خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      من کلا هر کتابی که برای ریاضی میگیرم برام سطحش بالاست دیگه واقعا کم اوردم
      منم همین طورم...تازه رفتم کتابای سیر تا پیاز گاج برای پایه هارو گرفتم و دارم میخونم...در مقایسه با کتاب های جامع عالین...ما مشکل پایه ای داریم و باید از پایه شروع کنیم. اتحاد...تجزیه... معادله و نامعادله و.... تا وقتی که کمی قوی بشیم.

2. Top | #17
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظر من اول گاج ریاضی 1 رو بخون و تست بزن.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سیرتا پیاز عالیه. فقط وقتو بپا چون احتمال زیاد وقت کم بیاری

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      خیلی سبز از مد افتاده اقای بهزاد حقیقتو گفتن

شما پیش گاج بگیر و پایه الگو
      من پیش گاجو دارم ریاضی اتفاقا خواستم پایه شو بگیرم پس پایه الگو رو پیشنهاد میدید؟درس نامه کامل داره؟واینکه پایه هم یه کتاب درس نامه است یکی تست؟
      اگه جزوه یه معلم تاپ رو داشته باشیم و قبلا سرکلاسش بودم فقط تست الگو (البته اگه جداست)بگیرم پاسخ نامه اش کاملا تشریحی هست که خوب باشه؟

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای داشن آموز ضعیف نه مبتکران خوبه نه کوله پشتی این دو کتاب برای دانش آموزان متوسط به بالا خوبه من نمی دونم چرا بیشتر افراد این دو کتابو پیشنهاد میدن در حالی که هیچ یک از دانش آموزان ضعیف اصلا با این دو کتاب نتیجه نگرفتن و نا امید شدن از ریاضی. به نظر من بهتره اول جزوه معلمتون رو قشنگ بخونید و تمرینات کتاب رو قشنگ خودتون دقیق حل کنید بعدش دی وی دی های آفبا رو نگاه کنید.

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadT نمایش پست ها
      برای داشن آموز ضعیف نه مبتکران خوبه نه کوله پشتی این دو کتاب برای دانش آموزان متوسط به بالا خوبه من نمی دونم چرا بیشتر افراد این دو کتابو پیشنهاد میدن در حالی که هیچ یک از دانش آموزان ضعیف اصلا با این دو کتاب نتیجه نگرفتن و نا امید شدن از ریاضی. به نظر من بهتره اول جزوه معلمتون رو قشنگ بخونید و تمرینات کتاب رو قشنگ خودتون دقیق حل کنید بعدش دی وی دی های آفبا رو نگاه کنید.
      جزوه معلم نداشتیم چیکار کنیم؟

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      من پیش گاجو دارم ریاضی اتفاقا خواستم پایه شو بگیرم پس پایه الگو رو پیشنهاد میدید؟درس نامه کامل داره؟واینکه پایه هم یه کتاب درس نامه است یکی تست؟
      اگه جزوه یه معلم تاپ رو داشته باشیم و قبلا سرکلاسش بودم فقط تست الگو (البته اگه جداست)بگیرم پاسخ نامه اش کاملا تشریحی هست که خوب باشه؟
      من تو درس ریاضی موفق نبودم کلا کنار گذاشته بودمش کارنامه هام تو سایت هست بعضیاش نشون میده

ولی پایه الگو - هیچ کتاب الگویی درسنامه کامل نداره و خلاصه هست - نه 2 تا هست 2وم و 3وم - براش درسنامه جدا نیست

بله شما معلم خیلی خوبی داشته باشید و حداقل جزوه ی خوب خیلی عالی میشه - البته از کتاب و تمریناتش به هیچ وجه غافل نشین

8. Top | #23
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا صفری نمایش پست ها
      جزوه معلم نداشتیم چیکار کنیم؟
      از دوستاتون بگیرید اگه نمی تونید تو اینترنت این همه جزوه هست که میشه باهاش راه افتاد و سوالای کتاب رو حل کرد

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadT نمایش پست ها
      از دوستاتون بگیرید اگه نمی تونید تو اینترنت این همه جزوه هست که میشه باهاش راه افتاد و سوالای کتاب رو حل کرد
      مثلا کدوم چزوه های موجود در اینترنت؟

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliis نمایش پست ها
      سلام دوستان...امیدوارم این تاپیکم تکراری نباشه....تاپیک هارو زیر و رو کردم و جواب سوالمو نگرفتم.
      من امسال فارغ التحصیلم و رشتم تجربیه...راستش ریاضیم در حد صفره و تقریبا هیچی بلد نیستم.
      برای پارسال کتاب کوله پشتی و تخته سیاه رو گرفتم و کمی خوندم اما اصلا باهاشون حال نکردم...در ضمن سطح ریاضیم در حدیه که حتی کوله رو هم به زور می فهمم...باید چی کار کنم؟ توانایی کلاس رفتن هم ندارم.
      واسه ریاضی یه جزوه ای هست تو نت که گرونه ولی تضمینیه من گرفتم مولفش تضمین کرده 75 درصد سوالای کنکور 95 مشابهش تو این جزوه هستش نبودم پولتو برمیگردونه

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoud007 نمایش پست ها
      واسه ریاضی یه جزوه ای هست تو نت که گرونه ولی تضمینیه من گرفتم مولفش تضمین کرده 75 درصد سوالای کنکور 95 مشابهش تو این جزوه هستش نبودم پولتو برمیگردونه
      اونو که اینترنت رایگان گذاشتن دانلود
      درضمن هر سال نوشتشو عوض میکنه پارسالم گذاشته بود برای کنکور 94.مولفشم محمد قاسمیه تبلیغش همین سایت هست

12. Top | #27
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا صفری نمایش پست ها
      مثلا کدوم چزوه های موجود در اینترنت؟
      والا الان بی شمار جزوه هست تو اینترنت مثلا :
      جزوه ریاضی عمومی استاد شهشانی دانشگاه صنعتی شریف
      ویرایش توسط MohammadT : 11 تیر 1394 در ساعت 17:42

13. Top | #28
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی از جزوه ریاضی مکتبستان استفاده کرده؟ من تعریفشو شنیدم آیا ارزش داره؟

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها
      دوستان کسی از جزوه ریاضی مکتبستان استفاده کرده؟ من تعریفشو شنیدم آیا ارزش داره؟
      تمامی جزوات مکتبستانو سایت استراتژی مطالعه رایگان گذاشته برای دانلود

15. Top | #30
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliis نمایش پست ها
      سلام دوستان...امیدوارم این تاپیکم تکراری نباشه....تاپیک هارو زیر و رو کردم و جواب سوالمو نگرفتم.
      من امسال فارغ التحصیلم و رشتم تجربیه...راستش ریاضیم در حد صفره و تقریبا هیچی بلد نیستم.
      برای پارسال کتاب کوله پشتی و تخته سیاه رو گرفتم و کمی خوندم اما اصلا باهاشون حال نکردم...در ضمن سطح ریاضیم در حدیه که حتی کوله رو هم به زور می فهمم...باید چی کار کنم؟ توانایی کلاس رفتن هم ندارم.
      سلام
      شما باید اول ریاضی سال اول رو خوب بخونین و تمریناتش رو حل کنین.بعد از کتاب های سال به سال گاج نقره ای استفاده کنین و درسنامه هاش رو خوب مطالعه کنین و تست هایی رو که داره بزنین،وقتی رو هم روزانه برای ریاضی درنظر بگیر ین که قشنگ بتونین بخونین وروی هر مسئله ای قشنگ فکر کنین.
      از همون اول هم تو ازمونها انتظار درصد بالا نداشته باشین وگرنه روحیتون خراب میشه.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن