خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation کمی درد و دل...

سلام دوستان یه سالی میشه که پیشتون نبودم. به بهانه مثلا عالی خوندن برای کنکور...
      واقعا پشیمونم که یه سال خودمو درگیر کنکور کردم و تنها کاری که نکردم درس خوندن بود.
      بچه ها خیلی دلم گرفته.
      حالم از خودم بهم میخوره. امسال دومین سالی بود که کنکور دادم و واقعا گند زدم.
      واقعا تو سال 93 نمیدونم چیکار کردم. نه درس خوندم و نه تفریح کردم. خیلی سال بدی بود. پدر و مادرم رو نا امید کردم.
      تمام فامیل ازم توقع پزشک شدن داشتن ولی نهایتا رتبه ام 20000 بشه که حتی پرستاری هم قبول نمیشم.
      الان یادمه که تو محرم پارسال اومدم و تسلیت گفتم و بهتون گفتم که به خاطر کنکور نمیتونم شب های محرم رو هیئت برم. و یکی از بچه ها بهم گفت کنکور همیشه هست ولی عشق به امام حسین یه چیز دیگه است ولی اصلا به حرفش توجه نکردم.
      الان تصمیم دارم برای کنکور 95 درس بخونم. بچه ها من مطمئنم که میتونم پزشکی قبول بشم و خانواده ام هم مشکلی ندارن. اما همش افسوس گذشته ام رو میخورم که چرا سهل انگاری کردم. که هم سن و سالای من تو فامیل الان دو ساله که دانشجو هستند و من تازه باید مهر 95 برم دانشگاه که تا اون موقع 21 سالم میشه. و همش باید سرکوفت و متلک های اعضای فامیل رو تحمل کنم.
      بچه ها نمیخوام یه رشته الکی بخونم و آخرش هیچی به هیچی. میخوام یه رشته خوب تو دانشگاه شهرمون قبول بشم و به پدر و مادرم کمک کنم که خونه بخرن. به برادرم که بیکاره کمک کنم که یه کار و کاسبی برای خودش دست و پا کنه تا چند وقت دیگه که دخترش مدرسه میره جلوی دوستاش خجالت نکشه.
      دوست دارم وقتی یه نیازمندی دستشو به طرفم میگیره دست خالی پسش نزنم و بهش نشون بدم خدای من چه قدر بزرگه.
      به خدا توکل کردم و میخوام با جدیت درس بخونم. انشالله تابستون سال 95 بعد از کنکور مادرمو میبرم مشهد. میخوام از فردا برای نماز برم مسجد محلمون. ماه رمضون رو هم کلا روزه میگیرم. دیگه از خدا دور شدن به بهانه ی فشار کنکور بسه. برام خدا از هر چیزی با ارزش تره.

رای همتون دعا میکنم که انشالله همتون موفق باشید و به آرزوهاتون برسید. شما هم برای من دعا کنید. سال طولانی رو باهاتون پیش رو دارم.
      فقط بچه ها فکر گذشته داره دیوونم میکنه به کمکتون احتیاج دارم . بیشتر مشکلم سرکوفت اعضای فامیله . با وجود اینکه سربازی هم معاف شدم . منتظر نظراتتون هستم.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      http://forum.konkur.in/thread24304-29.html#post470485:)

منم مثل توام.....مجبور شدم پشت کنکور بمونم....امیدوارم هممون کمک حال هم باشیم...با حرفت متحول شدم و روزه میگیرم صد در صد....ایشالا هممون موفق شیم....تو تاپیک بالا هم برو امیدوارم بتونم یکمی کمکت کرده باشم تو تاپیک...ممنون
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 25 خرداد 1394 در ساعت 18:10

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم امسال وقتمو خیلی تلف کردم ولی میخوام هر طور شده سال بعد پزشکی قبول بشم تا شرمنده ی پدر و مادرم نباشم... از ته دلم آرزو میکنم شما هم موفق بشین

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم مثل تو خیلی بدبخت تر از شما خاک ب سرم

خودم دیدمش
      ویرایش توسط likeastatue : 25 خرداد 1394 در ساعت 18:20

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همینکه از سربازی معافی یعنی 2 سال جلویی

یه پنبه بزار تو گوشات فقط بدو دنبال هدفت ؛ فقط بدو ؛ خسته شدی تندتر بدو !

امیدوار باش داش فرشاد ، همه چی رو از نو بساز ، قــــــوی ، محکم ، با اراده

زندگی رو شروع کن
      تازه جوونی
      پاتو از روزگار بر ندار
      از زندگی نترس

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      باید با خودت بجنگی و بر خودت پیروز بشی !

به هدفی که داری ایمان بیار (!) ؛ ایمان واقعی ؛ یقین ...

از شخص حقیقی یا مجازی (!) کمک نگیر و وابسته نشو ؛ تنها تویی که میتونی به خودت کمک کنی | سر جلسه ی کنکور فقط خودتی ؛ تنها !

+ برنامه داشته باش ؛ هیچ موقع بدون برنامه نباش که نمونه ی بارز ِ " کار مفت " کردنه !

موفق باشی

تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درکت میکنم
      منم امسال مثل تو بودم نه درس خوندم نه تفریح قید همه چی رو هم زدم ولی میخوام مردونه امسال قید همه چی رو بزنم ب امید پزشکی...

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دمت گرم داداش. انشالله هممون موفق بشیم. دعای من این روزا اینه که هرکس که تلاش کرده به اندازه تلاشش نتیجه اش رو ببینه . انشاالله بچه هایی که برای کنکور 94 زحمت کشیدن به خواسته شون برسن. راستی سر افطار دعا برای همه کنکوری ها یادت نره.
      امیدوارم ماه رمضون سختی داشته باشی. چون لذتش به سختیشه!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      http://forum.konkur.in/thread24304-29.html#post470485:)

منم مثل توام.....مجبور شدم پشت کنکور بمونم....امیدوارم هممون کمک حال هم باشیم...با حرفت متحول شدم و روزه میگیرم صد در صد....ایشالا هممون موفق شیم....تو تاپیک بالا هم برو امیدوارم بتونم یکمی کمکت کرده باشم تو تاپیک...ممنون
      دمت گرم داداش. انشالله هممون موفق بشیم. دعای من این روزا اینه که هرکس که تلاش کرده به اندازه تلاشش نتیجه اش رو ببینه . انشاالله بچه هایی که برای کنکور 94 زحمت کشیدن به خواسته شون برسن. راستی سر افطار دعا برای همه کنکوری ها یادت نره.
      امیدوارم ماه رمضون سختی داشته باشی. چون لذتش به سختیشه!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      منم امسال وقتمو خیلی تلف کردم ولی میخوام هر طور شده سال بعد پزشکی قبول بشم تا شرمنده ی پدر و مادرم نباشم... از ته دلم آرزو میکنم شما هم موفق بشین
      منم برات دعا میکنم آبجی.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      درکت میکنم
      منم امسال مثل تو بودم نه درس خوندم نه تفریح قید همه چی رو هم زدم ولی میخوام مردونه امسال قید همه چی رو بزنم ب امید پزشکی...
      ولی من میگم قید همه چیز رو نزن. به خصوص خدارو . بهت توصیه میکنم حتما نماز بخونی و سعی کن هر روز چند صفحه قران بخونی و تا کنکور یک یا دوبار تمومش کنی. تفریحت هم به جا باشه. امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت ارادت اینجوری آهنین باشه.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
      باید با خودت بجنگی و بر خودت پیروز بشی !

به هدفی که داری ایمان بیار (!) ؛ ایمان واقعی ؛ یقین ...

از شخص حقیقی یا مجازی (!) کمک نگیر و وابسته نشو ؛ تنها تویی که میتونی به خودت کمک کنی | سر جلسه ی کنکور فقط خودتی ؛ تنها !

+ برنامه داشته باش ؛ هیچ موقع بدون برنامه نباش که نمونه ی بارز ِ " کار مفت " کردنه !

موفق باشی

حرفات سراسر درسته. به عینه در این دو سالی که پشت کنکور بودم همشو تجربه کردم. شاید اصلا یه روز تجربیاتم رو تو یه تاپیک گذاشتم تا انشالله بچه های دیگه هم مشارکت کنن.
      موفق باشی میلاد جان.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها
      سلام دوستان یه سالی میشه که پیشتون نبودم. به بهانه مثلا عالی خوندن برای کنکور...
      واقعا پشیمونم که یه سال خودمو درگیر کنکور کردم و تنها کاری که نکردم درس خوندن بود.
      بچه ها خیلی دلم گرفته.
      حالم از خودم بهم میخوره. امسال دومین سالی بود که کنکور دادم و واقعا گند زدم.
      واقعا تو سال 93 نمیدونم چیکار کردم. نه درس خوندم و نه تفریح کردم. خیلی سال بدی بود. پدر و مادرم رو نا امید کردم.
      تمام فامیل ازم توقع پزشک شدن داشتن ولی نهایتا رتبه ام 20000 بشه که حتی پرستاری هم قبول نمیشم.
      الان یادمه که تو محرم پارسال اومدم و تسلیت گفتم و بهتون گفتم که به خاطر کنکور نمیتونم شب های محرم رو هیئت برم. و یکی از بچه ها بهم گفت کنکور همیشه هست ولی عشق به امام حسین یه چیز دیگه است ولی اصلا به حرفش توجه نکردم.
      الان تصمیم دارم برای کنکور 95 درس بخونم. بچه ها من مطمئنم که میتونم پزشکی قبول بشم و خانواده ام هم مشکلی ندارن. اما همش افسوس گذشته ام رو میخورم که چرا سهل انگاری کردم. که هم سن و سالای من تو فامیل الان دو ساله که دانشجو هستند و من تازه باید مهر 95 برم دانشگاه که تا اون موقع 21 سالم میشه. و همش باید سرکوفت و متلک های اعضای فامیل رو تحمل کنم.
      بچه ها نمیخوام یه رشته الکی بخونم و آخرش هیچی به هیچی. میخوام یه رشته خوب تو دانشگاه شهرمون قبول بشم و به پدر و مادرم کمک کنم که خونه بخرن. به برادرم که بیکاره کمک کنم که یه کار و کاسبی برای خودش دست و پا کنه تا چند وقت دیگه که دخترش مدرسه میره جلوی دوستاش خجالت نکشه.
      دوست دارم وقتی یه نیازمندی دستشو به طرفم میگیره دست خالی پسش نزنم و بهش نشون بدم خدای من چه قدر بزرگه.
      به خدا توکل کردم و میخوام با جدیت درس بخونم. انشالله تابستون سال 95 بعد از کنکور مادرمو میبرم مشهد. میخوام از فردا برای نماز برم مسجد محلمون. ماه رمضون رو هم کلا روزه میگیرم. دیگه از خدا دور شدن به بهانه ی فشار کنکور بسه. برام خدا از هر چیزی با ارزش تره.

رای همتون دعا میکنم که انشالله همتون موفق باشید و به آرزوهاتون برسید. شما هم برای من دعا کنید. سال طولانی رو باهاتون پیش رو دارم.
      فقط بچه ها فکر گذشته داره دیوونم میکنه به کمکتون احتیاج دارم . بیشتر مشکلم سرکوفت اعضای فامیله . با وجود اینکه سربازی هم معاف شدم . منتظر نظراتتون هستم.

سلام
      نه تو پیری نه خدا بخیل
      خوشم اومد از انگیزت
      حتما موفق میشی
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها

باید یاری خدا و با توکل به خدا باید پیش برویم لحظه لحظه خدارو فراموش نکنیم انشالله طراحان کنکور را به خاک سیاه بنشانیم
      واقعا کنکور از حد عادی خارج شه کم مانده طراحان محرتم دوره شاعری برن و سوالات زیست و ... رو با قرابت معنایی به خودمون بدن !
      چون همش دارن با ادبیات سوال کار میکنن از اصل مطلب خارج شدن
      خدا ازشون نگذره که بازندگی حجوونا بازی میکنن
      مگه خودشون بچه ندارن ؟ انگار تو فضا زندگی میکنن ! اصلا با جمعیت سروکار ندارن فرزند ندارن که درد مردمو بفهمن
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش اولا از جدیتت توی کار خوشم اومد!!!!
      ولی ماها آدمیم،نیاز به تفریح،دیدن سریال و فیلم،ورزش و... داریم!!!
      همه چیز درس نیست!!!
      مطمئنم که می تونی به هدفت برسی سخته ولی به جای اینکه بیای ایراد از خودت بگیری(البته باعث پیشرفتت میشه نه برای زمانی بلند مدت)از گذشتت درس بگیر و با اعتماد به خودت و با توکل به خدا ادامه بده!!!!
      یه چیز دیگه اینکه تو در حال حاضر به این فک کن که از خیلیا جلوتری و می تونی موفق تر از دیگران باشی!!
      گر چرخ به کام ما نگردد،کاری می کنیم تا بگردد،با دست گره گشای مردان،نبود گره ای که وا نگردد.
      موفق باشی!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن