

فیزیک نشرالگو

بچه ها برا فیزیک منظورتون از نشرالگو اموزش ساله به سال میباشد یا تست سال به سال؟اموزشش جامع است و ایا نیاز به تست دارد؟برای پیش دانشگاهی یک عده گفتند که نشردریفات بهتره چرا؟تشکر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbzq نمایش پست ها
      بچه ها برا فیزیک منظورتون از نشرالگو اموزش ساله به سال میباشد یا تست سال به سال؟اموزشش جامع است و ایا نیاز به تست دارد؟برای پیش دانشگاهی یک عده گفتند که نشردریفات بهتره چرا؟تشکر
      الگو قویترین فیزیکو داره هم اموزش داره هم تست اگه سطحت بالاست فقط تستشو بگیر اگه متوسطی اموزش و تست و اگه ضعیف هستی سمت الگو نرو گاج بگیر
      ?

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      الگو قویترین فیزیکو داره هم اموزش داره هم تست اگه سطحت بالاست فقط تستشو بگیر اگه متوسطی اموزش و تست و اگه ضعیف هستی سمت الگو نرو گاج بگیر

کی گفته اگه ضعیفه بره گاج بگیره ؟!! رتبه 5کنکور 93 خودش تو وبلاگش گفته بود گاج میزده فقط ....

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آموزش نشر الگو خوبه و مطالبو خوب جا ميندازه واست. و به اندازه کافي تست داره. و تا جايي که يادمه تستاش مشابه کتاب تست الگوئه. کلا آموزشش رو براي پايه پيشنهاد ميکنم. ولي براي پيش دريافت و آبي قلم چي سي سال مناسب تره. دريافت خيلي خوب و مفهومي توضيح داده ولي متاسفانه فقط پيش داره پايه نداره. دريافت حاوي پيش يک و پيش دو و کار و انرژي هس. سينماتيک و ديناميک رو هم کامل توضيح داده که مشترک با دوم هس.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      سطحم متوسط رو به پایینه.اخه اگثرا گفتند که گاج پاسخگوی سوالات امسال نبود!اموزش نشرالگو فکر کنم برام بهتر و کافیه اره؟تشکر
      ویرایش توسط bbzq : 14 تیر 1394 در ساعت 14:40

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      آموزش نشر الگو خوبه و مطالبو خوب جا ميندازه واست. و به اندازه کافي تست داره. و تا جايي که يادمه تستاش مشابه کتاب تست الگوئه. کلا آموزشش رو براي پايه پيشنهاد ميکنم. ولي براي پيش دريافت و آبي قلم چي سي سال مناسب تره. دريافت خيلي خوب و مفهومي توضيح داده ولي متاسفانه فقط پيش داره پايه نداره. دريافت حاوي پيش يک و پيش دو و کار و انرژي هس. سينماتيک و ديناميک رو هم کامل توضيح داده که مشترک با دوم هس.
      مطالب خوب جا میندازه؟ حتی برا منی که فیزیک متوسط رو به پایینم؟ چرا پیش نشرالگو نه شنردیافت؟من نمونه صفحه ی نشردردیافتو دیدم سرد بود و فونت فوق العاده بد بود.مگه پیش نشردریافت به حد کافی تست نداره که سی سالم پیشنهاد کردید؟ تشکر

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      مطالب خوب جا میندازه؟ حتی برا منی که فیزیک متوسط رو به پایینم؟ چرا پیش نشرالگو نه شنردیافت؟من نمونه صفحه ی نشردردیافتو دیدم سرد بود و فونت فوق العاده بد بود.مگه پیش نشردریافت به حد کافی تست نداره که سی سالم پیشنهاد کردید؟ تشکر
      به نظر من گاج کتابیه که هم جوابگوی قویاست هم ضعیفا..اگه آروم آروم با درسنامه گاج پیش بری همه چیز رو میفهمی..اینکه میگن گاج جوابگوی امسال نبوده ، یعنی انتظار داشتن که سوالای کنکور امسال رو توش ببینن؟؟؟ این کتاب پر از تست کنکوره شما از هر تست متسط به بالایی یه ایده بگیری کنکورو خوب میزنی

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببينيد از يک منبع رتبه يک کنکور , رتبه هزار , رتبه ۶۶ هزارم استفاده ميکنه ولي نتايج با هم متفاوته. بستگي به خودتون داره که چجوري بخونيد. گاج هم منبع خوبيه. نکته مهم اينه که يه منبع رو خوب بخونيد و بفهميد. ترجيحا يه منبع معروف مث گاج يا الگو. پس اگه سطحتون پايينه سعي کنيد با دقت بخونيد. هر جا رو نفهميديد چطوري حل کرده راجع بش فکر کنيد و بعد از ديگران بپرسيد و ... خيلي کار سختي هس.
      دريافت من استفاده کردم اول به نظرم اومد نتونم باهاش ارتباط بگيرم ولي بهه مرور درست شد. ولي کتاب خوبيه شايد بهترين,کتاب فيزيکيه که ديدم. سعي کنيد بهره مند شيد ازش.
      من کلا آبي قلم چيو برا فيزيککک و رياضي پيشنهاد ميکنم. چون فقط سوالات کنکور رو داره و سوالات کنکور جديد هم همون مفاهيم قديمممي هستن که به شکل هاي تازه تکرار ميشن. حتي تو کنکور تجربي امسال يه سوال راجع به مقاومت لامپ روشن و خاموش اومده بود که عينن تو کنکور هاي خيلي سال پيش اومده بود که اصلا فکر نکرده زدمش و درست زدم.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فیزیکو باید مفهومی یاد گرفت نه تستارو حفظ کرد همه کتابا جدیدم دیم عالین !! انتخاب شما بین عالی و عالیتره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن