زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
مشاور
.........
به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسري سال 1394 می رساند، کلید اولیه سوالات، غیر قابل استناد است. پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحب نظران، کلید نهایی سوالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد. در صورت تمایل می توانيد حداکثر تا تاریخ 94/04/05 با مراجعه به سایت سازمان سنجش سازمان سنجش آموزش کشور از طریق سیستم پاسخگويي اينترنتي نسبت به تکمیل فرم "اعتراض به كليد سوالات ازمون" اقدام نمایید. لازم به ذکر است نظرات داوطلبان فقط از طریق سامانه پاسخگويي اينترنتي و فرم مذکور دریافت خواهد شد و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نخواهد شد.
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
با این کلید اگه باشه من رتبم 20000 منطقه 3 هم نمیشه هنوز همشو تصحیح نکردم اول خواستم اون درسایی رو که خوب زدم ببینم که واقعا هم دیدم چقدر روحیه گرفتم
خدایا خودت به دادم برس![]()
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
مشاور
لطفا با تامل ببینید...
لطفا با تامل ببینید...
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 85 مهمان)