خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

این موسسه مخدومی چطوریه؟

سلام به همه گل ها و سنبل ها و سرو ها و ....!

خواستم بگم کسانی که از موسسه مخدومی خرید کردند/استفاده کردند/از مشاوره رایگان که برای رتبه های 1یا2رقمی میده استفاده کردند
      نظر شون چیه مخصوصا DVD هاش که به رشته من گفتن 600ت هستش و مشاورش هم گفت پایه و سوم و پیش رو در تابستون تموم و از مهر فقط مرور میکنی...
      کسانی که در DVD ها درس میدند گفت مثلا زبان از کمبریج انگلیس گرفتن یا عربی در علامه طباطبایی درس میده و......
      فردا میخوام بخرم اگه بشه
      نظرتون چیه مهمه!

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دادا دی وی دی خوبه ولی کنارشم خودت یه کتاب تست خوب بگیر کار بکن

حتما هم تست های ازاد و سراسری کار کن کنارش تالیفی

سعی کن تست های ازاد و سراسری رو مارک کنی اونایی که مهمه تا سریع در اینده و نزدیکای کنکور دور بزنی

تست های ازاد هم واسه مرور سریع خیلی خوبه

در کل دی وی دی خوب + کتاب تست خوب + پشت کار قطعه نتیجه خوبی میده

ولی به نظر دی وی دی های موسسه 100 بهتر باشه هم ارزون تر هست همم استاداش سر شناسن

موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasser5190 نمایش پست ها

خواستم بگم کسانی که از موسسه مخدومی خرید کردند/استفاده کردند/از مشاوره رایگان که برای رتبه های 1یا2رقمی میده استفاده کردند
      نظر شون چیه مخصوصا DVD هاش که به رشته من گفتن 600ت هستش و مشاورش هم گفت پایه و سوم و پیش رو در تابستون تموم و از مهر فقط مرور میکنی...
      کسانی که در DVD ها درس میدند گفت مثلا زبان از کمبریج انگلیس گرفتن یا عربی در علامه طباطبایی درس میده و......
      فردا میخوام بخرم اگه بشه
      نظرتون چیه مهمه!
      دوم و سوم و پیش رو تابستون تموم میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      فکر کنم منظورش این بوده که قط بشینی کتاب ها رو ورق بزنی چون فقط در این صورت همش تو تابستون تموم میشه ( تازه اینطوری هم شاید تموم نشه )

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
      دوم و سوم و پیش رو تابستون تموم میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      فکر کنم منظورش این بوده که قط بشینی کتاب ها رو ورق بزنی چون فقط در این صورت همش تو تابستون تموم میشه ( تازه اینطوری هم شاید تموم نشه )
      احتمالا!!

حالا موندم چی کنم

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      احتمالا!!

حالا موندم چی کنم
      بقیه چیزهاش رو نمیدونم ولی خب کاملا واضحه که برنامه ریزیش مفت هم نمی ارزه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
      بقیه چیزهاش رو نمیدونم ولی خب کاملا واضحه که برنامه ریزیش مفت هم نمی ارزه

خودمم دو دلم
      گفته رتبه تک یا دو رقمی میشی...
      ولی 600!!!خخخ

خودم نظرم اینه کتاب های گاج و... بخرم و سال سوم و دوم رو تموم کنم پیش رو هم در طول سال تحصیلی
      ازمونم فقط جامع

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      احتمالا!!

حالا موندم چی کنم
      شما نمیتونید با کتاب یاد بگیرید؟
      چون کلا دی وی دی ها معمولا جامع نیست یعنی همه ی مبحث رو درس بده
      معمولا اون چیزی رو که مد نظرشونه رو درس میدن

شما خب اگه میخوای دی وی دی بخری چرا دی وی دی های ونوس رو نمیخری هم معلمای بهتری داره و هم قیمت مناسب تر

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      شما نمیتونید با کتاب یاد بگیرید؟
      چون کلا دی وی دی ها معمولا جامع نیست یعنی همه ی مبحث رو درس بده
      معمولا اون چیزی رو که مد نظرشونه رو درس میدن

شما خب اگه میخوای دی وی دی بخری چرا دی وی دی های ونوس رو نمیخری هم معلمای بهتری داره و هم قیمت مناسب تر

اره کتاب بخرم بصرفه تره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      من دوستم یکی از همین تک رقمی های مشاور تو مخدومی بود
      هر وقت این کنکوری ها زنگ میزدند این بهشون برنامه میداد ما کلی پشت سر این بدبخت ها میخندیدیم
      تنها هدفی که دارند اینا اینه که به شما اون Dvd ها رو بفروشند و بعضی ها تا 2 3 میلیون هم پول میدادند
      نمیگم بی فایده بودند کلا ولی اصلا ارزش پولی که میدید رو نداره خودتون یه برنامه قشنگ بریزید برا خودتون یه نفر اعضا خانواده هم بگید هر شب چک کنه کارتون رو
      منابع هم همین کتاب هایی که هست تو بازار خیلی خوبه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

فردا میخوام بخرم اگه بشه
      نظرتون چیه مهمه!
      اولا که به ندرت اتفاق میفته رتبه تک یا دو رقمی بیاد به شما مشاوره بده.حالا تابستونو شاید بتونه ولی طول سال تحصیلی واقعا مشکله.بعدشم شما داری از دانشجو مشاوره میگیری که اونم خودش درس میخونه و امتحان داره بنابراین دوره امتحانات زیاد دنبال این نباش بهت مشاوره بده.امیر مسعودیم بزرگ فیزیک کنکور قرار بود همین طوری به من مشاوره بده که این حرفش فقط واسه جذب کردنو تبلیغات بود و همچین چیزی امکان نداره مگه نابغه باشی!!بعدشم اگه مشاوره حضوری میده این رتبه دو رقمیه برو ولی اگه تلفنیه من یادمه یکی بچه ها میگفت حتی ابدارچیه مهندس احمدیم مشاوره میده
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

فردا میخوام بخرم اگه بشه
      نظرتون چیه مهمه!

من زیاد با دروس رشته انسانی اشنایی ندارم ولی در کل چیزی که تجربه خودم و دوستام بوده اینکه اگر پایه درسیتون متوسطه رو به بالاست ولی برای بعضی مباحث نیاز به توضیح دوباره و یا بیشتر دارین دی وی دی بگیرین درغیراینصورت وقتتون رو زیاد میگیره،چون باید مدرسه هم برین،این دی وی دی هارو هم گوش کنین ودرکنارش تست هم بزنین .
      بنظرم کتابهای کنکوری قوی رو بخرین و وقتتون رو روی اونها بذارین و درسنامه و توضیحات تستهاش رو بادقت بخونین و به نکاتش مسلط بشین بهتر از دی وی دی هستش.

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اولا که به نظر من کتاب کمک اموزشی بگیر هم ارزونتره و هم راحت تر میتونی تموم کنی و تست بزنی دوما اگه دی وی دی خواستی یادت باشه قرار نیست کل دی وی دی هارو از یه موسسه بگیری چون هر موسسه ای توی چند تا درس خاصی خوبه مثلا دینی افبا و عربی افبا خوبه. زیست کرامت رهپویان خوبه .فیزیک کنکور اسان خوبه .ریاضی حرف اخر خوبه. و......در ضمن فیلمای دبیرستان صنعتی شریف هم عالی هستن میتونی دان کنی و ببینی....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن