دوست عزیز شک نکن هر جایی بجز کانون!
بنده خودم امسال کنکور دارم(چند روز دیگه!) و از پارسال توی کانون بودم! حالا دلایلم:
1-دزدی به تمام معنا و دقیق کلمه! 570 هزارتومن از من پول گرفتن، در برخی آزمون ها حتی دفترچه پاسخ رو به ما ندادن و گفتن از روی سایت نگاه کنید!...سر جلسات آزمون حتی یک حبه قند هم به ما ندادن که قند خون ما تنظیم بشه!!! در صورتیکه جاهای دیگه یه کیک و ساندیسی میدادن!
پشتیبان ها، پشتیبان نیستند! راهزن هستند...به هر بهونه ای از شما و جیب مبارک میشکن...دو ماه قبل کنکور، به پشتیبان خودم گفتم برای من توی این مدت باقی مونده برنامه بنویس!! فرمودند ماهی100 هزار تومن!! یعنی یک سال آزمون هایی کانون(570)+ نه ماه برنامه ریزی(900)=1470 هزار تومن برای یک دانش آموز در سطح معمول در کانون هزینه بر میداره! در صورتیکه رفع اشکالات اجرایی دانش آموز وظیفه قانونیشونه!
به هر بهانه ای هم باید یک کتاب از کتاباشون رو بخرید! کتاب جمع بندی نیم سال و یک سال و عید و تابستان و برنامه ریزی و خود آموز و...
2-پرسش های تقریباً المپیادی!! خیلی جاها طراحانشون دستشون در حال گرم شدن بوده تا تونستند دری وری و مزخرفات نوشتن! پاسخ نامه های تشریحی آزمون هم به پاسخ نامه کلیدی شبیه تره...فقط یه اشاره مختصر و بس...
3-آمار غیر واقعی بخاطر تقلب عین نقل و نبات! جلوی چشم پشتیبان تقلب میشه و پشتیبان محترم به گفتن هیس! کفایت میکنند!!
4-خود شیفتگی مسئولین کانون! فکر میکنند اینیشتن های زمان هستند و کسی دیگه بغیر از اونها چیزیی حالیش نیست...
بطور کل اگه شما دانش آموز ممتازی هستید، وقتی به کانون برید و برگردید میشید از افتخارات کانون در کنکور سال...اما اگه دانش آموز متوسط رو به پایینی باشید، فقط جیب پدر بزرگوارتون رو خدا بیامرزه...!
من خودم گزینه2 یا گاج رو ترجیح میدم...