سلام
بستگی داره. ولی آزمایشگاه جنرال حداقل 500 میلیونی می خواهد. البته آزمایشگاه هم می شه اجاره کرد. راه دیگه هم اینکه بعضی شرکت ها دستگاه مجانی می دن ولی باید یک مقدار ثابت کیت بخرین. راه دیگه هم اینکه دستگاه دست دوم و قدیمی بخرین.در کل بیزینسه دیگه. ممکنه بزنین بگیره ممکنه نگیره یا ورشکست شین
کلا رشته های علوم پایه تفاوت چشم گیری ندارند. موضوعیت همشون تحقیقه. شما چه هماتو درس بدی چه انگل پایه حقوقتون یکیه. هماتو قدیم چون کمتر می گرفتن یکسری دانشگاه ها ممکنه به صورت حق التدریسی و در شرایط ایده آل تر هیئت علمی استخدام کنند. پی اچ دیش هم می تونه با چند تا phd دیگه شریک شن حق مسئولیت فنی آزمایشگاه بگیرند. ولی رشته های تاپ تری هم هستند. مثلا ژنتیک پزشکی که شما آزمایشگاه ژنتیک می تونین بزنین یا حتی میکروبشناسی پزشکی که صرفا می تونین آزمایشات میکروبی انجام بدین ولی چیزی به نام آزمایشگاه هماتو تک نداریم. رشته هایی هم هستند که بعضی دانشگاها کلا ندارند مثلا دانشگاه کرمان نانوتکنولوژی پزشکی یا بیوتکنولوژی پزشکی تو کادر هیئت علمیشون ندارند. مخلص کلام! در آمد آنچنانی از توی phd هماتو که مد نظرتون باشه خبری نیست
سلام
بله من خودم اپلای کردم برای ارشد این رشته از دانشگاه Dominican کالیفرنیا، پذیرش گرفتم ولی ویزا نتونستم بگیرم.
سایت خاصی وجود نداره. باید تو سایت های دانشگاهها بگردین و هر دانشگاهی پیش نیاز خودش رو داره
اطلاعات کلی رو از سایت applyabroad می تونید بگیرید، فارسی هم هست
ارشد علوم آزمایشگاهی بیشترجنبه کاری داره خصوصا کسایی که می خوان خارج از کشور کار کنند مگر نه رشته های دیگه آکادمیک ترن، ارشد علوم آزمایشگاهی تز نداره
ویرایش توسط miladsa68 : 22 مرداد 1397 در ساعت 22:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)