مشاور
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
حتی قرآن هم از نظر من خیلی داره فرعی استفاده میشه...تو ماه رمضون این همه آدم قرآن رو ختم میکنن...کدومشون بهش عمل میکنن؟؟؟اگر عربی بلد بودم بله خب مشکل نداشت میخوندم و میفهمیدمش و عمل هم میکردم...ولی وقتی فقط واسه خوندن و تموم کردن میخونم چه دردی از زندگیم دوا میکنه؟همه جا زبان مادری انسان حرف اول رو میزنه...حتی تو نماد پرچم...چه منی که ایرانی هستم...چه یه عرب و چه یه آمریکایی
منظورم هم این نیست کلا قرآن نخونیم...منظورم اینه با معنی فارسی
ویرایش توسط Majesty : 08 تیر 1394 در ساعت 15:44
خب همین حروف فارسی نشئت گرفته از الفبای عربی نیست؟؟؟؟پس چه فرقی می کند؟؟؟ شما هرگز نمی توانید ترجمه این لفظ مقدس را به فارسی برگردانید ... میتوانید؟؟؟؟!!
اگه قرار به قرار دادن نشانه ی اصیل فارسی است بهتر است نماد چلیپای شکسته که جزء اولین نماد های آریایی است را روی پرچم ایران قرار دهیم !!!
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
قران رو که میشنویم میگیم حتما کسی مرده نوار قرانی گذاشتن
دوست عزیز خدا میگه هر جور دوس داری صدام بزن
مگه کسی مخالف اسم خداست
من میگم زبان معیار ما فارسی هست پس روی پرچم ملی کشورمون از لفظ فارسی خدا استفاده بشه
چیز عجیبی نیست خلاف شرع هم نیست
یعنی چی نمیشه برگردوند
با این حرف شما هر کس بخواد با خدا صحبت کنه بره عربی یاد بگیره
مشاور
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
مشاور
از اون جایی که می دانم ادامه بحث بی فایدست ؛ بله حرف من بچه گانست ، بنده هم محمد 8 ساله از یزد هستم ؛ با این تایپیک هم رسما نام الله از روی پرچم برداشته شد و کلمه خدا و نماد چلیپای شکسته یا فروهر جایگزین شد ... برای هر چه اصیل تر شدن هم باید قرآن و نماز را به زبان فارسی خواند .... ختم جلسه![]()
قصد هیچ بحثی رو ندارم اما!!
خط فارسی یا الفبای فارسی، خط یا دبیرهای است که از آن برای نوشتن زبان فارسی استفاده میشود. این خط در واقع مادر خط عربی است. از خط فارسی پس از ورود اسلام به ایران برای نگاشتن زبان فارسی استفاده شد، گرچه از تاریخ دقیق آغاز استفاده از این خط اطلاعی در دست نیست. قدیمیترین نوشتههایی که به زبان فارسی نو یا گویشهای بسیار نزدیک به آن وجود دارند به خطی غیر از خط فارسی نیز نگاشته شدهاند.
خط فارسی در کشورهای ایران و افغانستان و پاکستان خط رسمی است و در پیتغییر خط در تاجیکستان از سال ۱۳۰۷ (۱۹۲۸ میلادی) به لاتین و بعد سیریلیک، خط فارسی در این کشور کنار گذاشته شد. امروزه در تاجیکستان خط فارسی را خط نیاکان (به فارسی تاجیکی: xатти ниёгон) مینامند و کوششهایی برای بازگشت به این خط در این کشور وجود دارد. باید توجه داشت که در کشورهای عربی فقط به خط تعلیق ونستعلیق خط فارسی یا الخط الفارسی میگویند آنها خطوط نوشتاری زبان عربی را به انواع مختلقی تقسیم کردهاند که یکی از انواع آن را خط فارسی مینامند. بنا بر این باید بین الفبای نگارشی فارسی که با انواع مختلف قلم و خوش نویسیها نوشته می شودو یکی از آنهاقلم و یا شیوه خوش نویسی نست یا تعلیق است و خط فارسی شهرت دارد تفاوت قایل شد.
منبع: همشهری
این مطلب رو هم بخونید تا متوجه بشید زبان پارسی به زبان عربی هیچ مربوط نیست!!
یه مثال میزنم براتون: عرب ها پ رو ف تلفظ میکنن، این خودش به تنهایی اثبات میکنه اول زبان پارسی بوده و بعدش زبان عربی بوجود اومده!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)