خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

نحوه مطالعه دروس مختلف برای کنکور سراسری 95

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

خب بنا به سوالات برخی از دوستان تصمیم گرفتم تا یه تایپک بزنم و شیوه مطالعه دروس مختلف رو براتون بگم

روش هایی که مطرح میشن روش هایی هستن که خودم انجام دادن و خیلی از دوستای خودم هم قبلا استفاده کردن. در واقع این روش ها حاصل پرس و جوهای بنده و سایر دوستانم هستش

باید بگم که این روش ها بهترین روش ها نیستن و همواره بهشون نقد وارد هستش. به هر حال یه پیشنهاد از طرف بنده هستش که میتونین استفاده کنید

در هر پست سعی می کنم شیوه یک درس رو به صورت مجزا توضیح بدم.

در صورتی که سوالی داشتین لطفا مطلب رو نقل قول کنید تا بدونیم سوال از کدوم قسمت هستش

از همه اساتید و متخصصان هم دعوت به عمل می آید تا تجاربشون رو تو این تایپک به اشتراک بزارن.

به امید موفقیت و سربلندی شما عزیزان

سعید هاشمی

یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن

یا به اندازه تلاشت آرزو کن

سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری

وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ادبیات فارسی

درس ادبیات فارسی به چند بخش مختلف تقسیم بندی میشه برا کنکور

1 : واژگان

برای مطالعه واژاگان و تسلط به آنها بهتر هستش که قسمت واژگان رو از ته کتاب جا کنید و به صورت یک دفترچه دربیارید. البته هر سال جدا باشه بهتر هستش. قسمتی رو هم اضافه و سفید بگزارید تا در صورتی که کلمه ای در بین متون درسی بود که در قسمت واژگان نیستش به این دفترچه اضافه کنید.

بزگترین حسن این روش این هستش که میتونین به راحتی این برگه ها رو با خودتون به هرجایی ببرید و در هر مکانی استفاده کنید. به عنوان مثال کسایی که دارن با سرویس یا اتوبوس میرن مدرسه میتونن هر روز تو مسیر رفت و برگشت از این برگه ها استفاده کنن. هرچه که تعداد تکرار شما بیشتر باشه خب مسلما نتیجه بسیار بهترین میگیرین.

2: تاریخ ادبیات :

برای اعلامش که مثل قسمت قبلی میتونین جدا کنین و استفاده کنید.

البته پیشنهاد بهتر این هستش که شما چند تا برگه آچار وردارید و جدول بکشید. جدول هم به این ترتیب باشه که نام و لقب و قرن و آثار و توضیحات داشته باشه. کل اعلام و تاریخ ادبیات 3 سال فک نمی کنم از تا آچار بیشتر بشه. اینا رو هم میتونین هم تو مدرسه استفاده کنین و هم تو خونه.

نکته : این روش به شما کمک میکنه تا بتونین از زمان های غیر مفید خودتون در طول روز استفاده کنید. در واقع شما میتونین با استفاده از زمان های مرده حداقل 4 تست ادبیات رو درست بزنید.

3: آرایه های ادبی :

اول از همه سعی کنید یک جزوه خوب برای آرایه ها گیر بیارید. جزوه ای که مختصر باشه مثلا 10 برگ و تمام آرایه ها روداشته باشه. بعد سعی کنید برای هر آرایه یک مثال تو ذهن داشته باشید. مثلا من زمان کنکور برای
      حسن تعلیل این بیت رو حفظبودم که هنوز یادم نرفته!

طعنه بر طوفان مزن خورده ز دریا پس مگیر .................................................. .........بوسه بگرفتن زساحل موج را دیوانه کرد

سعی کنید هر بیت از کتاب رو که میخونین آرایه هاش رو هم در بیارین. آرایه یه مبحثی هستش که لازمه تست زیادی حل کنید تا مسلط بشین

4 : قرابت معنایی

بهترین و موثر ترین روش برای قرابت حل تست بسیار زیاد هستش. تهیه یک کتاب مخصوص آرایه میتونه خیلی کمک کنه. البته به این نکته توجه کنید که در حل تست اصلا به دنبال پیدا کدن جواب درست نباشید . بلکه سعی کنید مفهوم تمام بیت های سوال رو بفهمید. اینجوری با حل هر تست با 5 تا بیت آشنا میشین

در کنار تست هم سعی کنید هر بیتی رو که در آزمون ها یا کتاب میبینین به مفاهیمش توجه کنید.

خسته شدم اینقدر تایپ کردم. بقیش رو بعدا مینویسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ادامه پست قبلی : درس ادبیات فارسی

قسمت زبان فارسی :

خب زبان فارسی هم شامل چند بخش مختلف میشه:

تکواژ و واژه و ......: منظورم تست های شمارشی هستش . یعنی تست هایی که باید بگی از ...... چندتا داره . این قسمت نیاز به مهارت بسیار زیادی داره. یعنی باید خیلی مسلط بشین . بنابراین اگه میخاین توش نتیجه بگیرین از همین الان روش سرمایه گذاری کنید. حل تست بسیار زیاد میتونه گره گشا باشه. هرچند به نظر من اگه خواستین تستی رو از ادبیات حذف کنید این قسمت بهترین گزینه هستش

املا : برای املا هم میتونین خودتون در حین خوندن کتاب یه لیستی از کلمات مشکل درست کنید. البته به نظر من اگه یه کتاب گیر بیارین خیلی بهتر هستش.

در مورد ادبیات دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ........... اگه چیزی رو جا انداختم بگین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن