عالی..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون.
عالی..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.
عالی..هر دو آسون.
عالی.. هر دو یه خورده سخت.اما از پسش برومدم.
متوسط..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون
متوسط..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.
متوسط..هر دو یه خورده سخت.
بد..اختصاصی و عمومی ،سخت بود...
بد...هر دو آسون بود اما نشد...
بد...هر دو افتضاح سخت بود...
بد..ازم نپرس ..میزنم بمیریا...
واقعا بچه ها چیزی حدود 54 درصد شیمی اونقدر تاثیر داره که گند ادبیات رو یه مقدار بپوشونه؟؟؟
شاید ادبیاتم حدود 35 درصد باشه
فیزیک و ریاضی رو هم جفتش 65 زدم اما گند بزنن عمومیارو که من همیشه مشکل داشتم باهاشون
جدا 54 درصد شیمی خوبه؟امیدوار باشم به زیر 100 منطقه سه یا از الان بشینم واسه 95 عمومی بخونم؟؟![]()
گفتم ایشالا بهتر بشی.قرار نیست با حرف من انتخاب رشته کنی
به تخمین قلمچی هم زیاد اعتماد نکن.یکی میگفت رتبش 10000 بوده درصداش تو قلمچی وارد کرده 4000نشون داده.
از خدامه زیر 1000 بشی چون اگه تخمین رتبه تو بهترشه یعنی واسه منم بهتر میشه.زیاد عصبانی نشو حالا
حالا بنظرت من با این درصدام چه رتبه ای تو منطقه یک میارم؟خودم حدود 700 فکر میکنم
ادبیات:61
عربی:80
دینی:85
زبان:65
ریاضی:50
فیزیک:60
شیمی:43
معدل:19.63
شیمی،همه ی مباحثو خوندم و چیزی کنار نزاشتم.اما همیشه محاسباتیهای های شیمی 3 رو رد میکردم،اگه آخر وقت میشد بر میگشتم.که معمولا یک یا نهایتا دو تست بیشتر نمیزدم.
اما کنکور تست های شیمی پیش و شیمی 2 سخت تر و وقتگیر تر از شیمی 3 بود،به همین خاطر خیلیهاشو نزدم و آخرسر برخلاف همیشه وقت بیشتری واسه شیمی 3که آسون بود داشتم.
درکل بنظرم تو شیمی مبحثیو کنار نزار ،چون گاهی وقتا مثل امسال که شیمی 3 آسون بود ممکنه ضرر کنی یا مثل پارسال که شیمی پیش آسون بود.
وقتی به سوال وقت گیر رسیدی باید بلا درنگ ازش بگذری و تا آخر همه ی تست های آسونو بزنی،بعد دوباره برگردی و به اندازه وقتت تستهای باقیمونده رو بزنی.چون ممکنه بعضی از تستهای محاسباتی به ظاهر سخت ،اعداد رندی داشته باشه و سریع حل بشه(مثل شیمی 3 امسال)
داداش نمیتونم بگم گه زیر 100 میشی یا نه چون بستگی به معدل کتبیت داره بعد درصدای عمومیات رو ندارم که برات تخمین رتبه بزنم...ولی اگه بقیه عمومیات درصداشون بالای 50-60 باشه انشاالله احتمالش خیلی خیلی زیاده که این رتبه رو بیاری(با توجه به معدل کتبی و در صدای اختصاصیت که عاالی هستن)
ادبیات:راستش زیاد تست نمیزدم.مدرسه جامع گاج رو داده بود.و تقریبا اکثر قرابت های پیش رو از اون زدم.لغت ها و املا رو هم یا از کتاب یا خیلی سبز میخوندم.تاریخ ادبیات رو تو سه هفته آخر شروع کردم از لقمه مهر و ماه خوندم .(قطعا بهترین کتاب تاریخ ادبیات همین مهر و ماهه چون قبلش از الگو استفاده می کردم و اصلا هیچی تو ذهنم نمیموند)
دینی:گاج+کتاب درسی.مکمل خوبی بودن.تو 40 روز پایانی هم فقط خط ویژه.
عربی:جزوه و تستهای معلم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)