باور کنید من این یارو اولین بار تو همین انجمن دیدم
قیافشو که دیدم از خنده ترکیدم
بعد یه فیلم گذاشته بود اموزش ریاضی حل نمودارهای مثلثی دیگه داشتم منفجر میشدم با روش حلش
خدا به راه راست هدایتش کنه
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
فردا خودمونو اماده کنیم
100 درصد های ریاضی تجربی 94 زیست های 100 درصد 94 و... ها
اماده باشیم
تکبیر![]()
حیف اون 4 تومن شارژی که بهش زنگ زدم و هدر رفتش!!!
ی بار بهش اس ام اس دادم گفتم که برا جبر و هندسه ی کتاب خوب برام معرفی کن بهم جواب دادش که مزاحمم نشو!!
حالا که شمارمو داره دم به دقیقه اس ام اس میده تحلیل کنکور_جزوه فلان چیز!!!
عاغا من مزاحم شمام یا شما مزاحم منی که نصف شب اس ام اس میدی و از خواب بیدارم میکنی؟؟؟
به خدا اینا یه مافیایی تو کنکور ایجاد کردن که لنگه نداره خدا لعنتشون کنه فقط همین من ازتون یه خواهش دارم همین ۳ روز پیش بود آقای افشار یه فایل صوتی دادن در رابطه با حاشیه های کنکور ۹۵ تو انجمن هست حتما دانلود کنید حالا از اینجا یا از سایتشون من واقعا کلی اطلاعات گیرم اومد قشنگ این مافیای کنکورو و دزد بازارو روشن کردن توصیه میکنم گوش کنید و یه خواهش میکنم از کنکوری های ۹۵ تو رو خدا گول تبلیغاتو نخورید اصلا از قدیم میگن جنسی که خوبه نیازی به تبلیغ نداره که اینقدر برا محصولاتشون جو میدن'
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
الان وارد هر دو سایت شدم و این مطلب رو دیدم...
بسیار جالبه که کامل همون توضیحات و پیش نوشته هارو کپی کرده ایشون تو سایت خودش و به قیمت 12هزار تومن گرون تر داره میفروشه...
واقعا چنین رفتاری از ادمی تحصیل کرده بعیده...اونم این کاری که اسمی جز سو استفاده و فریبکاری نمیشه روش گذاشت...
بهتره بچه ها با چشم و گوش باز انتخاب درست رو بکنن و بقیه هم اطلاع رسانی کنن تا سود چنین حرکت هایی تو جیب کسی بره که براش زحمت کشیده و لایقشه....
مشکل اینه که روی فضای اینترنتی نظارت درستی وجود نداره و الا ایشون چنین عملی رو نمیتونستن انجام بدن...
به هیچ وجه انتظارشو نداشتم این پست در مورد ایشون بوده باشه با این همه تبلیغ و ادعا...
بنده خودم سعی میکنم اطلاع رسانی کنم به کسایی که میشناسم...
شما هم همینکارو کنین حتما تا حق کسی این وسط ضایع نشه...
واقعا.چقدم بی ادبه.
همکلاسیم شاگرد اول بود سال سوم باباش رفت تو کما 2 هفته قبل از امتحان نهاییا.اینم امتحاناشو خراب کرد و معدلش 16 شد.بعد به این آقا پیام داد و شرایطشو توضیح داد اینم بهش گفت واقعا درست خوبه؟... هم واسه نهایی معدلش بالاتر از این میشه!!!
آخر كتاب دوردنياي رشته رياضي كه درصد هارو نوشته، هيچكدوم از سالهاي 88 تا 93 بجز سال 91 درصد 100 رياضي نداشتيم.
بقول یکی از معلمان مدرسمون میگفت کنکور ایران نوعی تجارته....جدی میگم....خداییش بابای دوستم موسسه کنکور داشت اصلنم معروف نبود میگفت پول توش خیلی خوبه......بعله بچه های مردم هی میرن کلاس پول خرج میکنن هی پشت کنکور می مونن
بابا کنکور فکر خلاق میخاد ........فکر خلاق و تو کلاس کنکوری یاد نمیدن....باید اینقد خودت بخونی تا فکرت خلاق بشه.
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)