سلام دوستان یک سوال داشتم اگه پردیس پزشکی همون خودگران رو انتخاب کنیم قبول شیم نریم یک سال محروم میشیم ؟
سلام دوستان یک سوال داشتم اگه پردیس پزشکی همون خودگران رو انتخاب کنیم قبول شیم نریم یک سال محروم میشیم ؟
مشاور
ویرایش توسط artim : 31 خرداد 1394 در ساعت 19:01
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
سلام منم برام سوال بود تا که نمیدونم کجای دفترچه خوندم ... با مامانمم همین بحثو داشتم.. پردیس خودگردان یه دو سالی میشه که جزو مجموعه روزانه قرار گرفته..
تو یکی از دفترچه ها پارسال خوندم که پردیسو زیرمجموعه روزانه قرار گرفته بود و تبصره هم بعدش داشت که: کسایی که روزانه انتخاب رشته میکنن برای سال بعد نمیتونن کنکور بدنو ازین حرفا.
منم میخوام همین کارو کنم اگر بین الملل قبول شدم،یه ترم میرم بعد انصراف میدم،بازم هزینش اضافه ست و زیاده،تقریبا همون یه ترم 20میلیون آب میخوره ولی خب دیگه.. بعدش دوباره 95 کنکور میدم:/
با دلام*_*
از 92 بین الملل متمرکز شد .باید صبر کنی دفترچه شماره دو بیاد که بگه بین الملل امسال تغییر کرده یا نه
الان دقیق نمیشه چیزی گفت
مشاور
ویرایش توسط artim : 31 خرداد 1394 در ساعت 14:02
من پارسال فکر میکردم محرومیت داره نزدم ولی یکی از دوستام پزشکی پردیس فسا قبول شد تا عید رفت بعد انصراف داد دوباره امسال کنکوردادمحروم هم نشد...... راستی کسی نمیدونه امسال پزشک پردس برمیداره یا نه اخبار یه چیزایی میگفت ورنمیداره؟؟؟؟؟؟
مشاور
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)