run forrest runnn
راستی من سوم ریاضی هستم!
تو درس هایی ریاضیات و فیزیک و شیمی نسبتا قوی هستم
اگه کمکی از دستم برای دوستای عزیزم بیاد در خدمتم
الکی وقتتون رو با اینجور بحث هایی که هیچ نتیجه مفیدی ندارن،پر نکنین.بشینین و درس بخونین تا جزو بهترین ها باشین.
Live In The Moment
بله واقعیتش هم همینه ، سرکاریم ، یعنی اگه فرض کنیم آقای ایکس ( یکی از مسوولین ) ترول زیر باشه ، تا وقتی ما درس میخونیم این شکلی به ریش ما میخنده :
ولی وای به روزی که اونی که درس خونده از مملکت خودش فرار میکنه اون وقته که به ریش همون آقا میخنده ، اینطوری
نباید اینطوری بشه ولی بعضی وقتا آدم چاره ی دیگه ای نداره ...
حکایت " من به ریشش بخندم اون به ریش من بخنده " شده اگر چه چنین حکایتی وجود ندارد![]()
بنظر منم واسه کسی که کار بخواد هست.ولی خب چ کاری؟من با لیسانس حسابداری دانشگاه دولتی بادر نظر گرفتن شرایط و منطقه جغرافیایی که هستم و اشنام ندارم فقط تو داروخون ها کار گیرم بیاد که در بهترین حالت بشم صندوقدار....با ماهی 500 تومن.200 هم کرایم میشه و در نهایت ماهی 300...4سال با بدترین اساتید (که با 2 مینداختن) و خودشون اذعان داشتن تو دانشگاه ازاد جزوه ی بچه ها تو اون درس 20یا 30 صفحس سر وکله زدیم و برای ما جزوه معنایی داشت.برای هر درس تخصصی باید کتابای حجیم و چند جلدی سازمان حسابرس رو میخوندیم همراه با چند منبع دیگه کنارش...خدا میدونه منو دوستام گاها برا نیفتادن یه درس چقد خواب بیداری کشیدیم.که چی استاد احنمالا قراره از جایی سوال بیاره که خودشم جوابو بسختی از رو جوابش بفهمه...من اینهمه سختی کشیدم بشم صندوقدار داروخونه؟؟؟؟کاری که کسی سیکلم داشته باشه از عهدش بر میاد..چه نیازی بمن هست...فقط خدا میدونه چه همه مشکل بخاطر بیکاری سرمون میاد و چه تنشایی تحمل میکنیم....بشخصه از هیچکسی که تو بیکار موندنم و مشکلاتی که به تبعش برام بوجود اومده مقصره رو نمیبخشم...فقط خدا میدونه چی میکشیم..
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
من با اینکه معدلم 18 بود، چون دوست داشتم فیزیک تو تهران بخونم، رتبم هم 4000 منطقه 2 شده بود، 10 تا تهران انتخاب رشته کردم. قبول نشدم رفتم سربازی.
بعد سربازی اومدم تو 7 ماه دوباره از صفر خوندم، دانشگاه شهید رجایی قبول شدم.
سربازی خیلی هم خوبه!
بزرگترین اشتباه اینه که بخاطر فرار از سربازی رفتن، رشته یا دانشگاهی بری که دوست نداری.
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)