X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 52
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما با این نمراتتون
      میتونین هر درسی با یک تست سخت زدن(تستی ک بقیه نمیزنن) جبران که چه عرض کنم
      میتونین جلو بیوفتین
      من زیست رو خیلی خراب کردم
      معدلم به معنای واقعی پایینه
      ولی اصلا ناامید نیستم مثل شما
      .........

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ngn نمایش پست ها
      سلام به همه
      امیدوارم طاعات و عباداتتون ، مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشه .
      یه راهنمایی می خواستم ازتون . من واسه معدل بیست سراغ نهایی امسال رفتم و با دیدین سختی امتحانات نسبت به سال های گذشته به معدل بالای 19/90 فکر می کردم که بادیدن معدلم شکه شدم . 19/80
      تو خیلی درسایی که باورم نمیشد ازم کم شده و هنوز دلیلش رو نمی دونم . این نمره های من بوده
      دینی 19/5
      عربی و فیزیک و زیست 19/75
      زمین 19/25
      و باقی درس ها یعنی ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی و ریاضی و شیمی 20
      حالا واسه همه نمره ها اعتراض زدم ولی نمی دونم بالا برده میشه نمراتم یا نه .
      سال گذشته دو نفر با تراز مشابه یکی که معدلش بیست بود شهید بهشتی قبول شد و یکی که 19/92 شیراز
      می خوام بدونم به نظرتون با این نمرات میشه امیدی به پزشکی اوردن توی تهران داشت ؟؟؟؟ من تو ازمون جامع سنجش واسه سال سوم تو کشور رتبه ام شد 58 کشور . به نظرتون با تلاش می تونم پزشکی تهران حالا هر دانشگاهی رو قبول شم ؟؟ البته بهجز شاهد و بقیه الله و ....
      ببخشید که وقتتونو گرفتم ولی عملا مادر پدرم ازم قطع امید کردن . و این باعث شده تو یه استرس بدی باشم ...
      سلامی دوباره ببخشید زحمت میشکید پیام های خصوصیتون رو چک کنید با تشکر
      I LOVE BIOLOGY

3. Top | #33
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima77 نمایش پست ها
      شما با این نمراتتون
      میتونین هر درسی با یک تست سخت زدن(تستی ک بقیه نمیزنن) جبران که چه عرض کنم
      میتونین جلو بیوفتین
      من زیست رو خیلی خراب کردم
      معدلم به معنای واقعی پایینه
      ولی اصلا ناامید نیستم مثل شما
      من که گفتم نا امید نیستم . واسه ام سواله در مقایسه با افراد معدل بیست که تعدادشون کم نیست شانس قبولی تو تهرانو دارم یا انقدر تاثیر معدل بالاست که نسبت به اون ها عقب میفتم . ان شا الله که موفق باشین شما هم

4. Top | #34
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      معدلت خیلی خوبه که.من معدلم خیلی از تو کمتر شده ولی خدا بخواد نتایج که بیاد رتبم زیر 300.(امیدوارم!)
      ان شاالله که نتیجه خیلی خوبی میارین

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهرم اصلا به خودت نگرانی راه نده مطمین باش اگه با همین فرمون ادامه بدی به راحتی پزشکی تهران یا حداقل ایران میاری فک نکن الکی رو حیه میدم کافیه بری سایت کانون نفرات برتر و معدلا رو ببینی و بعد اعلام نتایج رتبشون رو نگاه کنی مطمین باش اگه به هدفت ایمان داشته باشی بهش میرسی از اعتقادات هم خوشم اومد لطفا برا منم دعا کن امسال رتبه ای که میخوام بیارم به حرفای خوانواده هم گوش نکنم فقط تمرکزت رو رو هدفت بزار
      یا حق

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آخه سوالتون جوری بود انگار با گریه نوشتین و کیبورد هم خیسه.
      شاید واست تعجب آور باشه ولی میدونستی یه سریا سوالات رو میخرن؟ نمره نهایی رو میخرن؟؟
      ی دوستی داشتم رفته بود یکی از شهرای بزرگ واسه درس خوندن تو سال چهارم توی یکی از بهترین مدارس غیرانتفاعی کشور میگفت از هرکی میرسیدم نهاییت چن شد
      میگفت 20 ولی در صورتی که اونها تو کلاس نمیتونستن یک تست هم حل کنن یا سوال جواب بدن.
      ازشون پرسیده بود چطور بیست شدین؟ گفته بودند خریدیم نمره هارو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
      هیچکدومشون هم کنکور چیزی نشدن
      پس اون بیستایی که میبینی تعداد کمیشون واقعی ان
      .........

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=ngn;495744]اقای محترم نظر شما اصلا برای من مهم نیست که بخوام بخاطرش مظلوم نمایی بکنم .

خواهر عزیز من نظر امثال بنده برات مهم نبود چرا تاپیک زدی ؟! اسم اشخاص رو مشخص کردی که کیا بیان نظر بدن ؟! تکلیفت با خودت مشخصه ؟!

دلخوشی منو اعتقادم به این ماه عزیز هم فکر نکنم به شما مربوط باشه که در اون باره نقدی انجام دادین

باشه شما مومن ! شما عزیز ترین بنده خدا ! اینا چه ربطی به بحث داشت که وارد کردین ؟!

فقط ازش یاد کردم تا بتونم رفع اتهام کنه وبگم من تو مسلک خودم انقدر حقیر و زبون نیستم که بخوام اونجور که شما میگین رفتار کنم . . اینجا یه بخش هست واسه پرسش و پاسخ و کسایی که سوالی دارن کیان و امطرح می کنن من خودم اونقدری می فهمم که قبلش جستجو کنم ولی وقتی به نتیجه نرسیدم بیام اینجا و بپرسم

کجا رو جستجو کردین که نوشته بود 19.80 معدل کمی هست ؟!

شما اگه نمی پسندین کسی مجبورتون نکرده بیاین و بخونین و جواب بدین . اگه هم دل مشغولی ها و هدف بنده برای ششما مهم نیست پس حق قضاوت ندارین درباره ی کسی که حتی نمی دونین تو چه شرایطی داره زندگی می کنه .

از بحث جدی میام بیرون و عرض میکنم که :

خواهر عزیز من ، آبجیه کنکوریه من برات آرزوی موفقیت میکنم تا جلوی پدر مادرت شرمنده نشی .
      موفق باشی

الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

ویرایش توسط Blue.sky : 14 تیر 1394 در ساعت 00:13

8. Top | #38
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بر شما...
      راستش با دیدن عنوان تایپک فکر میکردم منتظر معدل 17بودید و 15 شدید...! حدود 4 بار فقط نمره هاتونو خوندم که مطمین بشم درست دیدم یا نه!!!

نمیدونم چرا از تاثیر معدل یه غول برای خودتون ساختید...
      فکر میکنید هر معدل بالایی رشته ی تاپ قبول میشه؟!
      به هیچ وجه...تو مدارس پره از معدل های بالای 19...
      تمام نتیجه ی کنکور بستگی به عملکرد خودتون داره و نه هیچ چیز دیگه...
      چه معدل 19هایی که بالای 30هزار منطقه شدن(کلی از اینها سراغ دارم...حسابش از دست ادم در میره!)و چه معدل های پایینی که الان تو رشته های خوب و دانشگاه های خوب هستن...

شما برای قبول شدن در دانشگاه تهران باید بهترین باشید...فرق چندانی نباید بین درصد هاتون با نفرات تک رقمی باشه...اگه بتونین بهترین درصد هارو بزنید با معدل پایین تر هم میشه قبول شد...!
      حالا نمیدونم...
      یا نمرات شما خیلی زیادی فاجعس که انقدر استرس دارید و همه ازتون قطع امید کردن!!!
      یا من خوش بینانه نگاه میکنم!

9. Top | #39
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      امیدوارم طاعات و عباداتتون ، مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشه .
      یه راهنمایی می خواستم ازتون . من واسه معدل بیست سراغ نهایی امسال رفتم و با دیدین سختی امتحانات نسبت به سال های گذشته به معدل بالای 19/90 فکر می کردم که بادیدن معدلم شکه شدم . 19/80
      تو خیلی درسایی که باورم نمیشد ازم کم شده و هنوز دلیلش رو نمی دونم . این نمره های من بوده
      دینی 19/5
      عربی و فیزیک و زیست 19/75
      زمین 19/25
      و باقی درس ها یعنی ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی و ریاضی و شیمی 20
      حالا واسه همه نمره ها اعتراض زدم ولی نمی دونم بالا برده میشه نمراتم یا نه .
      سال گذشته دو نفر با تراز مشابه یکی که معدلش بیست بود شهید بهشتی قبول شد و یکی که 19/92 شیراز
      می خوام بدونم به نظرتون با این نمرات میشه امیدی به پزشکی اوردن توی تهران داشت ؟؟؟؟ من تو ازمون جامع سنجش واسه سال سوم تو کشور رتبه ام شد 58 کشور . به نظرتون با تلاش می تونم پزشکی تهران حالا هر دانشگاهی رو قبول شم ؟؟ البته بهجز شاهد و بقیه الله و ....
      ببخشید که وقتتونو گرفتم ولی عملا مادر پدرم ازم قطع امید کردن . و این باعث شده تو یه استرس بدی باشم ...
      ببخشید این رو جدی فرمودید یا دارید مزاح می فرمایید؟ من با معدل 15 دو رقمی کشوری شدم اون وقت شما با نزدیک 19 و 90 صدم میفرمایید میشه پزشکی قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ضمنا طراز بعد از اعمال معدل به دست میاد نه اینکه طراز به دست بیا حالا معدل رو اعمال کنند
      ویرایش توسط sardare azmoon : 14 تیر 1394 در ساعت 00:27

10. Top | #40
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Blue.sky;495783]
      اقای محترم نظر شما اصلا برای من مهم نیست که بخوام بخاطرش مظلوم نمایی بکنم .

خواهر عزیز من نظر امثال بنده برات مهم نبود چرا تاپیک زدی ؟! اسم اشخاص رو مشخص کردی که کیا بیان نظر بدن ؟! تکلیفت با خودت مشخصه ؟!

دلخوشی منو اعتقادم به این ماه عزیز هم فکر نکنم به شما مربوط باشه که در اون باره نقدی انجام دادین

باشه شما مومن ! شما عزیز ترین بنده خدا ! اینا چه ربطی به بحث داشت که وارد کردین ؟!

فقط ازش یاد کردم تا بتونم رفع اتهام کنه وبگم من تو مسلک خودم انقدر حقیر و زبون نیستم که بخوام اونجور که شما میگین رفتار کنم . . اینجا یه بخش هست واسه پرسش و پاسخ و کسایی که سوالی دارن کیان و امطرح می کنن من خودم اونقدری می فهمم که قبلش جستجو کنم ولی وقتی به نتیجه نرسیدم بیام اینجا و بپرسم

کجا رو جستجو کردین که نوشته بود 19.80 معدل کمی هست ؟!

شما اگه نمی پسندین کسی مجبورتون نکرده بیاین و بخونین و جواب بدین . اگه هم دل مشغولی ها و هدف بنده برای ششما مهم نیست پس حق قضاوت ندارین درباره ی کسی که حتی نمی دونین تو چه شرایطی داره زندگی می کنه .

از بحث جدی میام بیرون و عرض میکنم که :

خواهر عزیز من ، آبجیه کنکوریه من برات آرزوی موفقیت میکنم تا جلوی پدر مادرت شرمنده نشی .
      موفق باشی

من با شما که دعوا ندارم . منظورم از اینکه نظر شما برام مهم نیست اینه برام اهمیتی نداره شما منو ادم صادقی بدونین یا نه . نه اینکه در مورد سوالم نظرتون برام مهم نیست . در مورد اعتقاداتم هم من قصد قاطی کردنشونو تو مطلب نداشتم . شما انتقاد کردین از اون ها . بالاخره تو گفتار هر کس اعتقاداتش نمود داره . من که از قصد نخواستم بحث رو به اون سمت منحرف کنم . تو هیچ سایتی هم ندیدم چی خوبه چی بد . هم طرز محاسبه رو اورده بودن با فرمولای تاثیر پیچیده که ازش سر در نیاوردم . متشکرم از شما . ان شا الله همه بتونن جلو خانواده اشون سر بلند باشن. در اخرم با این که سعی کردم کسی رو از خودم ناراحت نکنم اگه ناراحت شدین ببخشین .

11. Top | #41
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima77 نمایش پست ها
      آخه سوالتون جوری بود انگار با گریه نوشتین و کیبورد هم خیسه.
      شاید واست تعجب آور باشه ولی میدونستی یه سریا سوالات رو میخرن؟ نمره نهایی رو میخرن؟؟
      ی دوستی داشتم رفته بود یکی از شهرای بزرگ واسه درس خوندن تو سال چهارم توی یکی از بهترین مدارس غیرانتفاعی کشور میگفت از هرکی میرسیدم نهاییت چن شد
      میگفت 20 ولی در صورتی که اونها تو کلاس نمیتونستن یک تست هم حل کنن یا سوال جواب بدن.
      ازشون پرسیده بود چطور بیست شدین؟ گفته بودند خریدیم نمره هارو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
      هیچکدومشون هم کنکور چیزی نشدن
      پس اون بیستایی که میبینی تعداد کمیشون واقعی ان
      نه بابا . شاید چون تاپیکای اونجوری زیاده همون فگر می کنن منظورم اونه . نمره ی نهایی رو نشنیده بودم واقعا ...

12. Top | #42
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      سلام بر شما...
      راستش با دیدن عنوان تایپک فکر میکردم منتظر معدل 17بودید و 15 شدید...! حدود 4 بار فقط نمره هاتونو خوندم که مطمین بشم درست دیدم یا نه!!!

نمیدونم چرا از تاثیر معدل یه غول برای خودتون ساختید...
      فکر میکنید هر معدل بالایی رشته ی تاپ قبول میشه؟!
      به هیچ وجه...تو مدارس پره از معدل های بالای 19...
      تمام نتیجه ی کنکور بستگی به عملکرد خودتون داره و نه هیچ چیز دیگه...
      چه معدل 19هایی که بالای 30هزار منطقه شدن(کلی از اینها سراغ دارم...حسابش از دست ادم در میره!)و چه معدل های پایینی که الان تو رشته های خوب و دانشگاه های خوب هستن...

شما برای قبول شدن در دانشگاه تهران باید بهترین باشید...فرق چندانی نباید بین درصد هاتون با نفرات تک رقمی باشه...اگه بتونین بهترین درصد هارو بزنید با معدل پایین تر هم میشه قبول شد...!
      حالا نمیدونم...
      یا نمرات شما خیلی زیادی فاجعس که انقدر استرس دارید و همه ازتون قطع امید کردن!!!
      یا من خوش بینانه نگاه میکنم!
      خیلی ممنونم از راهنماییتون . شایدم توقع خانواده ز من زیاد بوده باعث این استرس شده . پس میشه نتیحه گرفت . ممنونم از لطفتون

13. Top | #43
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
      ببخشید این رو جدی فرمودید یا دارید مزاح می فرمایید؟ من با معدل 15 دو رقمی کشوری شدم اون وقت شما با نزدیک 19 و 90 صدم میفرمایید میشه پزشکی قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ضمنا طراز بعد از اعمال معدل به دست میاد نه اینکه طراز به دست بیا حالا معدل رو اعمال کنند
      واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در این خد ؟ اصلا نمی دونستم . پس چرا به ما یه شکل دیگه نشون دادن کاملا . ممنونم از لطفتون

14. Top | #44
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همهامیدوارم طاعات و عباداتتون ، مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشه . یه راهنمایی می خواستم ازتون . من واسه معدل بیست سراغ نهایی امسال رفتم و با دیدین سختی امتحانات نسبت به سال های گذشته به معدل بالای 19/90 فکر می کردم که بادیدن معدلم شکه شدم . 19/80تو خیلی درسایی که باورم نمیشد ازم کم شده و هنوز دلیلش رو نمی دونم . این نمره های من بودهدینی 19/5عربی و فیزیک و زیست 19/75زمین 19/25 و باقی درس ها یعنی ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی و ریاضی و شیمی 20حالا واسه همه نمره ها اعتراض زدم ولی نمی دونم بالا برده میشه نمراتم یا نه . سال گذشته دو نفر با تراز مشابه یکی که معدلش بیست بود شهید بهشتی قبول شد و یکی که 19/92 شیرازمی خوام بدونم به نظرتون با این نمرات میشه امیدی به پزشکی اوردن توی تهران داشت ؟؟؟؟ من تو ازمون جامع سنجش واسه سال سوم تو کشور رتبه ام شد 58 کشور . به نظرتون با تلاش می تونم پزشکی تهران حالا هر دانشگاهی رو قبول شم ؟؟ البته بهجز شاهد و بقیه الله و ....ببخشید که وقتتونو گرفتم ولی عملا مادر پدرم ازم قطع امید کردن . و این باعث شده تو یه استرس بدی باشم ...
      سلام
      معدلت پایینه. نمیشه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند
      ویرایش توسط sepanta1990 : 14 تیر 1394 در ساعت 00:44

15. Top | #45
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimiri137 نمایش پست ها
      خواهرم اصلا به خودت نگرانی راه نده مطمین باش اگه با همین فرمون ادامه بدی به راحتی پزشکی تهران یا حداقل ایران میاری فک نکن الکی رو حیه میدم کافیه بری سایت کانون نفرات برتر و معدلا رو ببینی و بعد اعلام نتایج رتبشون رو نگاه کنی مطمین باش اگه به هدفت ایمان داشته باشی بهش میرسی از اعتقادات هم خوشم اومد لطفا برا منم دعا کن امسال رتبه ای که میخوام بیارم به حرفای خوانواده هم گوش نکنم فقط تمرکزت رو رو هدفت بزار
      یا حق
      ان شا الله که نتیجه خیلی خوبی میگیرین ...

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)