سلام خدمت تمام بچه هاي انجمن.هدف از اين تاپيك دفاع از دانشگاه پيام نوره كه مظلوم واقع شده.لطفا تا اخر اين مطلب بخونيد ممنون .پارسال اين موقع ها من هم مثل خيلي كنكوري هاي ديگه براي كنكور آماده بودم و من هم تا قبل كنكور مخالف بادانشگاه پيام نور بودم .اما به علت يك سري مشكلات نتونستم سر جلسه كنكور خوب ظاهر بشم و اين شد كه موقع اعلام نتايج رتبم نجومي شد.موقع انتخاب رشته راهي جز پيام نور نداشتم واين جوري شد كه من پيام نور اراك قبول شدم.اما حالا كه دو ترم از زمان دانشگاه كه مي گذره نظرم كلي درباره دانشگاه پيام نور فرق كرده واين جوري كه ديگران ميگن نيست به قول قديمي ها شنيدن كي بود مانند ديدن.به خدا يك سري افكار غلط انداز درباره اين دانشگاه وجود داره كه آدم خودش خندش ميگره مثلا كتاباش زياده يا كلاساش كمه.خوب دانشجو اگر اهل مطالعه باشه چرا بايد از حجم كتاب بترسه و تازه دانشجو بايد به جز اين ها كتاب هاي اصلي كه همون منابع هست رو بخونه تاعلممون دربهره اون كاب زياد تر بشه ياكم بودن تعدادكلاس ها براي دهه 80 بوده نه الان كه دهه 90 هستيم وبرابر با دانشگاه هاي ديگه حالا شايد يكم كمتر كلاس داره ودر اين دانشگاه مي توان دروس را خود خوان برداشت كه به نظر من مزيت خوبيه.خوبيش به اين كه دانشجو خود كفا ميشه ودر سخت ترين شرايط زندگي ميتونه روي پاي خودش بايسته چرا چون ياد درس هاي سختي ميفته كه توانسته با اراده خودش ،با تفكر خودش بهترين نمره رو از اون درس بگيره و باعث ميشه كه براي هميشه ملكه ذهنش بشه.(مثل خودم كه رياضي رو خود خوان برداشتم و نمره خوبي رو ازش گرفتم) و حاضري خيلي چيز هاي ديگه رو خودتون با تلاش كوشش ياد بگيريد بدون اينكه بخواهيد هزينه اي كنيدبحث بعدي درباره امتحاناي اين دانشگاهه.يكي ديگر از افكار غلط انداز درباره همين امتحاناتشه.درسته كه امتحاناتش سخته وبراي قبول شدن ويا حتي نمره 20 گرفتن كلي بايد زحمت كشيد اما اين زحمات بعدا (يعني كنكور ارشد)جواب ميده و همين سختي امتحانات هست كه باعث تفاوت دانشجو هاي پيام نور با ساير دانشجو هاست از لحاظ بار علمي..طبق آيه قرآنت بعد از هرسختي آساني هست مشكل اصلي خودمان هستيم نه دانشگاه بارها شده كه اين جمله راتكرار كردم كه شريف را كي شريف كرد ،دانشجوهاش.مشكل اصلي دانشجو هاي پيام نور اينه كه به خودشودن اعتماد ندارند فكر مي كنند كه اگر برن دانشگاه هاي سراسري موفقيتشون حتمي ميشه كه به خدا اينطوري نيست من خيلي در اين باره تحقيق كردم ودانشجو هاي پيام نور زيادي ديدم كه موفق شدن هم در زندگي وهم در درس هاشون. اوقات فراغت زيادي در دانشگاه پيام نور وجود داره كه هم ميتوان سركار رفت به عنوان خرجي ،هم به عنوان كارآموزي در رشته مربوط به خودت براي سابقه وهم براي يادگيري خيلي مطالب ديگهكه هر كدامشون زمان زيادي مي خواد اما به راحتي در اين سيستم ميتوان به همه آن ها رسيدگي كرد مثلا ياد گيري زبان خارجه. بحث بعدي كه بحث آخرم هم هست درباره اعتبار مدركش است.خيلي ها فكر ميكنن كه كه اگردر پيام نور درس بخوانند بيكار ميشوند كه اين طور نيست شما خودتون يك سري به استخدام ها بزنيد ببينيد كدامشون حرف از اعتبار مدرك و يا دانشگاه ميزنن تمام آگهي ها فقط به تخصص فرد نياز دارند نه به اسم و رسم دانشگاه .در اخرين رتبه بندي كه پايگاه علوم جهان اسلام منتشر كرد پيام نور رتبه 1 آموزشي و 10 پژوهشي كشور را كسب كرد كه اون رتبه 1 آموزشيش همتراز با داشگاه شريف و علوم پزشكي تهران شد.اين ترم استاداد هايي داشتم كه مدرك هايشون از بهتري دانشگاه كشور بود به عنوان مثال يكيشون ليسانس رو از تهران،فوق را از تربيت مدرس و دكتراش رو از علامه گرفته بود و به كشور هاي اروپايي زيادي هم رفته بود(قابل توجه كساني كه ميگن استاد خوب فقط در دانشگاه هاي سراسريه) و كلي از سيستم پيام نور تعريف ميكرد هدفم از اين همه مطالب فقط يك چيزه اينه كه دانشگاه پيام نور خيلي خوبه فقط بايد به خودمون اعتماد داشته باشيم تا بتوانيم به موفقيت هاي بزرگ برسيم و گول حرف هاي مردم رو هم نخوريم .ممنون از اين كه مطلب رو خونديد ببخشيد اگر طولاني شد