نوشته اصلی توسط
sinah1377
سلام دوستان یه سری اطلاعات داشتم گفتم با شما یه اشتراک بزارم که بهترین نتیجه رو بگیرید
سعی کنید شب قبل از امتحان غذا های سرد نخورید زیرا به شدت انرژی از مغز میگیره و اجازه پردازش به مغز نمیده و سعی گنید غذا های سبک بخورید زیرا در صورت خوردت غذای سنگین بیشتر انرژی بدن میره برای معده و چیزی دیگه به مغر نمیرسه(غذا های سرد منظور غذاهای سرد طبع هست مانند ماست -ماهی و غیره.....)
این نکته رو هم بگم که بهترین و سبک ترین شام را نون و پنیر و گردو دانست !
اما در مورد روز امتحان واقعا پیشنهاد میکنم که صبح اصلا صبحانه ی مفصل و کامل نخورید زیرا دوباره باعث گرفتن انرژی توسط معده میشود و هر چه با شکم خالی سر جلسه حاضر شوید بهتر هست ..بهترین ماده ای که به پردازش مغز کمک شایانی میکند قند ها هستند و بهترین و طبیعی ترین قند ها عسل و خرما هستند که عسل بهتر است ..بنا براین توصیه اکید میکنم که در روز امتحان شربت عسل استفاده کنید که خیلی عالی هست و از خوردن صبحانه های سنگین مانند تخم مرغ خودداری کنید ...البته این نکته را هم بدانید که بهتر است که شربت عسل را با شیر طبیعی(نه پاستوریزه)که از مراکزی که فراورده های لبنی طبیعی میفروشند قابل تهییه است ولی اگر شیر نبود بوسیله ی اب نیر میتوان شربت عسل تهییه کرد امید وارم مفید باشد