چجوری حس کردین کامله؟
میشه به ما هم بگین؟
ارثی
با تفکر
کاملا ارثی بوده!!!!!
راستش من برعکس بقیه خودم دنبالش رفتم ولی بهش نرسیدم
کاملا هم از دین دور شدم
الان واسه خودم یه سری عقاید دارم که بعضی وقتا که با دقت نگاه میکنم میبینم اینا همون اسلام واقیه.
ینی دارم بهش میرسم ولی وقت زیادی واسه تحقیق ندارم
دینی که الان دارم بهم ارثی رسیده اما مذهبمو با تحقیق بسیار تغییر دادم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
مسلمان زاده که هستم ولی نمیشه گفت همینجوری الکی صرفِ اینکه یه کارایی رو میگن انجام بدین منم انجام میدم....
واسه هیچ چیزی از دینم تحقیق نکردم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی چون کوچیکتر بودم مخم جواب نمیداد...ولی الان اگه کاری رو انجام میدم با اعتقادِ خودم انجامش میدم...
شکست اجتناب ناپذیره
ولی موندنی نیس...![]()
میدونی این کاری که میکنی واقعا غلطه؟!؟
این که تحقیق کردی اما از دینی که متداوله دور شدی، حالا یه سری عقاید شخصی داری که "فکر میکنی" همون "اسلام واقعیه"!
تازه وقت زیادی هم برای تحقیق نداری و به صورت حسی به این نتیجه رسیدی!!
نتیجه این کار میشه تروریست های سوریه و القائده و طالبان (به چشم توهین به این حرفم نگاه نکن، به هیچ وجه قصدم توهین نیست، اگر میتونستم مثال دیگه ای بزنم حتما این کارو میکردم. حتی ممکنه حس شما درست باشه، اما راهش این نیست.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
من که دینم رو پدر مادرم بهم دادن و خودم بهش نرسیدم
یکبار یکسری تلاش ها کردم اما به نتیجه ای نرسیدم حقیقتش
چون خیلی چیزها پیدا کردم که بعد ها اگر امکانش شد میگم
اما درکل
من صرفا میگم مسلمان شیعه ام
اما درواقع فعلا فقط خداوند را میپرستم
( دوستان نیایند بگن که خب قران رو هم خدا نوشته و... که گلگی من به همه چیز است )
به همه ارث رسیده حتی به پدر مادرامون...ولی خب بعضیااااا میرن دنبالش....
من دنبال شیعه و سنی و این چیزا نرفتم....ولی دنبال این که دنیا چطور به وجود اومده ...کلا پیدایش خیلی رفتم....ولی فقط یه مدت تبدیل شدم به یه ادم روانی ....بعد ول کردم....
"یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست
کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم
![]()
بنظرم تاپیک جالبی اومده پس شرکت میکنم
من تاسن تقریبا6-7سالگی خب اصلا دین برام معنی خاصی نداشت فقط خداوشیطان رامیشناختم
اینکه کاربدکنم میرم جهنم وخوب عکسش اتفاق می افته..
اما بعد....
نه دنبالش رفتم
دلیلش هم کنجکاویی بودمثله بیشترکارهاوکنجکاوی های دیگم
من به دینی که انتخاب کردم ایمان دارم واصلا پشیمون نیستم
خواست خودم بود..بچه بازی هم نیست عوضش کنم
بازمــــانده ..
به نظرمن نمیشه به طور مطلق یک دین رو انتخاب کرد و گفت این کامل ترینه ، چون دین ها همه تحریف شدن ، شاید شیعه بیشتر از همه
ولی کیه که از راستگویی و عدالت و انفاق و ... بدش بیاد ؟ یا دوست نداشته باشه شبیه حضرت علی باشه ؟
ولی درعین حال من مجبور نیستم به اسم اعتقاد به یه دین همه ی خرافاتی که در مورد اون هست رو بپذیرم (؟)
مطالب شیعه تحریف نشده هست این ما هستیم که بدون رجوع به کتب و افراد منناسب براساس دانسته های خودمون و گفته های افرادی که زیاد از دین اطلاعی ندارند عمل میکنیم و ضرر میکنیم
خب شما چرا فکر میکنید در حالی که همه ی مذاهب دیگر تحریف شده ، مذهب شیعه بدون تحریف مونده ؟
البته شیعه1مذهبه ها نه دین!!!!!!
اون خرافاتی هم که میگین
به ما هم بگین؟
شما قبول دارید که توی دین های دیگه خرافات زیادی وجود داره ؟ مثلاً کشتی گرفتن حضرت عیسی با خدا توی مسیحیت
من میگم مذهب شیعه هم از این قاعده مستثنی نیست . البته چیزایی که از نظر من ممکنه بتونه خرافات باشه ممکنه به نظر شما نباشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)