کنکورت را قورت بده
چگونه تک رقمی شدم
مشاور من
صفر کلوین
کنکور و خدایی که در این نزدیکیست
وقتی همه خوابند
سایر کتاب ها
Dear GOD
Thank you for
Everything
ممنون شما از این دفتر راضی بودید؟؟ پیشنهاد میکیند منم تهیه اش کنم؟؟ فقط ی سری جدول داره ؟؟ همین ؟ هیچ مطلب مشاوره ای برنامه ریزی و انگیزشی ندراه؟
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
دفتر سنگینیه 324 صفحه که فقط 20 صفحه مطالب مشاوره ای داره اونم مطالب عمومی که هر دانش اموزی میدونه و اصلا پیشنهاد نمیکنم چون فقط وقت تلف کردنه به نظر من یه کتاب مشاوره ای بگیرین و یه دفتر صد برگ که خودتون جدول بندیش کنید.
Dear GOD
Thank you for
Everything
هر صفحه از دفتر رو به دو جدول تقسیم کنید : جدول برنامه ریزی و جدول نتیجه
در قسمت جدول برنامه ریزی 5 تا ستون قرار بدید که من اینطور ترجیح میدم : 1- شرح فعالیت 2- اولویت(بر اساس حروف الفبا قرار بدید) 3- زمان مورد نیاز (پایان و شروع) 4-تایید (اگه طبق برنامه عمل کردی تیک میزنی و ...) 5- توضیحات
جدول نتیجه : به 5 تا ستون تقسیم میشه : 1- نام درس/عنوان فصل 2-درس مطالعه شده امروز ( به دوقسمت 1-مطالعه تشریحی 2 - مطالعه تستی تقسیم میشه) در مورد تشریحی دو تا ستون برای زمان و حجم قرار بدید و برای تستی دو تا ستون برای زمان و تعداد .3- مرور 4-نتیجه و درصد 5 - جمع ساعات مطالعه. امیدوارم مفید باشه
خداوکیلی چه بازاری شده این بازار مشاورا!!! طرف یه کلیپ صوتی پر میکنه هر چی ترفنده تبلیغاتیه واسه جذب به کار میبره!! یه سریام یه دروغایی نوشتن آدم شاخ در میاره!! مثلا نمونشو ببینید : 220 پزشک / 65 دندانپزشک / 154 داروساز /10 معماری /40 حقوق !! جالبش اینه در عرض 1 سال این همه رتبه داده!!!!!آخه یکی نیس بگه بابا حالا نوشتی که نوشتی خدای مشاورشم نمیتونه انقدر شاگرد داشته باشه چه برسه به تو 1 نفر
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 07 تیر 1394 در ساعت 13:17 دلیل: الکی
مشاور
اخه بدبختی اینم هست
که دانش اموزان مشاور هارو بزرگ میکنن
یارو هنوز یک جلسه نرفته مشاوره
و 2 روز دیگه وقت مشاوره داره
میاد میزنه دوستان اگه میخواید مثل من تراز 7800 بیارید بیاید پیش استاد و مهندس اقای .....
بعد یکی دیگه میگه خوبه ؟ اون یکی میگه مگه نمیدونی ایشون بهترین مشاور امسال شناخته شدن با 70 تا قبولی زیر 100
بعد حالا یارو رو ببینی
رشته تحصیلی جغرافیای سیاسی
فوق دیپلم
دانشگاه پیام نور زابل
با رتبه 13000 هزار
به والله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)