سلام واس زیست خوندش همایش خوبه واسه تست جامع گاج ...واس ریاضی سال چهارتخته سیاه سال چهارم ولی براکلی مهروماه...واس شیمی مبتکران...فیزیک گاج ونشرالگو الته تعریف کتابهای فارفیزیکوهم شنیدم....زیادتست کارکن![]()
سلام واس زیست خوندش همایش خوبه واسه تست جامع گاج ...واس ریاضی سال چهارتخته سیاه سال چهارم ولی براکلی مهروماه...واس شیمی مبتکران...فیزیک گاج ونشرالگو الته تعریف کتابهای فارفیزیکوهم شنیدم....زیادتست کارکن![]()
دردی که انـــــــسان را به سکوتـــــــــــ وامیدارد .......
بسیار سنگــــــین تر از دردی اســـــــت که انسان را به فریــــــــاد وامیدارد
و انسان ها
فقط به فریــــــاد هم میرسند نه به سکوتـــــــــ هم...............
فروغ فرخزاد
از همون اول نباید انتظار بالای 6000 داشته باشی
یعنی خودم و اکثر دورو بریام اینطوری بودیم اول رو 5600 اینا بود کم کم کشید بالا ....
چون باید به سبک سوالای کانون عادت کنی ..
کتاب والا بستگی به خودت داره ، مثلا واسه ریاضی به من مهروماه معرفی کردن ، خداییشم منبع کامل و جامعیه .. ولی من احساس میکردم باهام دعوا داره !! خیلی خشک و جدیه من باش راحت نبودم ... تخته سیاه گرفتم دیدم درسنامه کلا نهایت 4صفه دارهاما خو خشک نیس نگارشش ...
ادبیات : کتاب + ادبیات موضوعی گاج.. بیشتر تسته اما تستاش عالیه و قرابتشم خیلی خوبه اما اگه آموزش کامل میخوای کتابای الگو. ..
عربی : من خودم عربی عمومی گاج کار کردم ( یعنی داشتم ، کار که نکردم) ولی خوب بود .
دینی : اون 2جلدیه گاج خیلی عالیه .. هم متن داره هم تست کنکور و آزمایشی و تالیفی هم پیام آیه و ...... همه چی
زبان : منبع خاصی من نداشتم یعنی اصلا زبان نخوندمولی واژگان کنکور کیاسالار خیلی خوبه بقیشم مبتکران
زمین : هفت چیز خیلی سبز ، جمع و جور و مفیده
ریاضیم که گفتم
زیست : بستگی به پایت داره اگه یه کتاب درست حسابی سطح بالا با درسنامه میخوای الگو .. اگه نه متوسط میخوای که خیلی سبز و ....
فیزیک : من کلاس میرفتم واسش درسنامم جزوه استادم بود ، ولی تست و درسنامه گاج هم خیلی خوبه ، اگه سطح بالاتر میخوای الگو بگیر
شیمی : دوم مبتکران ، سوم و پیش خیلی سبز ( زیاد فرقی ندارن شاید مبتکران بهترم باشه )
درسو حسابی بخون .. بعدش تست کار کن ، از مرور و دوره تو طول سال غافل نشو که معجزس !
سعی کن چیزایی که تو تست یاد میگیری به کتاب یا جزوت اضافه کنی واسه جمع بندی عالی میشه.![]()
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
زیست:: کتاب درسی + دی وی دی کرامت + گاج + بعد تسلط به گاج تست الگورو شروع کنین
شیمی: مبتکران یکم برای کنکورای جدید ضعیف شده.. الگو داره منتشر میکنه شنیدم سوالاش خیلی سخته و جونداره مث کنکورای خودمون
ریاضی :سبز
فیزیک:: گاج
سلام دوست عزيزاولا اين رو بگم اگه سال سومي هدف كوتاه مدتت كانون و يا ازموناي ديگه و هدف بلند مدتت كنكور سراسري باشه
دوما اينكه كانون سبك سوالاش خيلي متفاوت هستند اما شما زياد بهش توجه نكن و هي به خودت تلقين نكن كه سوالات بدن خيلي سختن مزخرفن و اين چيزا ، چون واقعا باعث تنفرت از اون ازمون ميشه و امكان داره بر كنكورت هم تاثير بزاره
سوما بين دوهفته ازمون ميشه كاراي بزرگي كرد و به اين فكر باش كه حتما برنامه اون ازمون به نحو احسن اجرا بشه چهارما در انتخاب كتاب سعي كن تك منبعي باشي بجز زيست كه دو تا بسشه منابع متعدد باعث گمراهيت ميشن و سعي كن از ديگران كمك بگيري برا انتخابت.
پنجما در هفته ي دوم دو. و سه روز اخر مرور فراموش نشه مخصوصا زيست و فيزيك
ششمام نداره يعني داره برنامه كه شايد مهمترين چيز باشه در يك كلامانتخاب منابع خوب ، مطالعه درست ، مرور ، داشتن برنامهو هدف كافي برا ترازاي ٦و ٧
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
رياضي از همين اول با خيلي سبز شروع كن و همه تستاشو بزن. مطمئن باش بالاي ٨٠ ميزني. فيزيك گاج بزن. شيمي چند بار تستاي vit مبتكرانو بزن. برا زيست بايد كتاب مو به مو تو مغزت باشه بعد از الگو تست بزن. يادت نره تو زيست خوندن از تست زدن مهم تره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)