دوستان منظورم دوره حضوری نیست بلکه منظورم پکیجی هست که تو اینترنت میفروشند
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
دوستان منظورم دوره حضوری نیست بلکه منظورم پکیجی هست که تو اینترنت میفروشند
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن.
مارک تواین
من فایل رایگانشو گرفتم
بسته شو نخریدم
نمیتونم نظر قطعی بدم
ولی فکر کنم بسته خوبی باشه
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن.
مارک تواین
پاسخ به سوالات سربازی
مارک تواین
ویرایش توسط Catman : 05 تیر 1394 در ساعت 14:22
مارک تواین
به نظر من که چندان اعتماد نکن
وقتی شما میخای یه متن رو به صورت دقیق بخونی که دیگه تندخوانی معنی نداره!
تندخوانی موقعی هستش که شما به متن مسلطی و فقط داری مرور میکنی
مارک تواین
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
اتفاقا بیشتر متن در ذهن میمونه بخصوص برای خوندن متون ادبیات و زبانفارسی که نیازه یک دور خونده بشه تا موضوع کلی دستتون بیاد.
هدف از تندخوانی اینکه شیوه درست خوندن رو اموزش بدن ....اگرچه خودشون قبول دارن که بعضی از دروس مثل زیست نیاز به وقت بیشتری برای خوندن داره چون درک مطالب سخت ترو نیاز به ترکیب هم داره.
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)