بچه ها برا فیزیک منظورتون از نشرالگو اموزش ساله به سال میباشد یا تست سال به سال؟اموزشش جامع است و ایا نیاز به تست دارد؟برای پیش دانشگاهی یک عده گفتند که نشردریفات بهتره چرا؟تشکر
بچه ها برا فیزیک منظورتون از نشرالگو اموزش ساله به سال میباشد یا تست سال به سال؟اموزشش جامع است و ایا نیاز به تست دارد؟برای پیش دانشگاهی یک عده گفتند که نشردریفات بهتره چرا؟تشکر
?
آموزش نشر الگو خوبه و مطالبو خوب جا ميندازه واست. و به اندازه کافي تست داره. و تا جايي که يادمه تستاش مشابه کتاب تست الگوئه. کلا آموزشش رو براي پايه پيشنهاد ميکنم. ولي براي پيش دريافت و آبي قلم چي سي سال مناسب تره. دريافت خيلي خوب و مفهومي توضيح داده ولي متاسفانه فقط پيش داره پايه نداره. دريافت حاوي پيش يک و پيش دو و کار و انرژي هس. سينماتيک و ديناميک رو هم کامل توضيح داده که مشترک با دوم هس.
ویرایش توسط bbzq : 14 تیر 1394 در ساعت 14:40
به نظر من گاج کتابیه که هم جوابگوی قویاست هم ضعیفا..اگه آروم آروم با درسنامه گاج پیش بری همه چیز رو میفهمی..اینکه میگن گاج جوابگوی امسال نبوده ، یعنی انتظار داشتن که سوالای کنکور امسال رو توش ببینن؟؟؟ این کتاب پر از تست کنکوره شما از هر تست متسط به بالایی یه ایده بگیری کنکورو خوب میزنی
ببينيد از يک منبع رتبه يک کنکور , رتبه هزار , رتبه ۶۶ هزارم استفاده ميکنه ولي نتايج با هم متفاوته. بستگي به خودتون داره که چجوري بخونيد. گاج هم منبع خوبيه. نکته مهم اينه که يه منبع رو خوب بخونيد و بفهميد. ترجيحا يه منبع معروف مث گاج يا الگو. پس اگه سطحتون پايينه سعي کنيد با دقت بخونيد. هر جا رو نفهميديد چطوري حل کرده راجع بش فکر کنيد و بعد از ديگران بپرسيد و ... خيلي کار سختي هس.
دريافت من استفاده کردم اول به نظرم اومد نتونم باهاش ارتباط بگيرم ولي بهه مرور درست شد. ولي کتاب خوبيه شايد بهترين,کتاب فيزيکيه که ديدم. سعي کنيد بهره مند شيد ازش.
من کلا آبي قلم چيو برا فيزيککک و رياضي پيشنهاد ميکنم. چون فقط سوالات کنکور رو داره و سوالات کنکور جديد هم همون مفاهيم قديمممي هستن که به شکل هاي تازه تکرار ميشن. حتي تو کنکور تجربي امسال يه سوال راجع به مقاومت لامپ روشن و خاموش اومده بود که عينن تو کنکور هاي خيلي سال پيش اومده بود که اصلا فکر نکرده زدمش و درست زدم.
فیزیکو باید مفهومی یاد گرفت نه تستارو حفظ کردهمه کتابا جدیدم دیم عالین !! انتخاب شما بین عالی و عالیتره
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)