سلام دوستان چندتا سوال خیلی مهم دارم:
1- قضیه این گام اول گزینه دو چی هستش؟ اصلا به صرفه هست؟!
2- اصلا گزینه دو بهتره یا قلم چی؟
چون این گام اول گزینه دو اخرین فرصتش فردا هست میخوام بدونم چی هست؟ اصلا بهتره برم قلم چی یا این
ممنون
سلام دوستان چندتا سوال خیلی مهم دارم:
1- قضیه این گام اول گزینه دو چی هستش؟ اصلا به صرفه هست؟!
2- اصلا گزینه دو بهتره یا قلم چی؟
چون این گام اول گزینه دو اخرین فرصتش فردا هست میخوام بدونم چی هست؟ اصلا بهتره برم قلم چی یا این
ممنون
شک نکن قلمچی....گزینه دو خیلی الکیه.....از همین تابستون برو قلمچی
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
قلمچی ازموناش دو هفته یکباره
مجله سی دی و پشتیبان فرمالیته است چیز خاصی نداره
اگه درس خونی و میتونی به ازموناش برسی قلمچی
وگرنه
گزینه دو معمولا ماهی یکبار-سه هفته یکبار هست و سوالاتشم خوبه
طرح گام اول ویژه تابستان هست فقط
پیشنهاد: اول برنامه راهبردی هر دو رو ببین و ارزیابیش کن واسه خودت بعدش ثبت نام کن
مشاور
من گام اول رفتم گزینه..گام دومم گزینه بودم خخخ...ولی افسوس میخورم چرا تابستونو با گزینه پیش نرفتم..برنامه ریزیش خیلی خوبه..من از مهر تا اسفند با برنامه گزینه پیش رفتم...من خیلی وضعم بد بود ولی شکر خدا کم کم اومدم بالا...من ک پشیمون نیسم از اینکه رفتم گزینه..فقط ما پشتیبانم داشتیم برین از نمایندگی شهرتون سوال کنید پشتیبان دارین یا نه؟ ی 60-70تومن بیشتر میگیرن...البته برا گام اول پارسال 100تومن بود من همون 100رو دادم پشتیبانم داشتم..پشتیبانمم خیلی خوب بود..موفق باشید
قلمچی ازموناش دو هفته یکباره
مجله سی دی و پشتیبان فرمالیته است چیز خاصی نداره
اگه درس خونی و میتونی به ازموناش برسی قلمچی
وگرنه
گزینه دو معمولا ماهی یکبار-سه هفته یکبار هست و سوالاتشم خوبه
طرح گام اول ویژه تابستان هست فقط
پیشنهاد: اول برنامه راهبردی هر دو رو ببین و ارزیابیش کن واسه خودت بعدش ثبت نام کن
مشاور
هردو ادعا دارن که شبیه کنکون اما من تو قلم چی امسال دید که ازمونای جامع(که تشابه بیشتر باید مال این ازمونا باشه به نظرم) فیزیک هر سه ازمون سخت بود که خب فیزیک کنکور هم سخت بود قلم چی اومد شیمی 2 رو سخت اورد شیمی 3 متوسط که تو کنکور هم اینجوری شد
درباره ازمونا هم به نظرم قلم چی چه از لحاظ برنامه و چه از لحاظ کیفیت ازمون عالیه
من اینارو فقط درباره قلم چی گفتم سه سال قلم چی بودم و سابقه گزینه 2 ندارم نظرات بچه ها رو بزار کنار هم خودت یه جمع بندی بکن
ویرایش توسط محمد3568 : 27 خرداد 1394 در ساعت 19:02
اخه ميدوني چيه هركي يه چي ميگه تو فاملمون از چهار نفر كنكوري دوتاشون گفتن گزينه دو دوتاشون گفتن قلم چي... ادم تو دوراهي گير ميكنه...
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)