من پیش گاجو دارم ریاضی اتفاقا خواستم پایه شو بگیرم پس پایه الگو رو پیشنهاد میدید؟درس نامه کامل داره؟واینکه پایه هم یه کتاب درس نامه است یکی تست؟
اگه جزوه یه معلم تاپ رو داشته باشیم و قبلا سرکلاسش بودم فقط تست الگو (البته اگه جداست)بگیرم پاسخ نامه اش کاملا تشریحی هست که خوب باشه؟
برای داشن آموز ضعیف نه مبتکران خوبه نه کوله پشتی این دو کتاب برای دانش آموزان متوسط به بالا خوبه من نمی دونم چرا بیشتر افراد این دو کتابو پیشنهاد میدن در حالی که هیچ یک از دانش آموزان ضعیف اصلا با این دو کتاب نتیجه نگرفتن و نا امید شدن از ریاضی. به نظر من بهتره اول جزوه معلمتون رو قشنگ بخونید و تمرینات کتاب رو قشنگ خودتون دقیق حل کنید بعدش دی وی دی های آفبا رو نگاه کنید.
من تو درس ریاضی موفق نبودم کلا کنار گذاشته بودمش کارنامه هام تو سایت هست بعضیاش نشون میده
ولی پایه الگو - هیچ کتاب الگویی درسنامه کامل نداره و خلاصه هست - نه 2 تا هست 2وم و 3وم - براش درسنامه جدا نیست
بله شما معلم خیلی خوبی داشته باشید و حداقل جزوه ی خوب خیلی عالی میشه - البته از کتاب و تمریناتش به هیچ وجه غافل نشین
والا الان بی شمار جزوه هست تو اینترنت مثلا :
جزوه ریاضی عمومی استاد شهشانی دانشگاه صنعتی شریف
ویرایش توسط MohammadT : 11 تیر 1394 در ساعت 17:42
سلام
شما باید اول ریاضی سال اول رو خوب بخونین و تمریناتش رو حل کنین.بعد از کتاب های سال به سال گاج نقره ای استفاده کنین و درسنامه هاش رو خوب مطالعه کنین و تست هایی رو که داره بزنین،وقتی رو هم روزانه برای ریاضی درنظر بگیر ین که قشنگ بتونین بخونین وروی هر مسئله ای قشنگ فکر کنین.
از همون اول هم تو ازمونها انتظار درصد بالا نداشته باشین وگرنه روحیتون خراب میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)