سلام دوستان
من بین علوم آزمایشگاهی و پرستاری موندم ، میشه دوستانی که این رشته ها رو میخونن لطف کنن و راهنماییم کنن.
از نظر
1 - جایگاه اجتماعی و پرستیژ
2- درآمد
3- بازار کار
4- محیط کار
5 - ادامه تحصیل و ارزش ادامه تحصیل
این دو رشته رو مقایسه کنید .
سلام دوستان
من بین علوم آزمایشگاهی و پرستاری موندم ، میشه دوستانی که این رشته ها رو میخونن لطف کنن و راهنماییم کنن.
از نظر
1 - جایگاه اجتماعی و پرستیژ
2- درآمد
3- بازار کار
4- محیط کار
5 - ادامه تحصیل و ارزش ادامه تحصیل
این دو رشته رو مقایسه کنید .
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد،
بسیار سنگین تر از دردی ست که انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط
به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم...!
فروغ فرخزاد
بازار کار پرستاری خیلی خیلی خیلی از علوم ازمایشگاهی بهتره
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
حقوق هر دو نهایت تا 1500 میره
بستگی به شرایط روحیت داره
که کار پرستاری و پانسمان خراشیدگی و... رو روحیه اشو داری یا
علوم ارمایشگاه کار با خون و ادراد و......
مشاور
1 -پرشتیژ آزمایشگاه در ایران بالاتر از پرستاریه.
2- درآمدشون با مدرک کارشناسی یکیه تقریبا
3- پرستاری خیلی بهتره.
4- بستگی داره.
5 - در صورت ادامه تحصیل،علوم آزمایشگاهی خیلی بهتر از پرستاریه.
در مورد بدست آوردن زودتر بازار کار پرستاری بله اولویت داره اما در مورد درامد اگر بتونید دکترای یکی از گرایشهای علوم آزمایشگاهی رو برای تاسیس آزمایشگاه بزنید البته قبلا باید از سه تخصص مختلف سه نفر + پزشک پاتولوژیست امتیاز رو میگرفتند که دنبال تغییرش بودن نمیدونم به کجا رسید قطعا درامد علوم آزمایشگاهی بهتره و محدودیت نداره مثل پرستاری.
ضمنا در مورد تفاوت علوم آزمایشگاهی در ایران و سایر کشورها فقط د ایران علوم آزمایشگاهی اجازه کار بالینی داره یعنی همین کارهای که میبینید ولی در هیچ کجای دنیا به علوم آزمایشگاهی اجازه چنین کاری نمیدن فقط میتوه ریسرچ و تدریس داشته باشه.(_اینم محض آینده و برنامه ریزی بلند مدت گفتم)
از وقتی این وزیر بهداشته اومده شدیدا وضع پرستارا خوب شده اونایی که استخدامن 2500 حقوق دارن ماهیم 1500 کارانه دارن تازه این با 144 ساعت کاره بماند که شیفت اضافه تو بیمارستانای خصوصیم میدن.ولی پزشکای عمومی اونایی که استخدامن حال میکنن 120 ساعت کار میکنن که 5تا شیفت 24 ساعته میشه 12 تومن با کارانه میگیرن بقیشم میرن مطب.حالا نیاید حمله کنید بگید پزشکا بیکارن بدبختن و فلان چیزی که دارم میبینمو میگم.حالا متخصص طب اورژانس اوردن 3تا ماهی 45 تومن حقوقو کارانه میدادن قهر کردن رفتن.برشون گردوندن ماهی 80 تومن دارن میدن بهشون.رفیقم کارگزینیه بیمارستانه فیشای حقوقیشونو میاره میبینیم حسرت میخوریم.کلا 70 درصد در امد بیمارستانو باید کارانه بدن به دکترا.الان من بیهوشیم ولی اورژانس 115 کار میکنم البته استخدام رسمی هستم ماهی 2500 میگیرم و ماهی 300 کارانه دم وزیر بهداشت گرم ولی ببینید چقد تفاوته بین ما و دکترا .
?
اول ازهمه پزشکی وپزشکی وپزشکیولی ازبین پرستاری وعلوم آزمایشگاه قطعا پرستاری
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)