من ب عینه ندیدم ولی رفیقم می گفتت سنجش این هفته جایی ک اونا نشسته بودن یکی ی برگه پاسخ از جیبش دراورده و زده و 10دقیقه بد هم رفته .... خیلی هم راحت.............
بقل دستی من هم سر شیمی با گوشیمحاسبات شیمی رو انجام میداد کفرمو دراورد
ولی چ فایده............
من این سری اولین بارم بود که رفتم آزمون سنجش بدم
انقدر شرایط سنگین و وحشتناک بود که حالم بد شد
از کنکور پارسالم وحشتناک تر بود
بچه ها جفت هم جفت هم اما هیچکس نیگاه به کسی نمیکرد
منم نیمکت آخر سمت چپ بودم نیمکته هم قوس داشت کمرم داشت میشکست
تازه 30 دقیقه ی آخر رفتیم سالن اونجا هم واسه من صندلی پیدا نشد با دو تا صندلی نشستم دقیقا مثل کنکور زبان پارسال
راستی یه سوال : تو کنکور چه جور میشه تقلب کرد؟
تو باید از درونت بفهمی که می تونی
اگه هیچ کس دیگه ای بهت اعتقاد نداشته باشه ، تو باید به خودت اعتقاد داشته باشی
نه دیگه اینجوریا در توانم نیست
تو باید از درونت بفهمی که می تونی
اگه هیچ کس دیگه ای بهت اعتقاد نداشته باشه ، تو باید به خودت اعتقاد داشته باشی
حالا که بحث معلم شد بزار منم از معلم خودمون معلم ریاضیمون فارغ التحصیل دانشگاه شریفه و رتبه 67 شده بود ... تعریفش نشه ولی خدایی مغزه .. یجوری آدم و شیر فهم میکنه اصن به ریاضیات عشق پیدا میکنی ..
کسی که پشت سر من نشسته بود کل تستای زبانو با دیکشنری گوشیش زد.هر لغتیو بلد نبود سریع به گوشیش رجوع میکرد!!!
ولی خب به نظرم اینجور آدما فقط خودشونو گول میزنن و مهمتر از اون خانواده هاشون رو.بالاخره کنکور که بدن مشخص میشه چند مرده حلاجن.
ویرایش توسط simin11 : 29 اردیبهشت 1394 در ساعت 01:09
اقا من از كدومشون بگم از معلم شيميمون واااي اصلا مخيه برا خودش يك ساعت و نيم مياد كلاس تيكه ميندازيم بهش اونم به ما تيكه ميندازه بعدم خيلي سبز رو باز ميكنه از روش مينويسه هيچ توضيحيم نميده
ماهم برا اعتراض برگه سفيد داديم امتحان امسالو و نوبت اول پارسال هم فقط سه نفر رفتن سر امتحان
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
معلم رياضيمون كه ديگه وا ويلاست با بچه ها دررس حذف ميكنه مثلا گفت چون بچه ها فصل هندسه مختصاتي رو نميزنن منم درس نميدم (حالا انگار باقي فصلا رو كه درس داد كسي فهميد يه چيزي)
سوال وارون تابع ايكس و ايگرگ داديم بهش بعد نيم ساعت جوابشو داد كه بعدم فهميد اشتباه شد اومد جمعش كنه يه مزخرفاتي گفت و جواب اخر رو نوشت
ما هم تو كلاس بهش ميگيم دكتر
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
تقلب ميشه؟!!!!؟؟؟ من روز قبله ازمون سوم سنجش ازمون اخري هم سوالارو داشتم هم جوابارو ،
الان فكر نكنيد رفتم خريدم تو كيك(نرم افزار چت) اولا پره از اينكه جواباي سنجش رو ميفروشن دوما من يه گروه داشتم ساعت ١٢ شب ديدم يكي همينطوري واسم فرستاد .
اين رتبه هايي كه ميزنن رو جدي نگيريد بريد با تخمين رتبه سايت گزينه ٢ درصدايي كه زديد رو وارد كنيد اونجا رتبه تونو ببينيد . چون اينطوري تراز خوب تقسيم نميشه .
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
اونایی که تقلب میکنن مث اینکه پولشونو آتیش میزنن....
ولی تو حوزه ما بعضی هایی که زودتر خارج میشدن پاسخنامه رو به بعضی دانش آموز نماها میدادن و اونا میشدن رتبه 1 کشوری....
آقایون داداشا گفته باشم...
پزشکی کلا واس ماس.....
یعنی همش ماس ماس...
http://s6.picofile.com/file/8181770950/javate.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)