مشاور
من بهمن 93 فارغ التحصیل شدم. مدرک هم دانشگاهم دقیقا گفت این جمله رو میزنه: نوبت دوم - با حسابداری تسویه کرده
ببخشید اونوقت کجاش عدالت آموزشیه من که آزاد واسه خودم درس خوندم یعنی اگه آدم با آزاد رفته چیز زیاد تری یاد گرفته نمیتونه پزشکی روزانه بخونه ( یعنی مساله استفاده از امکانات نیس باید قدر پیش دانشگاهیها بدونی)و سوال بعدی بالاخره با این رای دیوان باید شهریه بدی یا نه
کارشناسی دانشگاه آزاد که شهریه نمی خواد بده اصلا.
فقط یه چیزی رو دوستان حواسشون باشه، برای آزاد سازی باید معادل تعهد خدمتتون هزینه بدین یعنی مثلا بچه های منطقه 2 و 3 باید هزینه 16 ترم رو به دانشگاه بدن تا مدرکشون آزاد بشه.( 2 برابر مدت زمان تحصیل رایگان )
تو این حالت همون شهریه رو بدی بهتره چون لازم نیست همه رو با هم بدی و میشه تقسیطش کرد و وام گرفت و ...
ویرایش توسط stephanie : 07 تیر 1394 در ساعت 17:21
مشاور
با نام حضرت دوست..... دوستان عزیز این تاپیک برای مدت ها قبل هستش و طبیعتا بچه هایی که اینجا نظر می دادند الان باید پزشکی بخونن ، بنابرین خواهش میکنم که اون بچه هایی که قبول شدند و دارن الان پزشکی میخونن (با مدرک کارشناسی) برگردند و به این سوالات پاسخ بدهند :
1-مدرک لیسانستون دولتی بود یا آزد؟ شبانه یا روزانه؟
2-الان شهریه می دهید ینه؟ اگه می دهید چقدر می دهید (البته با ذکر نوع دانشگاه و سال ورود)
3-آیا امکان گرفتن وام شهریه وجود دارد؟
4-یا امکاناتی مثل خوابگاه و .. به دانشجو های اینطوری می دهند یا نه و اگر مید دهند باید این ها هزینه ی بیشتری پرداخت کنن نسبت به بقیه
5-آیا از انتخابی که کردید راضی هستید؟ برخورد اساتید و دانشجوهای کم سن تر از خودتون با شما چگونه است؟
خوهش میکنم هرچه زودتر به این سوالات جواب بدید....
ارادتمند شما....مهندس ویلسون
در جواب کسایی که گفتن با مدرک روزانه کارشناسی به دانشگاه نمیگیم که شهریه پزشکی ندیم
پرسیدم گفتن که اطلاعات شما در سنجش ثبت شده نیاز به گفتن شما نیست دانشگاه از سنجش استعلام میگیره و میفهمه مدرک روزانه داشتین
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)