داداش یه نصیحتت می کنم! برو نمونه سوالات امتحانات نهایی فرزانگان رو بگیر عاااااااااااااااااااااااا اااالیه! تنها راه تضمین شده س! باور کن من پارسال واسه ریاضی گرفتم خودم 19 شذماما بقیه دوستام اکثرا افتادن!
موفق باشی![]()
داداش یه نصیحتت می کنم! برو نمونه سوالات امتحانات نهایی فرزانگان رو بگیر عاااااااااااااااااااااااا اااالیه! تنها راه تضمین شده س! باور کن من پارسال واسه ریاضی گرفتم خودم 19 شذماما بقیه دوستام اکثرا افتادن!
موفق باشی![]()
دوستان منم مثل بعضی از دوستان میخوام نمره بیاریم
به دلیل مشکلاتی از مدرسه دور افتادم (حدود 4 ،5 ماه ) فقط تونستم چند تا درس رو تموم کنم
الان توی فیزیک موندم چیکار کنم ....حتی یه خط هم بلد نیستم
دو تا جزوه دارم 1-نمونه سوالات امتحانی گلبرگ ( فصل به فصل سوال طبقه بندی کرده )
2- یه جزوه که 500 سوال نهایی که مبحث مبحث جلو رفته
حالا تو این فرصت کم به نظرتون فقط نمونه حل کنم کافیه ؟
نه هیچ فرقی نداره تنها چیزی که مهمه سوالای نهایی سال های قبل رو گیر بیاری و کار کنی دیگه اصلا مهم نیست از اینتنت بگیری یا جزوه فرزانگان یا هرچیز دیگه ای فقط و فقط کار کردن سوالای چند سال اخیر + تسلط کامل رو تمرین های کتاب تنها راه برای گرفتن معدل بالای 19 هستش(همه رو بتونی از 88 به اینور کار کنی عالیه اما حسابان 90 به بعد کاری به قبلش نداشته باش)
ویرایش : نه فرزانگان تهران سوالای نهایی رو با پاسخنامه چاپ کرده و میتونید ازشون استفاده کنیداز کتابفروشی های شهرتون تهیه کنید قیمتش هم زیاد نیست اما هر درس جداگانه داره
ویرایش توسط محمد3568 : 27 اردیبهشت 1394 در ساعت 20:40
هنوز که هنوزه نفهمیدم چرا همه توی این انجمن میگن بنی هاشم!
سئوالای نهایی رو جزوه کردن که تو نتم هست!
پرسمانم همین کارو کرده منتها بهتر طبقه بندیم کرده
چرا همه میگن بنی هاشم؟! واقعا چرا![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
سوالایه فرزانگان تا جایی که یادمه بارم بندی نداشت هر جزوه ای میگیری یا از هر منبعی که میخای سوالایه نهایی سالایه قبلو استفاده کن فقط دقت کن بارم بندی داشته باشه مثلن مشخص کرده باشه تو جواب این قسمت نیم نمره داره و .....
دو دورم کتابو بخونی قبل امتحان حله ( البته واس نهایی باید کتابو خورد)
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
واسه ادبیات اعلا م و لغات آخر کتاب هم مهمه؟
سوالات دستوری زبان فارسی مثل تکواز و وازه و واج و....با خوندن کتاب میشه جواب داد؟سخت میدن؟
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
اعلام لازم نیست فقط تاریخ ادبیاتای متن درس و اوایل بعضی فصلا!!!
لغاتم که بله شما اگه این لغاتو بلد نباشی هم توی معنی شعر و هم نثر نمی تونید جواب بدید.
یه وقت نشینید از آخر لغاتو بخونی که وقتت الکی بره.بشین درس به درس بخون.مثلا درس 10 رو که می خوای بخونی اول معنی لغاتشو بخون و بعدش تاریخ ادبیاتارو و بعدش متن یا شعرو!!!
برا زبان فارسی تکواژ و واژه شمردنش راحته.اصلا در سطح کنکور نیستش!!!بله میشه با کتاب خوند ولی باید سوالای امتحان نهایی حداقل سه سال رو حل کنید!!!!
دوستان به نظرتون برای دین و زندگی دفترچه نهایی کافیه؟
به نظرتون از چهارشنبه بخونیمش کافیه؟
نیاز هست الان دیگه کتاب پرسمان یا من و درسام از خیلی سبز بگیریم؟
اگه آره! چجوری تمومش کنیم؟![]()
دین و زندگی فقط فقط کتاب بعدش سوالای نهایی!!!
نه پرسمان و نه خیلی سبز در این مدت به دردتون نمی خوره!!!
اگه ته ذهنتون یه چیزایی باشه از 4 شنبه شروع کنید تمومه!!!
در ضمن اول کتابو خوب بخونید بعدش نهایی حل کنید!!!
سلام
به نظر من اتفاقا دین و زندگی پرسمان رو بگیرین
ب دو دلیل
یک این که حجمش از کتاب کمتره و جواب اندیشه و تحقیقاش مطمئنه
دوم این که سولات درس به درس داره
خیلی خوبه......
من با همین تو یه روز کل دینی رو خوندم
الان من بیشتر استرسم ادبیاته
تازه میخوام برم کتابشو باز کنم باهم آشنا بشیم
طی سال اصلن نخوندم
به نظرتون تو همون یه روز و نیم میشه خوندش؟؟؟
من خودم دارم سعی میکنم روزی یه فصل ادبیات با دو سه تا درس دینی و اون درسی که ضعیف تر هستم رو بخونمولی از چهارشنبه قفل میشم رو دینی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)