خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

پشت کنکور ماندن برای ریاضی یا تجربی؟؟

سلام دوستان عزیز
      خوب هستید؟
      بنده چند سوال حیاتی از شما داشتم که تقریبا مسیر حرکت بنده رو مشخص میکنه
      من رشته ریاضی بودم امسال و کنکور ریاضی هم دادم و علی رغم اینکه به اکثر مسائل مسلط بودم ولی بی دقتی داشتم و هم چنین وقت کم اوردم و خیلی از سوالات راحت رو از دست دادم

برای همین میخوام امسال پشت کنکور بمونم و اراده ی پشت کنکور موندن رو هم دارم و فک نمی کنم وسط راه دچار کلافگی بشم
      فقط یک مسئله ای که فکرمو مشغول کرده اینه که تجربی بدم یا ریاضی؟

حقیقتش ریاضی رو بخاطر دبیری در دروس ریاضی یا فیزیک میپسندم و تجربی رو بخاطر بینایی سنجی و یا چشم پزشکی (که گرایش های تخصصی پزشکی هست و فک کنم دستیابی به این رشته کمی سخت باشه)

از طرفی حفظیات بدی ندارم البته عالی نیست ولی قابل تحمله
      و بدجوری هم دو دل موندم که اگر تجربی بخونم موفق ترم یا ریاضی؟؟

همچنین تا بحال به طور جدی زیست نخوندم البته کمی خوندم تا بفهمم زیست چه جور درسیه؟
      بنظرتون اگر رشته تجربی رو بخونم چه منابعی برای من که در زیست صفر کیلومتر هستم مفید خواهد بود؟؟؟
      ایا رفتن به کلاس میتونه مفید باشه؟
      بنده هدفم اینه که زیست رو به درصد پنجاه برسونم

و اینکه بنظرتون تموم کردن کل سه کتاب زیست الزامیه؟؟ مثلا بجای اینکه سه کتاب رو تموم کنم دو کتاب رو تموم کنم ولی به نحو احسن و با تسلط کامل روی دو کتاب تمومش کنم
      در عوض ریاضی و فیزیک رو بالای شصت حتی هفتاد بزنم چون این یه سال کل قدرتمو گذاشتم روی این دو درس

معذرت میخوام که سرتنو درد اوردم ولی واقعا به راهنمایی هاتون نیاز دارم اجرتون با خدا
      الا بذکر الله تطمئن القلوب
      ویرایش توسط amin278 : 26 خرداد 1394 در ساعت 12:54

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط به علاقت فکر کن و کسی جز خودت نمی تونه بهت کمک کنه.....

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اره تسلط به 3 کتاب زیست الزامیه

من اگه بودم رشته خودمو ادامه می دادم تا وارد دروس تخصصی رشته های دیگه شم

مگر اینکه علاقت به رشته های تجربی بیشتر از ریاضی باشه که در اونصورت وضع فرق میکنه مطمئنا باید دنبال علاقت بری و صد در صد هم نتیجه خواهی گرفت

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zeynab_3 نمایش پست ها
      اره تسلط به 3 کتاب زیست الزامیه

من اگه بودم رشته خودمو ادامه می دادم تا وارد دروس تخصصی رشته های دیگه شم

مگر اینکه علاقت به رشته های تجربی بیشتر از ریاضی باشه که در اونصورت وضع فرق میکنه مطمئنا باید دنبال علاقت بری و صد در صد هم نتیجه خواهی گرفت
      این جواب رو پسندیدم
      درود بر شما

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا تو این تاپیک شرکت کنید ، آقا امین از جمله پسر های گل انجمنه الان نیاز به همفکری داره ،

همه بیاین تو ...

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بینایی سنجی با چشم پزشکی کمی فرق داره و بینایی سنجی همون زمان انتخاب رشته میتونین بینایی سنجی دانشگاه x رو انتخاب کنین و نیازی نیست پزشکی بخونین
      درمورد زیست هم بله باید به هر3کتاب مسلط باشین چون تستها مفهومی و ترکیبی هست.....اینکه برین کلاس با خودتونه ،ولی چه کلاس برین چه نرین باید وقت زیادی رو روش بذارین
      وهم مطالب کتاب رو حفظ کنین هم مفهومش رو درک کنین و هم ترکیب کنین مطالب رو......کتاب زیست هم برای شما که قراره از پایه شروع کنین خیلی سبز خوبه .....درسنامش رو کامل مطالعه کنین و حتی توضیحات هر تست رو بخونین چون نکاتی هم تو توضیحات تست هست ..... بعد میتونین از کتاب همایش اقای عمارلو و یا اگر بتونین جزوه کلاسشون رو پیدا کنین هم خیلی کمکتون میکنه و بعد از تسلط کامل الگو رو تست بزنین

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز
      خوب هستید؟
      من رشته ریاضی بودم امسال و کنکور ریاضی هم دادم و علی رغم اینکه به اکثر مسائل مسلط بودم ولی بی دقتی داشتم و هم چنین وقت کم اوردم و خیلی از سوالات راحت رو از دست دادم

برای همین میخوام امسال پشت کنکور بمونم و اراده ی پشت کنکور موندن رو هم دارم و فک نمی کنم وسط راه دچار کلافگی بشم

حقیقتش ریاضی رو بخاطر دبیری در دروس ریاضی یا فیزیک میپسندم و تجربی رو بخاطر بینایی سنجی و یا چشم پزشکی (که گرایش های تخصصی پزشکی هست و فک کنم دستیابی به این رشته کمی سخت باشه)

همچنین تا بحال به طور جدی زیست نخوندم البته کمی خوندم تا بفهمم زیست چه جور درسیه؟
      بنظرتون اگر رشته تجربی رو بخونم چه منابعی برای من که در زیست صفر کیلومتر هستم مفید خواهد بود؟؟؟

و اینکه بنظرتون تموم کردن کل سه کتاب زیست الزامیه؟؟ مثلا بجای اینکه سه کتاب رو تموم کنم دو کتاب رو تموم کنم ولی به نحو احسن و با تسلط کامل روی دو کتاب تمومش کنم
      در عوض ریاضی و فیزیک رو بالای شصت حتی هفتاد بزنم چون این یه سال کل قدرتمو گذاشتم روی این دو درس

معذرت میخوام که سرتنو درد اوردم ولی واقعا به راهنمایی هاتون نیاز دارم اجرتون با خدا

بسم الله الرحمن الرحیم
      خوب گوش کن عزیز دل برادر
      خیلی از تجربیا هستم که وقتی کنکور اول رو میدن هیچی بارشون نیست و برای کنکور دوم محکم میخونن و نتیجه میگیرن!
      اگه از تیر محکم شروع کنی به خوند،راحت میتونی تو تجربی زیر 3000 بیاری و جایی که دوست داری قبول شی!
      پس انتخاب گروه به انتخاب خودت!
      در ضمن از نظر من هیچ کلاسی نیاز نیست!!فقط منابع خوبی تهیه کن!
      ویرایش توسط mehdi bey : 27 خرداد 1394 در ساعت 00:12 دلیل: یا رحمان و یا رحیم

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      بسم الله الرحمن الرحیم
      در ضمن عزیز دل برادر درصد 50 توی زیست،اونم زیست امسال محشره!!!!فکر نکن که.....
      به خاطره همین تلاشه خودتو بکن و سعی کن که با برنامه پیش بری!
      درضمن ریاضی و فیزیکت هم که خوبه!!!یه کوئن مثبت!!!!!!!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز
      خوب هستید؟

به نظر من یه مدت زیست بخون مثلا یه ماه- ببین وضعت تو این درس چجوریه اصلا میفهمیش میتونی باش کنار بیای یا نه؟دائم باخودت بررسی کن مثلا از زیست خوندن بیشتر لذت میبری یا حل مسئله ریاضی..درنهایت با روراستی با شخص خودتتصمیم بگیر قراره چیکار کنی ووخودتی که میتونی اینو مشخص کنی

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اینو یادم رفت بگم اولم کتاب درسیو بخون درکنارش هم حتما از یه منبع کمکی مث خیلی سبز شروع کن ودقیق همون یه ماهو بخون از خودت تست بگیر بعد دوروز که خوندی..البته تستای زیست خیلی سبز خیلی آسونهولی واسه شروع بد نی-.ببین چجوریه..خیلی شرایط سختیه ها من جای تو استرس گرفتمبه هر حال عوض کردن مسیر کم سخت نیس

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رو زیست حتما زیاد وقت بذار و حتما سه کتاب رو بخون. میبینی یه سوال میدن که تو 3 تا از گزینه هاشو بلدی ولی یکی از گزینه هاش از فصلی هست که نخوندی و شک میکنی و نمیزنی و همین هم خیلی زور داره هم به ضررت میشه. البته مشخصا بعضی فصل ها و بعضی مباحث و قسمت ها پرتکرار تر و مهم ترند و باید بیشتر کار بشن اما حذف توی زیست اصلا کار درستی نیست.

زیست فقط حفظی نیست. حتما تست هم بزن. کتاب تست هم گاج و نشر الگو خوبه که نشر الگو برا شما مناسب نیست چون تست های ترکیبی رو جدا نکرده و شما نمیتونی تست بزنی و به دنبالش خیلی اعتماد به نفست توی زیست میاد پایین. گاج برا شما خیلی مناسب تره چون تست هاش دسته بندی هستن و کتاب خیلی خوبی هم هست.

پیشنهاد من اینه اول کتاب رو خوب بخون بعد نشر دریافت عمارلو رو بخون بعد تست های گاج. بهتره که خوندنت هم اینجور باشه که بیای هر فصل رو تیکه تیکه کنی. یعنی مثلا فصل 4 دوم رو 3 قسمت کنی، قسمت اول رو از کتاب بخونی بعد نشر دریافت رو بخونی و بعد تست های همون تیکه از گاج. بعدش بری قسمت بعد و ... (ناگفته نماند این روش رو Mohammad بهم پیشنهاد کرد)

کلا زیست رو باید چند دور بخونی تا کامل مسلط شی . . .
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR13 نمایش پست ها
      رو زیست حتما زیاد وقت بذار و حتما سه کتاب رو بخون. میبینی یه سوال میدن که تو 3 تا از گزینه هاشو بلدی ولی یکی از گزینه هاش از فصلی هست که نخوندی و شک میکنی و نمیزنی و همین هم خیلی زور داره هم به ضررت میشه. البته مشخصا بعضی فصل ها و بعضی مباحث و قسمت ها پرتکرار تر و مهم ترند و باید بیشتر کار بشن اما حذف توی زیست اصلا کار درستی نیست.

زیست فقط حفظی نیست. حتما تست هم بزن. کتاب تست هم گاج و نشر الگو خوبه که نشر الگو برا شما مناسب نیست چون تست های ترکیبی رو جدا نکرده و شما نمیتونی تست بزنی و به دنبالش خیلی اعتماد به نفست توی زیست میاد پایین. گاج برا شما خیلی مناسب تره چون تست هاش دسته بندی هستن و کتاب خیلی خوبی هم هست.

پیشنهاد من اینه اول کتاب رو خوب بخون بعد نشر دریافت عمارلو رو بخون بعد تست های گاج. بهتره که خوندنت هم اینجور باشه که بیای هر فصل رو تیکه تیکه کنی. یعنی مثلا فصل 4 دوم رو 3 قسمت کنی، قسمت اول رو از کتاب بخونی بعد نشر دریافت رو بخونی و بعد تست های همون تیکه از گاج. بعدش بری قسمت بعد و ... (ناگفته نماند این روش رو Mohammad بهم پیشنهاد کرد)

کلا زیست رو باید چند دور بخونی تا کامل مسلط شی . . .
      100
      البته اگه کتاب خوبی مثل نشر دریافت یا فاگوزیست داشته باشی 20بارم کافیه البته ت فاصله زمانی 1روز یه هفته یه ماه سه ماه ششماه البته بیشتر باید بخونی

من نشر دریافت زیستو دو جلدشو دارم واس کنکور93بود کسی خواست میفروفم
      ویرایش توسط ahmaddd : 27 خرداد 1394 در ساعت 10:01

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من همون تو رشته خودت بمون جمعیت ما تجربی ها به قدر کافی زیاد هست...
      ولی حالا جدای از شوخی اگه واقعا احساس میکنی به تجربی خیلی بیشتر از رشته خودت علاقه مندی و اگه مثلا در اینده مهندس بشی و ببنی که مسیرو اشتباهی اومدی و به پزشکی بیشتر علاقه داری از همین الان راهتو عوض کن و برا پزشکی بخون.
      اینکه بتونی تو کنکور تجربی ریاضی و فیزیکت رو بالا بزنی خودش خیلیه چون افراد کمی میتونن بالای 70بزنن.
      الان هم 1سال وقت داری میتونی 3تا کتابو بخونی.کلاس هم حتما برو کلاس اقای حنیف عظیمی خیلی خوبه شاگرداشم همه زیستو بالا میزنن تو کنکور..کار خودشم حرف ندارهموفق باشی
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

14. Top | #14
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      کارت خیلی خیلی سخته ولی اگه موندی کلاس دکتر عظیمی رو از دست نده
      اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
      وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی

قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان از همتون ممنونم خیلی کمک کردید با استفاده از نظراتتون تصمیم قطعی رو گرفتم
      اجرکم مع الله
      ایشالله به چیزی که میخواهید برسید چون شما لایق بهترین ها هستید.
      الا بذکر الله تطمئن القلوب
      ویرایش توسط amin278 : 28 خرداد 1394 در ساعت 01:21

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)