واقعا سخت و مفهومی این چه وضعیتیه آخه انگار می خوان انتقام بگیرن![]()
واسه من که رفتم برا 12 و 19 میشم خیلی ساده بود چون حفظی نخونده بودم و روز قبلش داشتم کنکور بررسی میکردم
بعضی از سوالاتش جالب بود و نکته های ریز داشت بعضی ها از امتحان اومدن بیرون میگفتن خیلی سخت بود منم میگم در حد نهایی بشدت سختبود
حدود 10 نمره خیلی ساده بود 5 نمره متوشط و 5 نمره از کنکور هم مشکل تر بود
ولی فیزیک امسال به نظرم بشدت تله تستی داشته باشه و 10 درصدش سخت باشه
دارم فکر میکنم کی ارث بابای این طراحان سوال خوندم اون از زیست پارسال اینم از فیزیک امسال خدا کنکور رو خیر کنه
حداقل میتونین بعضیا که میگن خیلیییییییییی آسون بود...یکم از شدت غلظتش کم کنید..شاید کسی روحیش به هم بریزه.مرسی.دی)
واقع بینانه نگاه کنیم
سوالات تجربی رو نگاه کردم طبیعی بود که سوالاتش راحت تر باشه
سوالات بیشتر محاسباتی ساده بود نه نکته دار
اما سوالات ریاضی به نسبت سخت تر بودن و مفهمی تر بودن البته زیاد به سوال شاخ و دم داده بودن
همین سوال اخری سوالو ناقص خوندم !!درصد واپاشیده رو حساب کردم ولش کردم الان دارم پاسخنامه نگاه میکنم میبینم نوشته چه قدرش واپاشیده نشده
نیم رفت
سوال ده بارم بندی چرتی داره نیم نمره فقط فرمولاشه! من الان فرمول ننوشتم سوالو حل کردم باید نیم از دست بدم؟ انصافه؟
امیدوارم از رو بارم بندی مسخره اصلاح نکنن
اصلا فیزیکو چه به بارم بندی
الا بذکر الله تطمئن القلوب
الا بذکر الله تطمئن القلوب
به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش کشور:کارت آزمون سراسری از ۱۷ تا ۲۰ خرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود.
دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال ۹۴ در روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه در حوزه های امتحانی مربوطه برگزار می شود. کارت شرکت در آزمون سراسری از ۱۷ تا ۲۰ خرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود و داوطلبان ضرورت دارد با مراجعه به سایت نسبت به دریافت پرینت کارت خود اقدام کنند.
وی افزود: نتیجه اولیه این آزمون به شکل کارنامه تنظیم وهفته اول مرداد ماه بر روی سایت سازمان قرار داده می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)