هیچ وقت نباید واسه درسایی مثه فیزیکو ریاضی از این تکنیکایه به اصطلاح تستی استفاده کرد ... راه حل خود کتابو باید فهمید و درست بکار برد ... بدون مفهومی خوندن به درصد بالایی نمیشه رسید ... البته کنکور درسته سختر از سالایه قبل شده ولی کتابهای کمک آموزشی عالیم نسبت به زمانایه قدیم بیشتر شده ... یادمه یه زمانی کتاب تست حسابان میخریدیم که بفهمیم کنکور چه مدلیه .. بدون هیچ توضیحی جوابو نوشته بود فقط
حرف استاد نادریو قبول دارم کنکور عمدا سخت شده تا یه سری موسسات دروغین که یکیش همین مسعودیه برن کنار درواقع مقصر اصلی سوالای سخت کنکور همینا هستن
?
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
من سولای مدارشو با روش های مسعودی حل کردم به نظرم قالب امتحان ساده بوده من خودم 57.7 زدم ولی خیلی میتونست بهتر بشه
به نظرم نبايد از هر فرصتي براي کوبيدن اين موسسات استفاده کرد. من از اين موسسات دفاع نکردم و نميکنم و استفاده هم نکردم. ولي بعضيا استفاده کردن و راضين و نميشه اونا رو نا ديده گرفت. من خودمم يه تکنيکي براي تعيين قلم رو الکتروني و ساختار لوييس از ارشد بلد بودم که گويا فقط تو دي وي دي هاي ونوس مطرح شده. پس نميشه گف کاملا کلاه برداري هس و ...
اما اگه قرار بر گير دادن باشه, خود کانون هم سوالاي فيزيک يا زيست آسونتري نميده.
خیلی از اساتید از جمله اقای نادری پیش بینی کرده بودن سخت میشه حتی ازمونای قلم چی رو فیزیک تاکید شده بود
?
اگه اشتباه حل نکرده باشم اون سواله که تابع سرعت زاويه اي رو داده بود, بايد انتگرال ميگرفتيم. يه لحظه جا خوردم تا اونو ديدم
هر چي که دبيرستان ميخونيد حتما به دردتون ميخوره.
مثلا همين نوسان. وقتي پيوندها بين اتم ها در مولکول به وجود ميان نوسان ميکنن و از قانون هوک پيروي ميکنن يعني مث فنر در نظر گرفته ميشن. و اين چيزا بعدا به کوانتوم وصل ميشه که از دروس اصلي شيمي محض هس که فقط از تجربي برميداره.
آزمايش ميليکان مبناي مث اسپکتروسکوپي هس که از روش هاي تعيين فورمول مولکولي هس.
توربيدي متري از تکنيک هاي تجزيه اي هستش که فارسيش کدورت سنجي هستش و مبناي اون همون اثر تيندال هست.
و مثال هاي ديگه. پس هيچ وقت اينو نگو که به درد نميخوره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)