سلام
من به شدت به نت اعتیاد دارم!! طوری ک صبح از خواب پا میشم اول نت میام و... و شب هم قبل خواب نیم ساعت الی یه ساعت نت میام و روز هم ک خودتون شاهد حضورم هستید!!
نمیدونم واقعا چیکار کنم!!!
خودم دیگه خسته شدم و دوست دارم ترکش کنم ولی نمیدونم چطوری!!
سلام
من به شدت به نت اعتیاد دارم!! طوری ک صبح از خواب پا میشم اول نت میام و... و شب هم قبل خواب نیم ساعت الی یه ساعت نت میام و روز هم ک خودتون شاهد حضورم هستید!!
نمیدونم واقعا چیکار کنم!!!
خودم دیگه خسته شدم و دوست دارم ترکش کنم ولی نمیدونم چطوری!!
اعتیاد به اینترنته دیگه مواد مخدر نیست که نزنی حالت بد شه زنگ بزن مخابرات بگو اینترنتتو قطع کنند حالا تا وصلش کنی 1ماه طول می کشه![]()
سلام
خب داداش من این که کاری نداره به جای اینکه صبح از خواب بیدار شی سریع بیای سراغ کامپیوتر و اینترنت سعی کن خودت رو به چیزی سرگرم کنی مثلا بشین کتاب بخون یا کتاب های درسیتو بخون اگر چند وقت این کاریو که میگم انجام بدی اعتیادت نسبت به اینترنت از بین میره
پس فقط کاری که باید انجام بدی خودتو با یه چیزی به غیر از کامپیوتر سرگرم کن
امیدوارم در ترک کردن نت و کامپیوتر موفق باشی
بای بای![]()
بهت قول ميدم ٧٠ درصد افراد معتادن! از جمله خودم!
بستگي داره چطور ازش استفاده كني!
اگه جلو درسو ميگيره لپ تاپ و گوشيتو بده بابات بگو وقت ميگيرن بهم پسش ندي ها! و به اين ترتيب اعتياد شما درمان خواهد شد!
يا بري اكانت هاتو توي همه ي شبكه هاي اجتماعي پاك كني!
موفق باشي!
خب یه کاری دیگه کن
به داداشت که شرکت داره بگو رو اینترنت خونتون رمزی بذاره که خودت از اون بی اطلاع باشی به همین راحتی![]()
پس دوست عزیز با این حال چه کاری میشه انجام داد ؟؟؟!!!
چون خودت همه ی کارهارو انجام دادی و به گفته ی خودت هم ارادت ضعیفه من دیگه راهی به نظرم نمیرسه
با عرض پوزشو شرمنده از این که نتونستم کاری برات انجام بدم بای بای
اراده میخواد.....
اگه نداشته باشی هیچکس تمیتون کمکت کنه.....
صد نفرم نصیحتت کنن...تا نخوای نمیتونی....
حتی اگه خودتم بخوای...اگه عمل نکنی...خودتم واسه خودت فایده ای نداری...
یه اراده کن....
محکم...قوی...پاش وایستا...
و اینکه یه دفعه ای قطعش نکن که دوباره به قول خودت هوس کنی...به مرور کمش کن...قطع مطلق رو پیشنهاد نمیکنم...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)