با سلام
من سوم ریاضی فیزیکم
با اینکه برای امتحان نهایی آماده ام اما تستای کنکورو دیدم خوف کردم
شما هم موقع تابستون سال سوم هیچی از تستای کنکور نمیتونستین حل کنید؟! یا من اینجوریم؟!
چیکار کنم از این وضع دربیام و یک رتبه خوب تو کنکور بیارم؟
با سلام
من سوم ریاضی فیزیکم
با اینکه برای امتحان نهایی آماده ام اما تستای کنکورو دیدم خوف کردم
شما هم موقع تابستون سال سوم هیچی از تستای کنکور نمیتونستین حل کنید؟! یا من اینجوریم؟!
چیکار کنم از این وضع دربیام و یک رتبه خوب تو کنکور بیارم؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
خخخخخ نترس! منم پارسال همين فكرو مي كردم ميگفتم سوالاي كنكور هوشين! خخخخ هيييييي يادش بخير چ زود گذشت!
نترس بعدا كه تست كار كني واست اسون ميشه به عنوان يه نفر كه يك سال كنكور رو پشت سر گذاشته بهت ميگم:
فقط روي درساي سال سوم و نهايي تمركز كن سعي كن سال سوم رو فوووووووول بشي!
و حتماااااا تابستون درس بخون!
و واقعا درس بخون!
و بدون زمان وحشتناك زود مي گروه اووونقده زود ميگذره كه ميخواي گريه كني! پس قدر اين لحظاتتو بدون!
اينا تجارب يك كنكوري امسال براي 95يا بود! يادتون نره! تا چشم رو هم بزارين امسال تموم ميشه! وحشتناك زود ميگذره!
من الان اصلا باورم نمي شه كه اول خرداده! هنوز تو آبانم!
اي كنكوري هاي 95!!! بدونين كه سال بعدي پر از فراز و نشيبه! خيلي وختا زده ميشي نا أميد ميشي دلت مي خواد فقط گريه كني و ديگه درس نمي توني بخوني! اينو يادت باشه اينا همش ميگذره! همش ميگذره! تابستونو يادت نره! الان فقط رو امتحاناي نهايي تمركز كن به خودت بگو بايد بيست بگيرم! بعدش از تابستون واسه كنكور شروع كن! هرگز تنبلي نكن! من امسال خيلي اشتباها كردم.... خيلي الان پشيمونم.... ميگفتم اووووو تا كنكور هنوز وقت هس! اما چي شد؟ تا به خودم بيام الان فقط سه هفته مونده!
خواهش ميكنم به حرفاي من گوش بدين!
سال ديگه ميفهمين من چي ميگم! مطمعن باشين يه سال در عرض يه ماه ميگذره!
موفق باشي❤❤❤
ویرایش توسط Sarah B : 01 خرداد 1394 در ساعت 12:50
نه زمان بعد از عید زود میگذره واقعا میشه یبار سر سری و روزنامه وار تا قبل عید بخونی و بعد عید مثه چی بخونی باور کنید قبولی و درس خوندن اونقدرا سخت نیست
ولی من فیزیکو تا الان نخوندم بقیه درسامو برای 60/70 بستم اما بخاطر فیزیک دیگه زیر 1000 نخواهم شد و دارم به سال بعد فکر میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)