درسام بين 18-15 هستش
18 كمتر ولي 16-17 زياد دارم
تا اخر امتحانات سخته معدلت بالا بياد خيليي
اینکه معدل 16 خوبه یا نه کاملا بستگی به درصدهای کنکورتون داره! به عنوان کسی که تجربه داره عنوان میکنم که تاثیرش چندان تغییری ایجاد نمیکنه تو رتبه. اگه سال دیگه هم 25 درصد باشه که معدل خوبی به حساب میاد و در واقع جای نگرانی نداره اما اگه بیشتر بشه تاثیرش جا داره که بیشتر برای کنکور تلاش کنید.
در کل تاثیرش انکار شدنی نیست اما تاثیرش کمه طوری که به راحتی قابله جبرانهبه خصوص شما که رشته ی ریاضی هستین و معدل خیلی بالا کمه توش...
آقا یه کوچولو داره امسال داستان فرق میکنه.میانه ی کشور تو یه سری درسا پایین تر از سال های قبل میشه.مثلا همین زیست آسون رو بچه های کلاسمون تو 30 دقیقه اول در حد 3 نمره مینوشتن میرفتن که واسه شهریور بالا بشن.غافل از اینکه شهریور چه بلایی سرشون میاد.از یه طرف هم دیگه شهریور امتحان دادن و تاثیر معدل و این چیزا فرق کرده.توی یه سری درس های دیگه مثل ادبیات و دینی خیلی ها خراب کردن و مطمئنا نسبت به سال های قبل ما میانه ی درس های پایین تری خواهیم داشت.شما استرس نداشته باش.به معدل فکر نکن.به این فکر کن که حتی اگر همه ی درس هارو تا الآن افتادی هم بالاخره امتحان بعدی بحثش سوا هستش.چون تاثیر درس به درس هستش.جای اینکه نگران معدل باشی نگران درس های دیگه باش.موفق باشی
نه بابا ديگه نميوفتم اونقدرا هم فاجعه نيستم
واسم جالبه اكثر دانش اموزا (( البته تا اونجايي كه من ديدم )) اكثرا درسخون نيستن، واسم جاي تعجبه كه معدل ١٦ پايينه!
منظورم اینه که شهریور رو باید جای اینکه رو قید های زیست کار کنن رو تعریف مهندسی ژنتیک کار کننکلا شما نگاه بکنی میبینی معمولا شهریور امتحانی که گرفته میشه خونین تره نسبت به خرداد.میشه یه هفته وقت گذاشت و با تقسیم درست وقت بین تست زنی و تشریحی کار کردن واسه امتحان نمره ی بهتری گرفت.ولی خوب شرایط شهریور سخت تره.باورت نمیشه ؟ میخوای امتحان کن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)