خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دوستان لطفا راهنمایی کنید درباره ی معدل نهایی و کنکور95

سلام دوستان من سال سوم رشته ریاضی فیزیک منطقه 3 هستم چون در طول سال زیاد درس نمیخوندم امتحان نهایی همه درسارو خراب کردم میشه گفت میانگین هر درس رو 13ونیم یا 14 میگیرم به نظرتون باید چه درصدهایی بیارم و چطوری درس بخونم که بتونم کنکور 95 رتبه خوبی بیارم.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin.a نمایش پست ها
      سلام دوستان من سال سوم رشته ریاضی فیزیک منطقه 3 هستم چون در طول سال زیاد درس نمیخوندم امتحان نهایی همه درسارو خراب کردم میشه گفت میانگین هر درس رو 13ونیم یا 14 میگیرم به نظرتون باید چه درصدهایی بیارم و چطوری درس بخونم که بتونم کنکور 95 رتبه خوبی بیارم.
      l
      میزان تاثیر مثبت یا منفی دروس دست سنجشه و کسی نمیتونه حساب کنه که چقدر تاثیر داره
      شما یا میتونی دیپلم مجدد بگیری یا بیشتر بخونی واسه کنکور که رتبه ات بهتر بشه
      چون منطقه 3 هسته شرایطت بهتذه
      منتظم بخون
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      l
      میزان تاثیر مثبت یا منفی دروس دست سنجشه و کسی نمیتونه حساب کنه که چقدر تاثیر داره
      شما یا میتونی دیپلم مجدد بگیری یا بیشتر بخونی واسه کنکور که رتبه ات بهتر بشه
      چون منطقه 3 هسته شرایطت بهتذه
      منتظم بخون
      نه قصد گرفتن دیپلم مجدد ندارم این رو هم میدونم تاثیر منفی و مثبت هیچی معلوم نیست چون باید معلوم بشه میانگین نمره هر درس چند شده تا ببینم تاثیر منفی داره و مثبت.
      به نظرتون این نمراتم خیلی کمه و برای رتبه اوردن زیر 2000 توی منطقه 3 چه درصدایی باید بیارم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin.a نمایش پست ها
      نه قصد گرفتن دیپلم مجدد ندارم این رو هم میدونم تاثیر منفی و مثبت هیچی معلوم نیست چون باید معلوم بشه میانگین نمره هر درس چند شده تا ببینم تاثیر منفی داره و مثبت.
      به نظرتون این نمراتم خیلی کمه و برای رتبه اوردن زیر 2000 توی منطقه 3 چه درصدایی باید بیارم

خب گفتم مشخص نیست که مثلا درس ریاضی شما اگه مثلا نمره ات 13 شده این 13 چقدر تاثیر منقی میذاره رو درصد کنکور درس ریاضیت که بگیم اره مثلا 10 درصد تاثیر منفی میذاره شما 10 درصد بیشتر بزنی جبران میشه
      واسه همین دلیل بشین بخون فارغ از معدل و... چون اگه خودتو درگیرش کنی کنکورتو فدای معدل کردی
      بخون اگه درصدات خوب و بالا باشن قبولی
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      ببین من شنیدم میتونی برای هر درس حساب کنی که چند درصد از 25 درصد رو میگیری تو اینترنت بگردی روششو زده اما خیلی سخته 100.. تا تبصره داری باید واریانس و... بگیری اما اگه وقت و حوصله شو داری حساب کن بعدشم سال بعد که دیپلم میدن زیره کارنامت میزنن کلا چند درصد گرفتی من رفیقم میگفت معدلش 18.31 شده پارسال از 25 درصد 20 درصد کلا گرفته ولی درکل بیخیالش شو بچسب به کنکور مطمعن باش نتیجه میگیری تازه تو رشتتم ریاضیه راحتی

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aidinrezayi نمایش پست ها
      سلام
      ببین من شنیدم میتونی برای هر درس حساب کنی که چند درصد از 25 درصد رو میگیری تو اینترنت بگردی روششو زده اما خیلی سخته 100.. تا تبصره داری باید واریانس و... بگیری اما اگه وقت و حوصله شو داری حساب کن بعدشم سال بعد که دیپلم میدن زیره کارنامت میزنن کلا چند درصد گرفتی من رفیقم میگفت معدلش 18.31 شده پارسال از 25 درصد 20 درصد کلا گرفته ولی درکل بیخیالش شو بچسب به کنکور مطمعن باش نتیجه میگیری تازه تو رشتتم ریاضیه راحتی

نمیشه اینکار چون اولا معدل مهم نیست الان معدل 18 مثلا چیو میخوای حساب کنی
      نمرات تک تک دروست مهمه
      درثانی باید واسه نمره 1 تا 20 تک تک بگن هر نمره چقدر تاثیر مثبت و منفی داره تا بذارن تو فرمول حساب کنن که عملا چنین فرمولی نداریم
      پس کلا بی فایده است این کار
      مشاور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)