http://forum.konkur.in/thread27005.html#post493507
باز هم جسارت منو ببخشيد![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
مشاور
چه جالب طرف قسط خود کشی داشته به خاطر ی دختر بعد علیخانی اوردش توی تی وی که چی بشه ؟
ملت یاد بگیرن به خاطر عشقشون خودکشی کنن ؟
بعد تازه جالبیش اینه طرفو توبیخ کردن به خاطر اینکه این شخصه اوردن
ملت میگن حقوق بشر رفت زیر سوال تن کوروش کبیر زیر خاک رفت رو ویبره ( با این حرفای شما تن کوروش میلرزه به مولا )
به جان خودم اگه دو روز دیگه یه ایرانی میومد به خاطر عشقش خودکشی می کرد همینایی که طرفدار حقوق بشرن میگفتن : اینا
همش تقصیر علیخانی که ی همچین کسی رو اورده توی برنامش این خودکشی هم تقصیر علیخانیه حقوق بشر تو ایران نقض شد
انصافا قشنگ میگن در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نمیشه
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
اول خودکشی یه پسر واسه یه دختری که همسرش نبوده و بعدا شده!!!(خودتون بفهمید دیگه ، من بازش نکنم) که توی اون برنامه خودکشی یه جوارایی مثبت دیده شد و چند مورد مشابه توی همین ایران به تقلید از اون برنامه روی داد ... شاید بشه گفت خودکشی اون دانش آموز 14 ساله هم به این برنامه بی ربط نبود ...
بعد هم دعوت یک مدل عروستوضیح اضافه هم لازم نیست ....!!!!
و با این وضع باید منتظر حضور هنرپیشه مطرح ، خانم ایکس!!! بخاطر به فرزندی پذیرفتن چند بچه باشیم ....![]()
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
دیکتاتور
خوشت نمیاد نبین خو
بابا ملت که گوسفند نیسن شما چوپونی کنی ، هرکسی اندازه درکش برداشت میکنه ! گناه ما چیه شما درک نمیکنیش .
از طرف من به معاون سیما
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
یکــ عدد مدلینگـ عروس آورده بودند و ایشـون عکسـای انچـنانی (بی حجاب) در اینستاگـرامشون بود .
امشب هم احـسان علیخـانی در گفتگو بـاخبر گفتند که اشتبـاه کـردیم آقـآ انسان جـآیز خطاســت .![]()
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)