خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آموزش فوق العاده کامل و رایگان برنامه ریزی کنکور

مقدمات برنامه ریزی کنکور
      اصول دهگانه برنامه ریزی درست
      برنامه ریزی به روش کیفی ضمیمه سال 92
      نواقص برنامه آزمون های قلمچی و گزینه دو در تابستان 94 و ارائه راهکارهایی برای تقویت آن(رشته انسانی در روزهای آتی)

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات تک تک شما عزیزان ،و کسب توفیقات روز افزون شما در مسیر آمادگی برای شرکت در کنکور 95 . بعد از چند پادکست مشاوره ای کوتاه که اغلب در دفتر کار و منزل براتون ضبط کرده بودم که هرچه سریع تر مطالعه خودتان آغاز کنید و تا شروع کلاس ها و همایش ها مشاوره ای کنکور عقب افتادگی براتون پیش نیاد ، به شکرانه این ماه عزیز موقعیتی دست داد تابتونم برای جمعه از بچه ها سخنرانی داشته باشم و شروع جلسه مان هم شد با بحث داغ برنامه ریزی و آموزش کامل و ساده آن .
      از دوستان عزیز خواهشمندم که در پست گذشته به اصول 10 گانه برنامه ریزی و همچنین برنامه ریزی به روش کیفی که کارگاه دوسال پیش من بود بیشتر توجه کنند و سپس وقت خوبی برای کسب اطلاعات و آموزش مهمترین برنامه تیرماه یعنی این دو فایل مشاوره ای نسبتا" طولانی باز کنید . بهتون قول میدم که اگر این 4 بحث ذکر شده را خوب یاد بگیرین و عملی کنید ، شما خودتان بهترین مشاور و راهنما برای برنامه ریزی خواهید شد.پس تاکید منو فراموش نکنید و انشالله به دیگر کنکوری های دیگر هم آموزش ها را انتقال بدین ؛ چون الحق زحمات زیادی برای آماده سازی محتوا اولیه و ضبط این برنامه ها کشیده شده و از همه مهمتر اینکه دوست دارم با انتشار رایگان بهترین و صحیح ترین راهکارهای مشاوره ای و آموزشی تا حدی با سوداگران بازار کنکور که از جاهلیت کنکوریها سو استفاده می کنند ، مقابله کنیم و جو سالم تری به نفع کنکوری ها داشته باشیم .

جلسه خصوصی مشاوره تحصیلی استاد افشار و داوطلب کنکور 95

همایش مهم تبدیل برنامه کلی و میان مدت آزمون های آزمایشی به برنامه کوتاه مدت روزانه و شخصی

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir
      ویرایش توسط afshar : 04 تیر 1394 در ساعت 19:27

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام !!

دوموضوع اول، لینکشون یکیه !!
      Dear GOD
      Thank you for
      Everything

3. Top | #3
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir99 نمایش پست ها
      سلام !!

دوموضوع اول، لینکشون یکیه !!
      خیلی خوب شد گفتی . اصلاح کردم . اتفاقا اصول 10 گانه برنامه ریزی خیلی مهم هست .
      انشالله بچه های سایت کنکور استفاده کنند و از ابتدای سال برنامه های خوبی برای خودشان بریزن

www.alirezael.ir

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      خیلی خوب شد گفتی . اصلاح کردم . اتفاقا اصول 10 گانه برنامه ریزی خیلی مهم هست .
      انشالله بچه های سایت کنکور استفاده کنند و از ابتدای سال برنامه های خوبی برای خودشان بریزن

ممنون استااااد
      من گوووش دادم فوق العاده بوودن .
      مخصوصا اصول 10 گانه تون و نقص های آزمون های تابستان .

کلی هم خندیدم.
      پشتیبان = ارتباط جیب شما و جیب آقای قلم چی
      Telg ID : C_Na_19

ویرایش توسط S I N A : 04 تیر 1394 در ساعت 20:04

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لینک ها برای من نمایش داده نمیشه فقط ادرس عکس اپلود شده نوشته میشه.لطفا رسیدگی کنید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ...

7. Top | #7
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اره مفید بود ( لینک سومی فوق العاده بود ک من اوایل سال گوش کردم و از اون موقع بتون ایمان اوردم

ولی ولی ولی تبلیغات غیر مستقیمتون یکم اذیت میکرد
      ویرایش توسط f68 : 06 تیر 1394 در ساعت 06:32

8. Top | #8
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ممنون واقعا مفید بودن . دوستان کنکوری حتما استفاده کنید

9. Top | #9
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f68 نمایش پست ها
      اره مفید بود ( لینک سومی فوق العاده بود ک من اوایل سال گوش کردم و از اون موقع بتون ایمان اوردم

ولی ولی ولی تبلیغات غیر مستقیمتون یکم اذیت میکرد
      از همین جا صادقانه اعلام می کنم که کسی که توصیه های مشاور خوب به هر طریقی گوش کنه ... اجرا کنه
      هیچ نیازی به من افشار و امثالهم نداره و خودش بهترین مشاور هست
      هیچ وقت دوست ندارم تبلیغ کارم زودتر از محتوا و ارزش و غنای کلامم خودنمایی کنه
      و از همین جا اعلام می کنم که خودت شرط موفقیت هستی و بس

www.alirezael.ir

10. Top | #10
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای جلوگیری از حاشیه رفتن کنکوریها
      لطفا این دو برنامه که از همایش های همین هفته بود رو هم گوش کنید .
      مطمئن باشید اگر تابستان سفت و سخت استارت بزنید در کنکور 95 حتما موفق میشین

همایش شناخت کنکور و تفاوت آن با سال سوم

همایش حاشیه های کنکور 95

www.alirezael.ir

11. Top | #11
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      استاد افشار یکی از ویژگی هایی اخلاقیتون که خوشم اومده اینه که بی پرده و رک حرفارو میزنید ^_^

12. Top | #12
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها

مقدمات برنامه ریزی کنکور
      اصول دهگانه برنامه ریزی درست
      برنامه ریزی به روش کیفی ضمیمه سال 92
      نواقص برنامه آزمون های قلمچی و گزینه دو در تابستان 94 و ارائه راهکارهایی برای تقویت آن(رشته انسانی در روزهای آتی)

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات تک تک شما عزیزان ،و کسب توفیقات روز افزون شما در مسیر آمادگی برای شرکت در کنکور 95 . بعد از چند پادکست مشاوره ای کوتاه که اغلب در دفتر کار و منزل براتون ضبط کرده بودم که هرچه سریع تر مطالعه خودتان آغاز کنید و تا شروع کلاس ها و همایش ها مشاوره ای کنکور عقب افتادگی براتون پیش نیاد ، به شکرانه این ماه عزیز موقعیتی دست داد تابتونم برای جمعه از بچه ها سخنرانی داشته باشم و شروع جلسه مان هم شد با بحث داغ برنامه ریزی و آموزش کامل و ساده آن .
      از دوستان عزیز خواهشمندم که در پست گذشته به اصول 10 گانه برنامه ریزی و همچنین برنامه ریزی به روش کیفی که کارگاه دوسال پیش من بود بیشتر توجه کنند و سپس وقت خوبی برای کسب اطلاعات و آموزش مهمترین برنامه تیرماه یعنی این دو فایل مشاوره ای نسبتا" طولانی باز کنید . بهتون قول میدم که اگر این 4 بحث ذکر شده را خوب یاد بگیرین و عملی کنید ، شما خودتان بهترین مشاور و راهنما برای برنامه ریزی خواهید شد.پس تاکید منو فراموش نکنید و انشالله به دیگر کنکوری های دیگر هم آموزش ها را انتقال بدین ؛ چون الحق زحمات زیادی برای آماده سازی محتوا اولیه و ضبط این برنامه ها کشیده شده و از همه مهمتر اینکه دوست دارم با انتشار رایگان بهترین و صحیح ترین راهکارهای مشاوره ای و آموزشی تا حدی با سوداگران بازار کنکور که از جاهلیت کنکوریها سو استفاده می کنند ، مقابله کنیم و جو سالم تری به نفع کنکوری ها داشته باشیم .

جلسه خصوصی مشاوره تحصیلی استاد افشار و داوطلب کنکور 95

همایش مهم تبدیل برنامه کلی و میان مدت آزمون های آزمایشی به برنامه کوتاه مدت روزانه و شخصی

ممنون آقای افشار

همایش ها و مشاوره هاتون رو دنبال می کنم

راستش چند وقته بحث استعداد بیشتر رتبه های برتر تو این انجمن راه افتاده ، فک می کنم یه سری تصورات اشتباه داره رواج پیدا می کنه

آیا همایشی برای شرایط برتر شدن داشته یا در آینده دارید؟ چون سوال خیلی از بچه هاست

منظورم اینه که برای زیرصد شدن کنکور، ویژگی ها، شرایط و ملزومات رو توضیح داده باشید

بی نهایت سپاس
      ویرایش توسط mmn : 12 تیر 1394 در ساعت 15:33

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmn نمایش پست ها
      ممنون آقای افشار

همایش ها و مشاوره هاتون رو دنبال می کنم

راستش چند وقته بحث استعداد بیشتر رتبه های برتر تو این انجمن راه افتاده ، فک می کنم یه سری تصورات اشتباه داره رواج پیدا می کنه

آیا همایشی برای شرایط برتر شدن داشته یا در آینده دارید؟ چون سوال خیلی از بچه هاست

منظورم اینه که برای زیرصد شدن کنکور، ویژگی ها، شرایط و ملزومات رو توضیح داده باشید

بی نهایت سپاس
      up

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      up

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن