من خیلی برام پیش اومده کارنامه قبول شدگان کنکور رو که دیدم درصدهاشون شبیه هم بوده ولی رتبشون خیلی باهم تفاوت داشته...شما تا به حال متوجه نشدین؟؟
من خیلی برام پیش اومده کارنامه قبول شدگان کنکور رو که دیدم درصدهاشون شبیه هم بوده ولی رتبشون خیلی باهم تفاوت داشته...شما تا به حال متوجه نشدین؟؟
تو تخمین رتبه گزینه 2 یه درصدی از خودت بزن زمینو 0 بزار بعد زمینو بکن 10 رتبه ات به جای بهتر شدن بدتر میشه کسی می دونه چرا ؟
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
من توجه نکردم
احتمال داره اینطور باشه : درصداشون دقیقا که عین هم نیست شاید یکی چند درصد درسی با ضریب 4 رو بالاتر از اون یکی بزنه که درس ضریب 2 رو بالا زده در ضمن سهمیه منطقه رو در نظر گرفتی؟
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
اگه از 93 میبینی واسه معدله..البته یه چیز دیگه اینکه شاید به چش نیاد ولی حتی یکی دو درصد تفاوت ایجاد میکنه مخصوصا واسه دروس ضریب بالا
1520 منطقه دو تجربی:
2144 منطقه 2 تجربی:
ادبيات فارسي 73.4 7 عربي 44 4 معارف 72 7 زبان 22.7 2 زمين شناسي 0 1 رياضيات 16.7 2 زيست شناسي 46 5 فيزيك 23.4 2 شيمي 78.1 8
ادبيات فارسي 62.7 6 عربي 61.4 6 معارف 60 6 زبان 48 5 زمين شناسي 0 1 رياضيات 37.8 4 زيست شناسي 63.4 6 فيزيك 64.5 6 شيمي 51.5 5
ارائه تخمین رتبه | گزینه دو
دوستان کسی فهمید به منم بگه چرا اینطوریه ! لینک می زارم چون آپ کنم صفحه سنگین میشه
http://s6.picofile.com/file/8193889968/gz0.png
http://s6.picofile.com/file/8193890000/gz10.png
http://s3.picofile.com/file/8193890026/gz30.jpg
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
پیشنهاد من اینه که درسهایی که راحت تر یاد میگیری بیشتر بخونی.مسلمه که از 44 ضریب زیر گروه یک رشته تچربی وقتی 21 ضریب به زیست و شیمی اختصاص داره باید بیشتر خوندشون.البته از عمومی ها هم نباید غافل شد اگه من امسال عمومی خوب میزدم الان خیالم راحت بود زیر 1000 میشم اما الان معلوم نیست شاید 2000 بشم!زیست سخت میخوای نشر الگو خصوصا درسنامه هاش خوبه.تسلط به متن کتاب مهمه.من چون طول سال خط کتاب حفظ بودم راحت 58 زدم (البته چون جمع بندی خوبی نداشتم پایین شد)دوستام نکنه های مهمشو فقط مییخوندن تو کانون هم درصدشون مثل من میشد ولی زیر 50 زدن.شیمی مبتکران چهارم داشتم(درسنامه عالی) و شیمی 2 و 3 آبی کانون.درصد شیمی 71 میشه البته توی کنکور وقت بیشتری سر جواب دادن سوال ها گذاشتم.توصیه مهم این که اصلا فرمول خارج از کتاب حفظ نکنین(فقط برای بعضی قسمت های ریاضی به درد میخوره)اینقدر تست با روش های معمولی حل کنید تا خودتون اون فرمول ها رو بدست بیارید.اگه فرمول خارج کتاب حفظ بشه خصوصا تو فیزیک ممکنه سوال مثل امسال مفهومی بیاد و نشه به سوالات به راحتی جواب داد.روز کنکور هم همه توانتون رو روی برگه بیارین و اصلا به نتیجه فکر نکنین.من گذر زمان موقع کنکور رو اصلا حس نکردم.موفق باشین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)