سلام
کسی با این درصدها:ادبیات:30 عربی:4 دین وزندگی:30 زبان:4 -زمین:0 ریاضی:0 زیست:15 شیمی:15 فیزیک:0 ومعدل 19/15حدودا رتبش حدودا تومنطقه 2چندمیشه؟
لطفا فقط کسایی ک سردرمیارن از این محاسبات جواب بدن....چون برام مهمه ...ممنون میشم
سلام
کسی با این درصدها:ادبیات:30 عربی:4 دین وزندگی:30 زبان:4 -زمین:0 ریاضی:0 زیست:15 شیمی:15 فیزیک:0 ومعدل 19/15حدودا رتبش حدودا تومنطقه 2چندمیشه؟
لطفا فقط کسایی ک سردرمیارن از این محاسبات جواب بدن....چون برام مهمه ...ممنون میشم
فک کنم 30 تا 40 هزار بشی... تخمین رتبه 55تا 60 هزار نشون داد..ولی معدلت خیلی بالاست تو رتبه های زیاد تاثیرش بیشتره خیلی
یه پیشنهاد دارم
واسه ادبیات همین 30 تقریبا کافیه چون نمیدونم چه نسخه ای بپیچم که بیشتر از 30 بشههرچند که همیشه تو سوالات قرابت 2-3 تاشون واقعا گلابیه و میشه به این 30 درصد بازم اضافه کرد
عربی 4 درصد ؟ شما پنجشنبه بشین نکته های ترجمه رو بخون قولت میدم این 4 درصده کمه کم میشه 30 درصد
زبان اگه بنیه علمی متوسطی داشته باشین راحت میشه 15 الی 20 زد. درحدی که مثلا تشخیص بدین معنی Promise , Hope , ... چی میشه ( مثال زدم این کلمات رو )
دینی روز پنجشنبه ایات پرتکرار سالای قبل رو از تو سایت کنکور بگیرین مطالعه کنید
زمین و ریاضی پیشنهاد خاصی ندارم
زیست هم بنظرم واقعا نمیشه تو این 2 روز شق القمر خاصی کرد
فیزیک پیش 2 فقط چیزای اسون و تعریفی رو از روی کتاب جمع بندی مهروماه بخونین
با این معدل خوب قول میدم بین 25 تا 30 هزار رو میاری
تخمین رتبه رو بچه ها گفتن بهت
اما یه پیشنهاد از طرف من:
عربی ترجمه حتما فردا کار کن میشه حدود 32 درصد سوالا که خیلی رتبه رو عوض میکنه عربی
دینی فردا پیش دانشگاهی رو بخون کمتر و مفهومی تره راحت میشه زد سوالایی مثه قضا و قدر رو
زبان یه توصیه بسیار اکید : حتما همایش خرائی زبان کانون رو ببین فکر کنم بتونی برسونیش به 30 40
ریاضی:سوالای داخل و خارج 93 رو یه دور ببین همراه با حلش شاید بتونه کمکی کنه که 3 4 تا سوال بزنی چون تیپ ها همینه
فیزیک بشین فصل 5 6 7 8 پیش رو از رو خلاصه درس یا همایش کانون ببین میتونی حدود 20 بزنی
زیست و شیمی رو نمیدونم
اینا رتبتو چند هزارتا میاره پایین
good luck
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
آقا جان من برو سوالا داخل خارج 93 تجربی رو وردار بیار عربی رو
گزینه ها رو بخون ببین چطوریه
یعنی یه مفرد جمع رو نزنی به کل جامعه عرب توهین کردی
مثلا توی صورت سوال آورده که مصاعب بعد خب اینو کلاه قرمزی ام میدونه که جمعه
بعد توی 2 تا گزینه مفرد معنی کرده که پر میشه
اون دوتای دیگه رو هم باهم مقایسه میکنی و میزنی گزینه درست رو
هلوترین سوالای عربی ترجمه ان به خدا
سختش نکن
میدونی میانگین عربی کشور چنده؟
صفر بزنی له میشی 30 بزنی پرواز میکنی
یه سری نکات محدوده من یادمه یه خلاصه داشتم برا ترجمه یه برگ آچار بود الان نمیدونم کجاس فک کنم روش قهوه ریخته اما پیدا کنم برات میذارم
اگر نه هم که سایت کانون یه سر بزن ببین پی دی اف جمع بندی گذاشتن یا نه
حتما هم عربی داخل خارج تجربی 93 رو بزن ترجمه ها رو اعتماد به نفس فوق العاده ای میده بهت
یعنی نامردی اگه نزنی حلالت نمیکنم![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
یکی بگه با این شرایط من چند میشم
معدل 17.30
ادبیات: 30 تا40
عربی: 40تا 50
دینی :70
زبان: 60
زمین و ریاضی: 0
زیست:25
فیزیک: 35
شیمی: 30
؟؟؟؟؟؟![]()
آقا این تخمین رتبه ی کانون چرا اینقدر با گزینه2 فرق میکنه؟کدوم درست تره؟؟رتبم تو کانون 3000_4000 تا بهتر از گزینه 2 نشون میده..به نظر شما کدوم درست تره؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)