خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      برای من آزادسازی مدرک بهتره!
      چون من فقط سه ترم روزانه خوندم. دانشگاه محل تحصیلم گفت اگه مدرکتو میخوای آزاد کنی بیا این سه ترمتو تسویه کن که برای من که منطقه 3 هستم میشه حدودا 6 میلیون تومن.
      با 6 میلیون تومن من یک سال میتونم پزشکی بخونم بقیش چی 7 ساله! اونم با این تورم هرساله قیمتش بالا میره.
      برای من بهتر همونه که آموزش رایگانمو بخرم
      ولی برای کسی که کل 4 سال کارشناسی روزانه بوده بهتره شهریه پزشکی رو بده!
      بله شرایط شما خاص هست
      اما معمولا 4 سال رو روزانه میخونن و شهریه بهتره
      مشاور

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من بهمن 93 فارغ التحصیل شدم. مدرک هم دانشگاهم دقیقا گفت این جمله رو میزنه:‌ نوبت دوم - با حسابداری تسویه کرده

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      من بهمن 93 فارغ التحصیل شدم. مدرک هم دانشگاهم دقیقا گفت این جمله رو میزنه:‌ نوبت دوم - با حسابداری تسویه کرده
      خب شما شبانه بودی شهریه نمیخواد بدی
      مشاور

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب شما شبانه بودی شهریه نمیخواد بدی
      آره احتمالا مشکلی پیش نیاد واسه من. ایشالله قبول شدم مهر میگم چکار کردم بقیم استفاده کنن

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید اونوقت کجاش عدالت آموزشیه من که آزاد واسه خودم درس خوندم یعنی اگه آدم با آزاد رفته چیز زیاد تری یاد گرفته نمیتونه پزشکی روزانه بخونه ( یعنی مساله استفاده از امکانات نیس باید قدر پیش دانشگاهیها بدونی)و سوال بعدی بالاخره با این رای دیوان باید شهریه بدی یا نه

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      کارشناسی دانشگاه آزاد که شهریه نمی خواد بده اصلا.

فقط یه چیزی رو دوستان حواسشون باشه، برای آزاد سازی باید معادل تعهد خدمتتون هزینه بدین یعنی مثلا بچه های منطقه 2 و 3 باید هزینه 16 ترم رو به دانشگاه بدن تا مدرکشون آزاد بشه.( 2 برابر مدت زمان تحصیل رایگان )

تو این حالت همون شهریه رو بدی بهتره چون لازم نیست همه رو با هم بدی و میشه تقسیطش کرد و وام گرفت و ...
      ویرایش توسط stephanie : 07 تیر 1394 در ساعت 17:21

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نمی دونه اگه از ارشد شبانه انصراف داده باشیم بازم باید بریم بین الملل یا نه؟

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sima1991 نمایش پست ها
      کسی نمی دونه اگه از ارشد شبانه انصراف داده باشیم بازم باید بریم بین الملل یا نه؟
      خیر انصراف از ارشد و نگرفتن مدرک فوق نیاز به بین الملل نیست
      تنها درصورتی که مئرک ارشد داشته باشین بین الملل حق پذیرش فقط هست وگرنه خیر
      مشاور

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با نام حضرت دوست..... دوستان عزیز این تاپیک برای مدت ها قبل هستش و طبیعتا بچه هایی که اینجا نظر می دادند الان باید پزشکی بخونن ، بنابرین خواهش میکنم که اون بچه هایی که قبول شدند و دارن الان پزشکی میخونن (با مدرک کارشناسی) برگردند و به این سوالات پاسخ بدهند :
      1-مدرک لیسانستون دولتی بود یا آزد؟ شبانه یا روزانه؟
      2-الان شهریه می دهید ینه؟ اگه می دهید چقدر می دهید (البته با ذکر نوع دانشگاه و سال ورود)
      3-آیا امکان گرفتن وام شهریه وجود دارد؟
      4-یا امکاناتی مثل خوابگاه و .. به دانشجو های اینطوری می دهند یا نه و اگر مید دهند باید این ها هزینه ی بیشتری پرداخت کنن نسبت به بقیه
      5-آیا از انتخابی که کردید راضی هستید؟ برخورد اساتید و دانشجوهای کم سن تر از خودتون با شما چگونه است؟
      خوهش میکنم هرچه زودتر به این سوالات جواب بدید....
      ارادتمند شما....مهندس ویلسون

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در جواب کسایی که گفتن با مدرک روزانه کارشناسی به دانشگاه نمیگیم که شهریه پزشکی ندیم
      پرسیدم گفتن که اطلاعات شما در سنجش ثبت شده نیاز به گفتن شما نیست دانشگاه از سنجش استعلام میگیره و میفهمه مدرک روزانه داشتین
      مشاور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن