گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
یه بار مشاور مدرسه مون توضیح داد معدل چطوری حساب میشه میگفت برای یه درس 2 واحدی مث زبان فارسی هر نمره 6 صدم کم میکنه یه درس 3 واحی مث شیمی 9 صدم یه درس 4 واحدی مث زیست هم 12 صدم تو کارنامه کم میکنه یعنی برای درسهای مختلف فرق میکنهاينجوري اگه همه درسارو ١٩ بگيري معدل ميشه ١٩/٢٠ فك كنم همون ١٠ باشه
من توی چند تا لغت نامه کودکانه رو جستجو کردم، نتایج به شرح زیر است!(حالا نظر شما چیه ؟ کودکانه چند تکواژه؟)(کودکانه از نظر کتاب 2 تکواژ است ولی...) (لغت نامه دهخدا: همچون طفلان،چون کودکان) (فرهنگ لغت معین: مانند کودکان بودن مجازاً: غیرمنطقی ، نامعقول ){فرهنگ عمید: به روش کودکان؛ مانند کودکان} {فرهنگ فارسی:همچون طفلان}وقتی بگیم کودک+انه فکر کنم یعنی مانند کودک ولی اگه بگیم کودکان(کودک+ان)+ه یعنی مانند کودکانخواهشا با علت جواب بدین
اولین امتحانی که خوندم و فقط نیم نمره غلط دارم
اگه اینارو غلط نگیرن
بازرس ها
دوجمله رو فقط نوشتم دو
نمودارم متمم قیدی و فعلی رو نوشتم
خداکنه مصحح ادم باشه چون خیلی زوره اینارو ازم غلط بگیرن و کم کنن
اين روش درسته
يه نفر تو سايت كانون نوشته بود:
نحوهي احتساب معدل کتبي: هرچه قدر ک از يه درس کم آوردين در ضريب اون درس ضرب کنين.. همه اين عددايي رو ک بدست آوردين با هم جمع کنين. در آخر به ازاي هر 1 نمره 3صدم و ب ازاي هر 0/5 نمره يک صدم از معدلتون کم کنيد . اين روش کاملا درسته. موفق باشيد بچه ها
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
ديني 3
ادب 2
عربي 2
زيست 4
فيزيك 3
زمين 2
ز. فارسي 2
شيمي 3
رياضي 3
انگليسي2
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
ای لعنت به این طراحا که حتما باید یه سوال مزخرف 0.25 بدن آدم بیست نشه...
کل کتابو خوردم به غیر از این شبه جمله داخل پرانتز (یعنی ساخت های آوایی و صرفی و نحوی آن)
من توی چند تا لغت نامه کودکانه رو جستجو کردم، نتایج به شرح زیر است!(حالا نظر شما چیه ؟ کودکانه چند تکواژه؟) (لغت نامه دهخدا: همچون طفلان،چون کودکان) (فرهنگ لغت معین: مانند کودکان بودن مجازاً: غیرمنطقی ، نامعقول ){فرهنگ عمید: به روش کودکان؛ مانند کودکان} {فرهنگ فارسی:همچون طفلان}وقتی بگیم کودک+انه فکر کنم یعنی مانند کودک ولی اگه بگیم کودکان(کودک+ان)+ه یعنی مانند کودکان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)