مرسی ازاطلاع رسونیییییییییییییی خوب مواطبت کنیدازش تامثل دوست من نزدیک کنکورگمش نکنید
نوشته اصلی توسط تبسم مرسی ازاطلاع رسونیییییییییییییی خوب مواطبت کنیدازش تامثل دوست من نزدیک کنکورگمش نکنید خب اگه گم رف دوباره پرینت میگیرم
...
نوشته اصلی توسط Mr.Dr خب اگه گم رف دوباره پرینت میگیرم خب شب کنکورحواست باشه گمش نکنیی بیاخوبی کن
بچه ها مگه پسرا میتونن برن مامایی ؟؟ !!!!!!!!!!!
^______________________^
نوشته اصلی توسط soheil-ss1 امیدوارم سوالی نمونه خوب منم اینجوری بریدمش ولی تو pdf زده نصف a4....
امیدم عمران امیر کبیر بود اما با این سنجش اخری بوعلی
نوشته اصلی توسط roshana بچه ها مگه پسرا میتونن برن مامایی ؟؟ !!!!!!!!!!! آره. مشکلش کجاس؟!
نوشته اصلی توسط kasra94 خوب منم اینجوری بریدمش ولی تو pdf زده نصف a4.... pdf شکر خورده با سنجش
نوشته اصلی توسط Mr.Dr آره. مشکلش کجاس؟! چی ؟!!!! اولین باره میشنوم !! اونم تو ایران؟!!!
نوشته اصلی توسط Mr.Dr آره. مشکلش کجاس؟! ب حق چیزای نشنیده تک جنیسیه بودا ازکی اقایون میرن مامایی؟؟؟
نوشته اصلی توسط roshana چی ؟!!!! اولین باره میشنوم !! اونم تو ایران؟!!! کجاشنیدی؟؟
نوشته اصلی توسط ستاره72 ب حق چیزای نشنیده تک جنیسیه بودا ازکی اقایون میرن مامایی؟؟؟ اقا مگه متخصص زنان مرد نداریم خو ماماییم همینجورر
نوشته اصلی توسط na3r!n اقا مگه متخصص زنان مرد نداریم خو مامایم همینجورر مامایی صرفا در ایران جنس مونث ورودی داره کی مرد گرفته؟؟ نداریم والا عایا اطلاعات من اپدیت نمیباشد؟
فکر کنم از دانشگاه تهران متخصص زنان و زایمان مرد هم داریم معلم زیستم میگفت
نوشته اصلی توسط ستاره72 کجاشنیدی؟؟ من مامانم مامایی خونده گفت تک جنسیتیه !! ولی این ::
نوشته اصلی توسط Itak فکر کنم از دانشگاه تهران متخصص زنان و زایمان مرد هم داریم معلم زیستم میگفت متخصص زنان بله ولی مامایی نداریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها