خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

چندتا سوال درباره کنکور 95

سلام دوستان خوب هستید . راستش من کنکوری 95 هستم و چندتا سوال داشتم از استاید و کسایی که کنکور 94 دادن اگر می شه جواب بدید

- راستش من می خواستم از 15 تیر شروع کنم به درس خوندن واسه کنکور ولی نمی دونم چه کتاب تستایی بگیرم بعضیا می گن تا مهر صبر کن که کتاب تستا تغیر می کنن ؟ چی کار کنم واسه منابع تستی و درسی ؟

2- امسال می گن شیمی فیزیک و ریاضی در حد کتابا نبودن . یعنی شیمی در حد مبتکران نبوده پس مثلا من چی کنم واسه کتابا چه کتاب تستی بگیرم سال دیگه سخت تر می شه خو یکی بگه ؟

3- ازمون ازمایشی چه کار کنم ؟ راستش بین قلم چی و گزینه 2 موندم خودم دوست دارم برم گزینه 2 چون می گن سوالاش استاندار تره و قیمتش بهتره نمی دونم کنکوریا 94 راضی بودن قلم چی یا گزینه 2 ؟

4 و تابستون بیشتر تست کار کنم یا درسنامه بخونم چی کار کنم ؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقای عزیز کتاب خاصی مهم نیست همون مبتکران یا هرچه هست ولی من خودم مثلا توشیمی کتاب مبتکران ندارم و من شیمی یک کتاب گاج دارم خوب اگر که تست طراحی شده ای امده خوب از همین کنکور ازمایشی ها پی بوجود انها میبریم حالا مثلا کتاب وزین مبتکران نداریم مسعله ای نیست که بخریم اگر شما نداری برو بخر و تمام ولی این که اپ تو دیت باشد واینها اهمییتی ندارد
      ادم بایست خودش به حساب مبتکر باشد و تست ها و اینها را خودش سریع یاد بگیرد مثلا من متون شیمی دارم که مال شیمی 13 سال قبله
      والن یک کتاب گاج هم دارم ولی خوب میدانم از روی ازمون های جدید و مسایل فروش در سایت کنکور وبا ایده های جدید چالش های جدید اشنا میشم و نیازی به خرج و خرید حجیم کتاب واینها نیست
      دیگر اینکه شما باید در وهله اول ببینی توان حفظ محفوظات داری ایا خودت با انچه داری تمرین کنی

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام در مورد سؤال أولت اونقده وسواس ب خرج نده در مورد كتاب! باور كن همشون يكين! منم پارسال همش مي گفتم اي خدا اينو بخرم؟ اونو بخرم؟ آخرشم خيلي ضربه خوردن بخاطرش! از همين تابستون برو كتاب ها تو بخر تا وقت كنكور فقط همونا رو بخون!
      قلم چي خيلي بهتر از گزينه ٢! از همين تابستون ثبت نام كن!
      بعدشم يه نصيحت! چون كنكور ٩٥ وسط تير برگزار ميشه اين اوايل تا آبان اينا سعي كن زيااد ب خودت فشار نياري! چون زده مي شي! موفق باشي❤❤❤❤

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن