سلام
این تاپیکو زدم تا بچه های تمام گروه های آزمایشی بیان و از تجربیاتشون برای کنکوری های 95 بگن
مثلا اگه برای کنکور چه کارایی انجام میدادن بهتر بود یا چه کارایی انجام نمیدادن و....
کلا تجربیاتتون از زمان استارت خوندن برا 94 تا سر جلسه بگید
ممنون
سلام
این تاپیکو زدم تا بچه های تمام گروه های آزمایشی بیان و از تجربیاتشون برای کنکوری های 95 بگن
مثلا اگه برای کنکور چه کارایی انجام میدادن بهتر بود یا چه کارایی انجام نمیدادن و....
کلا تجربیاتتون از زمان استارت خوندن برا 94 تا سر جلسه بگید
ممنون
سلام به همه ی کنکوریها که شنبه رسما کنکوری به 95 ی ها اطلاق میشه
سال 95 میتونه یه سال خاص بشه براتون یه سال خیلی خیلی خاص که بستگی به خودت داره
الان همتون با تبلیغ های موسسات میفتین تو خط کنکور و اوایل جوگیر میشین و همه تون میخواین روزی 10 ساعت بخونین
فقط یه نصیحت دارم
کتاب درسی کتاب درسی کتاب درسی
نمیگم فقط کتاب درسی ولی حتما نگاش بکنین طوری نباشه که با یه کتاب کمک آموزشی دیگه دور کتاب درسی نرین
نمونه بارز کنکور همین امروز بود که از راهنمای کتاب درسی سوال دادن تو فیزیک
روی عمومی ها حتما وقت بذارین ولی نه الان
تا مهر بهتره رو ردینگ و قرابت و اینا کارکنین
سال چهارم رو خیلی جدی بگیرین
واس شیمی تلاش کنین و اونو یه درسی مثل ریاضی بدونین
اول مبتکران که نوشته مسئله ها رو نزنین رو هم گوش نکنین
با 35 دقیقه وقت و 25 مسئله به مشکل میخورین
هندسه پایه رو یا طوری بخونین که 6 تاشو بزنین یا مثل من وقتشو بزارین رو بقیه من وقت هندسه پایه رو رو دیف و ریاضی پایه گذاشتم و از 24 سوال اولش 23 درست داشتم
خیلی درگیر منبع نشین ولی بعضی منابع هستن که بهتر ازشون نیست که بهتره بحثش اینجا باز نشه
تلاش تلاش تلاش
چیزی دیگه هم یادم نمیاد
موفق باشین
من خودم پارسال جزو کسایی بودم که در طول سال استرس نداشتم و همش حس میکردم وقت هست
حتی تا یه ماه مونده به کنکور هم فکر میکردم هنوزم دیر نیست
ولی الانبفهمید و استرس بگیرید خیلی بهتر از ماه آخره که فشار و استرس خودش به خودی خود هست چه برسه بخوای تازه استارت بزنی ، خلاصه تا آخر تیر شروع کردی کردی نکردی دیگه یا شروع نمیکنی و هی امروز فردا میکنی یا اگه شروع کردی هم زمان کمه
موفق باشید
جان مادرتون پولتون و نریزید تو گلوی مسعودی و احمدی.
مسعودی اکثر تدریساش ناقصه,مخصوصا تو دیف....فیزیکش هم بهتر نیست.
با هزینه خیلی خیلی کمتر میتونید بهترین کتابا رو بگیرید
خلاصه این تجربه من بود امسال...
به اندازه ی وقتتون کتاب بخرین..من خیلی کتاب کمک آموزشی خریدم ولی نتونستم همه شون رو تموم کنم و در نتیجه همیشه استرس داشتم که نخوندمشون![]()
بعدا کلا یه طومار حرف دارم راجب پشت موندن
رک و راست واقعیت های پشت پرده ی فارغ بودن رو میگم
که همه بتونین واقع بینانه تصمیم بگیرین![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
سلام به کنکوریای 95...
والا هنوز نمیدونم این سلام ب خودمم بود یا نه..ولی ان شاءالله ک نبوده باشه .. به امید خدا قبولم
ولی تجربیاتی ک من دارم راجب انسانیا و حالا بقیه بچه ها
اولا جوگیر نشین من تا اخرین نفس میخوام بخونم دووم نمیارین...تو تابستون سعی کنید دوم و سومو جوری پیش ببرین ک بفهمین چی خوندین و چیشد نه فقط تند تند بخونین رد شین.یادتون نره درس+تفریح
چون دیگه از مهر ب بعد تفریحات کمتر و کمتر میشه
منبع اصلیتون کتاب درسی باشه..بعدش در کنارش ی کتاب کمک درسی خوب ک تست زیاد داشته باشه..البته تست اشغالی نه خوب...
نت و تلفن و دوستی چه مجاز چه غیر مجاز و ولش کنید وقت زیاده...
با برنامه پیش برین حتما...اگه موسسه ای میرین قبلش خوب تحقیق کنین..اهدافتونو مشخص کنید و ب دیوار اتاق یا هر جایی ک جلو دیدتونه بزنید.
توقعات دیگرانو زیاد بالا نبرین حتی اگه بهترینین.
موفق باشید : ))
بچه ها سعی کنید از تابستون تا ابان و اذر رو مباحث مهارتی کار کنید نه حفظیات
مثلا زدن قرابت معنایی که 40 45 درصد هست ...
نمیخاد از همین تابستون روزی 10 ساعت بخونین از تابستون روزی 5 ساعت بخونین تا کنکور همین 5
ساعت رو مفید حفظ کنید ....
عمومی ها رو سعی کنید روزای اخر بخونید چون قبل عید 200 دور هم کنید بازم فراموش میشه...
من امروز نمیخواستم آن شم ولی خبر دادن باز طراح شیمی ر...........ه
نامه من به آقای بازرگانی : استاد محترم بجای گشت و گذار در جزایر لانگرهانس و قناری تشریف بیارید ایران و یه سرو سامونی به کتاباتون بدید لطفا... دم طراح کنکور دراز شده باز....آخه این چه وضعشه....
نصحیت من به کنکوریای 95 دور کتاب شیمی گاج و لاج و ماج و مبتکرانو هر کوفتی که تو بازار هستو خط بکشید فقط دارید وقتتونو تلف میکنید .. برید تستای المپیادبزنید کلا تستایی با سبک جدید...
خدا فردارو بخیر کنه...
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)