منکه تا یکم فقط خوندم و اصلاً کنکور زرد ندادم, از دوم شروع کردم به کنکورا, برنامم هم هر روز هست, هر روز کنکور می دم از 8 صبح و در نهایت با بررسی سئوالات تا 3 تموم میشه, 3:30 تا 1 میشینم رفع اشکال می کنم و جاهایی که یادم نیست یا مشکل دارم رو می خونم, بیشتر هم رو اختصاصی ها وقت می ذارم تو این تایم, عمومی فوقش 2 ساعت, درصدامم اینان:
ادبیات 48
عربی 52
دینی 83
زبان 68
ریاضی 15
زیست 53
فیزیک 30
شیمی 40
فعلاً کنکورهای 88 و 89 درصدام اینا بوده
دو هفته دیگه این موقع کنکورمونو دادیمو تموم شده...
خداکنه وضعم خراب نباشه...
از همین حالا،منی که استرسی نیستم،حالم داره بد میشه..
داستان داریم والا،تا جون داریم باید همه چیو تو خودمون بریزیم،من پارسال نتونستم یذره لبمو کج کنم قبل ورود به جلسه، مامانم اشکش دراومده بود مگه میتونستم چیزی بروز بدم...:/
شاید بخاطر اینه که اولین بار پیشنهاد تجربی رو خودش بهم داد...افتادم تو هچل...ولی خب،کی بدش میاد دکتر بشه!!!
اصولا متنفرم برم تو یه مکان بیمارستانی یا آزمایشگاهی و همچین جور جاهایی،همش به اینو اون بگم خانوم دکتر آقای دکتر،و منو یه آدم عامی به حساب بیارن...متنفرم...متنفرم..یکی از اصلی ترین دلیلام همینه که دارم میخونم،واسه خاطر دل خودم،که بعداََ کم نیارم..با نداشتن این لقب،احساس سبکی میکنم:/
با دلام*_*
يكسري پست هاي اين تاپيك را خوندم ياد فيلم mission impossible افتادم
ميتونين رييس حوزه را هم بربايينش و صورتش را با بسازين و رو خودتون نصب كنين و بعد چمدون حاوي كتاب ها كه توي دستشوسي جاساز كردين دوبيارين سوالها را جواب بدين
مگه كنكور چقدر زمان داره كه موبايل جاساز كنين، برين دستشويي، زنگ بزنين و سوالها را بخونين و طرف هم جواب بده يعد شما جواب ها را بنويسين و بزنين؟
اصلا هم مراقبه شك نميكنه ...
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)