آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کنکور چطور بود؟

رأی دهندگان
    96. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • عالی..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون.

3 3.13%
    • عالی..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.

6 6.25%
    • عالی..هر دو آسون.

9 9.38%
    • عالی.. هر دو یه خورده سخت.اما از پسش برومدم.

0 0%
    • متوسط..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون

0 0%
    • متوسط..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.

22 22.92%
    • متوسط..هر دو یه خورده سخت.

8 8.33%
    • بد..اختصاصی و عمومی ،سخت بود...

7 7.29%
    • بد...هر دو آسون بود اما نشد...

5 5.21%
    • بد...هر دو افتضاح سخت بود...

5 5.21%
    • بد..ازم نپرس ..میزنم بمیریا...

31 32.29%
    صفحه 40 از 45 نخستنخست ... 30394041 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 586 به 600 از 668
    1. Top | #586
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرد حسابيپارسال كه اسونت بوده تخمين من 800-1000 ميگه امسال مي گي 1500؟؟؟؟؟؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoAs نمایش پست ها
      1500-1800
      ایشالا که بهتر از این بشی

2. Top | #587
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید داداش منظورتو خوب نفهمیدم.
      یعنی چی"
      شیمی پایه و پیش رو خوندید یا مبحثی خوندید؟؟"

داداش منظورم این بود که با 47 درصد شیمی(که نسبت به شیمی امسال درصد عااالی است)کل شیمی رو خوندی یعنی شیمی 2و3وپیش1و2 رو یا نه؟؟مثلا مباحثی رو هم از برنامت حذف کردی و نخوندی(مثلا اسید وباز یا استوکیومتری).....(خوب میدونی فقط با خوندن شیمی2و3 هم میتونی 65 درصد بیاری)

3. Top | #588
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا بچه ها چیزی حدود 54 درصد شیمی اونقدر تاثیر داره که گند ادبیات رو یه مقدار بپوشونه؟؟؟
      شاید ادبیاتم حدود 35 درصد باشه
      فیزیک و ریاضی رو هم جفتش 65 زدم اما گند بزنن عمومیارو که من همیشه مشکل داشتم باهاشون
      جدا 54 درصد شیمی خوبه؟امیدوار باشم به زیر 100 منطقه سه یا از الان بشینم واسه 95 عمومی بخونم؟؟

4. Top | #589
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimiri137 نمایش پست ها
      مرد حسابيپارسال كه اسونت بوده تخمين من 800-1000 ميگه امسال مي گي 1500؟؟؟؟؟؟؟
      گفتم ایشالا بهتر بشی.قرار نیست با حرف من انتخاب رشته کنی
      به تخمین قلمچی هم زیاد اعتماد نکن.یکی میگفت رتبش 10000 بوده درصداش تو قلمچی وارد کرده 4000نشون داده.
      از خدامه زیر 1000 بشی چون اگه تخمین رتبه تو بهترشه یعنی واسه منم بهتر میشه.زیاد عصبانی نشو حالا
      حالا بنظرت من با این درصدام چه رتبه ای تو منطقه یک میارم؟خودم حدود 700 فکر میکنم
      ادبیات:61
      عربی:80
      دینی:85
      زبان:65
      ریاضی:50
      فیزیک:60
      شیمی:43
      معدل:19.63

5. Top | #590
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid75 نمایش پست ها
      واقعا بچه ها چیزی حدود 54 درصد شیمی اونقدر تاثیر داره که گند ادبیات رو یه مقدار بپوشونه؟؟؟
      فیزیک و ریاضی رو هم جفتش 65 زدم اما گند بزنن عمومیارو که من همیشه مشکل داشتم باهاشون
      جدا 54 درصد شیمی خوبه؟امیدوار باشم به زیر 100 منطقه سه یا از الان بشینم واسه 95 عمومی بخونم؟؟
      داداش یه نصیحت:اصلا به فکر 95 نباش!!چون معلوم نیست چی به چیه(تاثیر معدل افزایش و یا سخت تر هم بشه) در ضمن بابا ترکوندی با این درصدا مخصوصا شیمی رو . این هم بیاد داشته باش که منطقه 3 هستی (من هم منطقه 3 ام)و این خیلی بنفعته...اگه بخوای برات تخمین رتبه بزنم؟

6. Top | #591
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
      داداش منظورم این بود که با 47 درصد شیمی(که نسبت به شیمی امسال درصد عااالی است)کل شیمی رو خوندی یعنی شیمی 2و3وپیش1و2 رو یا نه؟؟مثلا مباحثی رو هم از برنامت حذف کردی و نخوندی(مثلا اسید وباز یا استوکیومتری).....(خوب میدونی فقط با خوندن شیمی2و3 هم میتونی 65 درصد بیاری)
      شیمی،همه ی مباحثو خوندم و چیزی کنار نزاشتم.اما همیشه محاسباتیهای های شیمی 3 رو رد میکردم،اگه آخر وقت میشد بر میگشتم.که معمولا یک یا نهایتا دو تست بیشتر نمیزدم.
      اما کنکور تست های شیمی پیش و شیمی 2 سخت تر و وقتگیر تر از شیمی 3 بود،به همین خاطر خیلیهاشو نزدم و آخرسر برخلاف همیشه وقت بیشتری واسه شیمی 3که آسون بود داشتم.
      درکل بنظرم تو شیمی مبحثیو کنار نزار ،چون گاهی وقتا مثل امسال که شیمی 3 آسون بود ممکنه ضرر کنی یا مثل پارسال که شیمی پیش آسون بود.
      وقتی به سوال وقت گیر رسیدی باید بلا درنگ ازش بگذری و تا آخر همه ی تست های آسونو بزنی،بعد دوباره برگردی و به اندازه وقتت تستهای باقیمونده رو بزنی.چون ممکنه بعضی از تستهای محاسباتی به ظاهر سخت ،اعداد رندی داشته باشه و سریع حل بشه(مثل شیمی 3 امسال)

7. Top | #592
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درکل بنظرم تو شیمی مبحثیو کنار نذار ،چون گاهی وقتا مثل امسال که شیمی 3 آسون بود ممکنه ضرر کنی یا مثل پارسال که شیمی پیش آسون بود.
      ببخش داداش نفهمیدم...مبحثیو کنار بذارم یا نذارم؟(یعنی بهتره کل شیمی رو بخونم؟)...بعد داداش ممنون میشم اگه لطف کنی وبگی
      نظرت درباره dvdهای بهمن بازرگانی چیه؟؟ازشون استفاده کردی؟؟میشه واسه 95 ازشون استفاده کرد؟؟؟(شیمیم زیاد خوب نیست)

8. Top | #593
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش یه نصیحت:اصلا به فکر 95 نباش!!چون معلوم نیست چی به چیه(تاثیر معدل افزایش و یا سخت تر هم بشه) در ضمن بابا ترکوندی با این درصدا مخصوصا شیمی رو . این هم بیاد داشته باش که منطقه 3 هستی (من هم منطقه 3 ام)و این خیلی بنفعته...اگه بخوای برات تخمین رتبه بزنم؟
      زیر 100 میشم؟؟؟
      خودم کامپیوتر شریف میخواستم البته امیدوارم گند عمومیا از این بیشتر نشه
      فقط ادبیات رو دیدم که گند زدم بقیه رو نگاه نکردم
      کاش رو ریاضی و فیزیک بهتر کار میکردم اصلا سر جلسه راضی نبودم

9. Top | #594
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      زیر 100 میشم؟؟؟
      خودم کامپیوتر شریف میخواستم البته امیدوارم گند عمومیا از این بیشتر نشه
      فقط ادبیات رو دیدم که گند زدم بقیه رو نگاه نکردم
      کاش رو ریاضی و فیزیک بهتر کار میکردم اصلا سر جلسه راضی نبودم
      داداش نمیتونم بگم گه زیر 100 میشی یا نه چون بستگی به معدل کتبیت داره بعد درصدای عمومیات رو ندارم که برات تخمین رتبه بزنم...ولی اگه بقیه عمومیات درصداشون بالای 50-60 باشه انشاالله احتمالش خیلی خیلی زیاده که این رتبه رو بیاری(با توجه به معدل کتبی و در صدای اختصاصیت که عاالی هستن)

10. Top | #595
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببخش داداش نفهمیدم...مبحثیو کنار بذارم یا نذارم؟(یعنی بهتره کل شیمی رو بخونم؟)...بعد داداش ممنون میشم اگه لطف کنی وبگی
      نظرت درباره dvdهای بهمن بازرگانی چیه؟؟ازشون استفاده کردی؟؟میشه واسه 95 ازشون استفاده کرد؟؟؟(شیمیم زیاد خوب نیست)
      نظر منو میخوای همونطور که پست قبلی گفتم مبحثیو کنار نزار چون ممکنه از اون مبحثی که فکر میکنی سخته سوال آسون بیاد،واز اون مبحثی که خوندی سخت.
      مثلا 93 شیمی 3 فوق العاده سخت و بد قلق بود و شیمی پیش و شیمی 2 نسبتا آسونتر.اما امسال بر عکس شد

11. Top | #596
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منطقه 3 رو نمیدونم ولی با این درصدا تو منطقه یک اگه بقیه عمومیات بالای 70 باشن و معدلت هم بالا 19 باشه بنظرم حدود 200-300 میشدی

12. Top | #597
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نظر منو میخوای همونطور که پست قبلی گفتم مبحثیو کنار نزار چون ممکنه از اون مبحثی که فکر میکنی سخته سوال آسون بیاد،واز اون مبحثی که خوندی سخت.
      مثلا 93 شیمی 3 فوق العاده سخت و بد قلق بود و شیمی پیش و شیمی 2 نسبتا آسونتر.اما امسال بر عکس شد
      ممنون داداش الان منظورت و فهمیدم...فقط داداش نگفتی dvdهای بهمن بازرگان خوبن؟ازشون استفاده کردی؟واسه کنکور95 میشه ازشون استفاده کنم؟...ممنون

13. Top | #598
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ممنون داداش الان منظورت و فهمیدم...فقط داداش نگفتی dvdهای بهمن بازرگان خوبن؟ازشون استفاده کردی؟واسه کنکور95 میشه ازشون استفاده کنم؟...ممنون
      ببخشید یادم رفت.از dvd هاش استفاده نکردم.ولی از کتاباش استفاده کردم و راضی بودم

14. Top | #599
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید یادم رفت.از dvd هاش استفاده نکردم.ولی از کتاباش استفاده کردم و راضی بودم
      خواهش میکنم و ببخش این قدر سوال پرسیدم... حس درس خوندنه دیگه....بعد داداش اگه میتونی(تاکید میکنم اگه میتونی) منابعت واسه دروس عمومی رو هم بگی (ادبیات و عربی ودینی)...تشکر

15. Top | #600
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خواهش میکنم و ببخش این قدر سوال پرسیدم... حس درس خوندنه دیگه....بعد داداش اگه میتونی(تاکید میکنم اگه میتونی) منابعت واسه دروس عمومی رو هم بگی (ادبیات و عربی ودینی)...تشکر
      ادبیات:راستش زیاد تست نمیزدم.مدرسه جامع گاج رو داده بود.و تقریبا اکثر قرابت های پیش رو از اون زدم.لغت ها و املا رو هم یا از کتاب یا خیلی سبز میخوندم.تاریخ ادبیات رو تو سه هفته آخر شروع کردم از لقمه مهر و ماه خوندم .(قطعا بهترین کتاب تاریخ ادبیات همین مهر و ماهه چون قبلش از الگو استفاده می کردم و اصلا هیچی تو ذهنم نمیموند)
      دینی:گاج+کتاب درسی.مکمل خوبی بودن.تو 40 روز پایانی هم فقط خط ویژه.
      عربی:جزوه و تستهای معلم

صفحه 40 از 45 نخستنخست ... 30394041 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)