درس نامه که خیلی سبز حرف نداره واقعا کامل و روون توضیح داده ولی از اون طرف تستاش خیلی جالب نیست .
الگو تستاش بهتره ولی خوب مثلا خودم دیدم یه جایی از تو بیشتر بدانید سوال داده بود , یا مثلا بعضی موقع ها از تو شکلا یه سوالایی میده که واقعا سلیقه ای هست و نمیشه اعتماد کرد بهش , اما به هر حال از بهترین منابع تستی واسه زیست هست الان ....
من باشم اول درس نامه خیلی سبزو میخونم , بعد متن کتاب درسی , بعد تست ها و پاسخ تشریحیشون تو الگو
خب ترتیبش سلیقه ای هست ولی در کل فکر نکنم 2 تا درس نامه لازم باشه , اون تایمو واسه تست زدن صرف کنی بهتره ... مگه اینکه سال دوم یا سوم باشی (ورودیه سال سوم منظرومه) و کلی وقت داشته باشی ...
من به 2 دلیل گفتم اول خیلی سبز بعد کتاب :
اول اینکه وقتی خیلی سبزو میخونی یه سری نکته هایی رو میگه که اگه اونا رو بدونی بعد بری کتابو بخونی خیلی دیدت باز تر هست و خودت میتونی مشابه اون نکته برداشت کنی از کتاب
دوم اینکه خیلی از تست ها دقیقا متن کتابو میارن , واسه همین اگه قبل از تست زدن متنو دیده باشی کمکت میکنه تو تست پیداش کنی و باعث تثبیتش هم میشه .
من برای زیست اولا یه جزوه خوب مثل عمارلو یا کرامت رو توصیه میکنم که بعنوان درسنامه خونده بشن و برای تست هم تست های الگو +کنکور
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
کتاب درسی+الگو تا عید.کتاب درسی با دریافت بعد عید.فاگوزیستم کار بیهودس.ماه اخرم کتاب درسی +جمع بندی خوشخوان.اگه دقت کنید تکیه ام رو کتاب درسیه .حالا یه نفر تو فهم مفاهیم مشکل داره خیلی سبز بخونه.
?
...
سلام. من خیلی سبز دوم و سوم رو خونده بودم . الان رفتم الگو دوم و سوم گرفتم . تو تابستون تموم میشه ؟ بعد این الگو سوالاش سخته؟ چون میخوام خیلی خیلی سخت و مفهومی باشه؟
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)