سلام من رتبه های برتر کنکورم ( جمع رتبه 4 سال کنکور من میشه 760
) این چیزی که بت میگم تجربه 7 سال کنکور دادن منه دوست عزیز اولا هیچ وقت طبق برنامه آزمونها پیش نرو حالا هر موسسه ای که باشه چون واقعا تمرکزت رو به هم میزنه و باعث میشه کمیت رو به کیفیت ترجیح بدی که این بدترین بلای ممکنه
در مورد تست تو درسای فهمیدنی ( که بیشتر درسای رشته شما اینطورین ) تست رو بلافاصله بعد از خوندن درس بزن درواقع درسای فهمیدنی رو باید با تست یاد بگیری و خوندن بدون تست هیچ فایده ای نداره ضمنا اگر تستی رو بلد نبودی نرو سراغ پاسخ تشریحی سعی کن دوباره درس نامه رو بخونی و با استفاده از درس نامه خودت تست رو حل کنی اگر نتونستی حالا برو سراغ پاسخ تشریحی ضمنا بعد از اینکه امروز مثلا درس یک حسابان رو خوندی دفعه بعدی که خواستی دوباره حسابان بخونی ( مثلا دو روز بعدش ) نرو سراغ درس 2 بلکه سعی کن همون درس یک رو دوره بکنی وچند تا تست رو هم دوباره بزنی ( لازم نیست همه تست ها رو دوباره بزنی ) بعد برو درس 2 ضمنا لازم نیست همه درسها رو با هم شروع کنی و تو یک زمان تمام دروس عمومی و اختصاصی رو با هم پیش ببری میتونی 4 یا 5 درس رو انتخاب کنی و بعد از اینکه تموم شد بری سراغ درس های دیگه اینطوری خیلی بهتره راستش من زیاد وقت ندارم تایپ کنم اگر شما یا دوستان دیگه سوال بیشتری داری خواستی پیام خصوصی بده شمارم رو بتون بدم تماس بگیریم راهنماییت کنم