من سال سوم دبیرستان موقع امتحان نهایی که بود تا نصف شب بیدار بودم. یعنی تا ساعت 3. صبح که میخواستم برم امتحان بدم بخاطر کم خونی و کم خوابی همش سرم گیج میرفت و چشام سیاهی میرفت جوری بود که اصن برگه امتحانی و مراقب و حتی دست و پای خودمم نمیدیدم.معدل کتبی دیپلمم شد 10.وارد پیش دانشگاهی که شدم معدل کتبیم شد 10و 76. مدرسه هم نرفتم.
عشق پزشکیو خعلی داشتم کنکورمو خیلی بد دادم. غیر مجاز شدم. تصمیم گرفتم واسه کنکور 93 بخونم. تا 20 بهمن خیلی خوب کار کردم. 90 درصد کتابارو با انگیزه خوندمو تست زدم اومده بودیم تهران استراحت یه هفته ای یهو 20 بهمن 92 یکشنبه ساعت 8 شب بود. داییم زنگ زد سقف خونتون ریخته پایین. منم همه ی امید و ارزوهام و کتاب تستام و جزوه هام نابود شدن. خیلی روحیم خراب شد از طرفیم کتابی نداشتم بخونم. از یه طرف اواره شدیم خونه ی فامیل. هر طرف وسایلمون یه طرف خودمون یه طرف. کنکور 93 دوباره غیر مجاز شدم.تصمیم گرفتم واسه کنکور 94 بخونم. از اول مهر شروع کردم به خوندن که بابام مریض شد حدود 7 ماه تو خونه فقط گریه ناله میشنیدم. بعد اونم نوبت مامانم شد که مریض شد و تو بیمارستان بالا سرش بودم. حالا کنکور 94 با هر بد بختی بود دادم. ادبیات و دینی بالای 50. زبان و عربی بین 10 تا 20. اختصاصیا بین صفر تا 10. حالا شما کی ادعات میشه هر سال رتبه میدی بیرون و اقای کنکوری راست میگی بیا به من بگو چیکار کنم . چطوری معدلمو جبران کنم؟ اگه شما عرضه داشتی منو پزشکی قبول کنی معلومه خیلی هنر کردی. اگه مردی بیا جواب بده.