با مسعودی کاری ندارم خوب درس میده ( ولی باید بدونین همه ی تکنیکاش + یه سری تکنیک دیگه تو کتاب معجزه ریاضی مهروماهش هست )
پیشنهاد خودم(که همه فیزیک مسعودیو دارم ) فیلم های آلا رفیعی (رایگانه) + گاج نقره ای + معجزه فیزیک مهر و ماه ( اگه نگن دادی تبلیغ میکنی )
ولی احمدی یه شیاده
اگه در مورد زبان بدن چیزی بدونین میفهمین همه ی کاراش واسه گول زدنه
دستاشو مدام به هم میماله ، زل میزنه تو دوربین ( چشم مخاطب ) همون ککاری که تاجرای چینی صد ها ساله میکنن
استایل طرف حق بودن و....
واسه همینم دیگه تلویزیون نمیاد فقط تماس تلفنی میگیره
ادبیات دوم 10 جلسه !!! برو در خونتون بازی کن مگه وقتمو از سر راه اوردم ؟
مشاوره رایگان ؟ 1 نفرو پیدا کن بگه مشاوراشون 1 سال با من کار کردن... مگه میشه ؟ مگه داریم ؟
احمدی که فکر نکنم خوب باشه اخه من یک سال کنکور به طور ازمایشی شرکت کرده بودم و رتبم 11 هزار منطقه 1 بود ولی بعدش 2 تا رتبه 3 رقمی و یک دو رقمی داشتم افراد اقای احمدی تو موسسه کنکور اسان است به من پیشنهاد دادن که بیا بگو سال اول خودم خوندم رتبم بد شد سال بعدش احمدی بم برنامه داد خوب شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تردید نکنید اگر این افراد با کارهاشون باعث موفقیت کسی شده بودن لزومی نداشت به دیگران که کاری براشون نکردن چنین پیشنهاد های کثیفی بدن
به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
http://mmtkk.blogfa.com/
ویرایش توسط sardare azmoon : 02 مرداد 1394 در ساعت 13:44
دوستان اگه می خواین پولتونو دور بریزین و پشت کنکور بمونین پس از این موسسه کلاهبردار سی دی بخرین من خودم سال قبل 5 میلیون از این کلاهبردارا خرید کردم که نتیجه ش شد پشت کنکور موندنم پس دلسوزانه بهتون می گم نه به آدمای کلاهبردارش نه به سی دیای مزخرفش اعتماد نکنی
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ویرایش توسط KowsarDDC : 02 مرداد 1394 در ساعت 14:17
من حرکت شناسی مسعودی رو دیدم. خوبه البته نه عالی .
من فکر میکنم که برای مرور و حتی یادگیری کمک کننده است ولی نه به عنوان یه منبع اصلی .
هیچی مث یه کتاب تست خوب نمیتونه مشکلات اموزشی ادمو حل کنه .
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)