آقایون . داداشا
چرا میگین نمیتونم و یادم میره ، مشکل از ما نیست ، مشکل از کتابامونه ، کتاب حفظی رو امروز خوندم چه فایده ای داره وقتی که فردا از یادم میره ، مسئولین باید رسیدگی کنن که نمیکنن . فردا امتحان دین و زندگی داریم ، الان که کتاب رو نگاه میکنم همه چی رو بلدم ولی میدونم که سر امتحان هیچی یادم نمیاد . و مشکلش هم اینه که مطالبش زیاده و حفظیه .
من یه باور ساده دارم اونم اینه که : تو غمگین ترین لحظات عمرت به خاطرات شیرین زندگیت که تو رو وادار به خندیدن می کنه فکر کن ، اونوقت میبینی که غم و اخم روی چهرت به یه لبخند زیبا تبدیل میشه . لبخند بهترین داروی همه ی بیماری هاست ، امتحان مجانی !!!
Smileblog.blog.ir
جواب اولیش میشه این غیبت تا زمانی ادامه دارد که مردم درک و شایستگی استفاده از معارف و وجود امام را دریابند
جواب دومی میشه تعیین زمان ظهور امام با خداست احساس نیاز جهانی به کمک الهی و نا امیدی از مکاتب غیر الهی از مبانی ظهور است . همچنین آمادگی یاران امام برای کمک به امام نیز ضروری است و از این امور نیز غیر از خداوند اطلاع ندارد (اینجا ادامه اش تکمیلیه که دل مصحح رو ببری) همانطور که امام کاظم فرمودند تعیین زمان ظهور ولی عصر (عج) با خداست و سه بار فرمودند : تعیین کنندگان وقت دروغگویند همچنین یکی از ائمه فرمود مثل ظهور حضرت صاحب مثل قیامت است . مهدی نمی آید مگر ناگهانی
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
آقایون . داداشام
چرا میگین نمیتونم و یادم میره ، مشکل از ما نیست ، مشکل از کتابامونه ، کتاب حفظی رو امروز خوندم چه فایده ای داره وقتی که فردا از یادم میره ، مسئولین باید رسیدگی کنن که نمیکنن . فردا امتحان دین و زندگی داریم ، الان که کتاب رو نگاه میکنم همه چی رو بلدم ولی میدونم که سر امتحان هیچی یادم نمیاد . و مشکلش هم اینه که مطالبش زیاده و حفظیه .
من یه باور ساده دارم اونم اینه که : تو غمگین ترین لحظات عمرت به خاطرات شیرین زندگیت که تو رو وادار به خندیدن می کنه فکر کن ، اونوقت میبینی که غم و اخم روی چهرت به یه لبخند زیبا تبدیل میشه . لبخند بهترین داروی همه ی بیماری هاست ، امتحان مجانی !!!
Smileblog.blog.ir
amir_aloneboy777
معلومه کاملا اماده ای واسه امتحان!!!
همتون موفق باشین و دیگه ایمکه ازمون اول برای روحیه خیلی خوبه پس نهایت تلاشتون رو بکنید و از من به شما نصیحت خودم تجربه داشتم که میگم و چند بار هم گفتم بعد امتحان نمره رو بررسی نکنید چون شما از رو کلید تصحیح میکنید اما اکثر معلما کاری به کلید ندارن خصوصا تو درسی مث دینی اینجوری از رو کلید نمرتون کم میشه روحیتون رو از دست میدین(من بعد امتحان دینی از رو کلید حساب کردم 15 شدم اما وقتی نمره ها اومد 19 و نیم شدم اما خب روحیم رو خراب کرد و نزاشت که معدلم بیشتر بشه)
پس خواهش میکنم اشتباه من رو تکرار نکنید

بچه ها دوستم زنگ زده میگه...فقط ترم دوم رو تونسته بخونه....ترم اول رو هنوز نخونده
حالا میگه ترم اول رو فقط نمونه سوال بخونه کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من درس2 رو نخوندم به جز تعریف عصمت و عوامل اومدن پیامبرهای متعدد سوال دیگه ازش ندیدم تا الان
بقیه درس ها رو نمیدونم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 78 مهمان)